Προς το περιεχόμενο

μουσικη και pc...πρωτη μου φορα..


longshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτη ειναι η πρωτη μου αποπειρα να φτιαξω κατι που να μοιαζει με μουσικη χρησιμοποιωντας αποκλειστικα το pc (το fl 7 συγκεκριμενα)...ειναι κατι το εντελως καινουριο για μενα γι'αυτο και ζηταω τη γνωμη σας.....να σημειωσω οτι το συγκεκριμενο πριν μετατραπει απο wav σε mp3 ακουγοταν πολυ καλα αλλα τωρα παρατηρω οτι ψιλοπαραμορφωνει....anyway:http://www.box.net/shared/ymd7npf8em..(ενα απλο groove ειναι ,δεν θα το χαρακτηριζα κομματι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου θυμίζει κάποιες στιγμές του K.Βήτα,έχει μια απλότητα και μια αφέλεια που σε κάνουν να το συμπαθήσεις αμέσως,θα μπορούσε άνετα να είναι το intro στον electro δίσκο σου!

Στα συν επίσης ότι είναι αρκετά καθαρό συχνοτηκά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου θύμισε μουσική video games γύρω ατο 90-95...

 

Με μια σολιά από πάνω θα ήταν πιο ευκολοχώνευτο δε νομίζεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναλαφρο κοματι ,ευθημο ,Θα μπορουσε να ειναι καποιο σημα μιας τηλεοπτικης εκπομπης.Παρατηρησα ομως οτι υπαρχει αρκετος θορυβος.

Δεν ξερω αν ειναι απο την καρτα ηχου σου η μεσολαβει κατι αλλο.

Επισης κατα την γνωμη μου, η στερεωφωνια εχει λιγο προβλημα.Το μπασο

ακουγεται περισσοτερο απο μια μερια ενω θα πρεπει να ειναι στο κεντρο.

Στην εισαγωγη ο ηχος ειναι εντελως στην ακρη ενω κατα την αποψη μου

καλυτερα ειναι να κινειται εναλαξ (pingpong).

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ,θελω την γνωμη σας στο (Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ vol2)

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρεπει να πω εδω οτι το κομματι φτιαχτηκε και ηχογραφηθηκε αρκετα γρηγορα και ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα οταν ανοιξε για πρωτη φορα μπροστα μου το παραθυρο του fl7...δεν γνωριζω σχεδον τιποτα για τις βασικες λειτουργιες του..(φανταστειτε οτι βρηκα πως χρησιμοποιουνται τα effects αφου ειχε γινει η ηχογραφηση..)..@harisexp, το μπασο ειναι επιτηδες slightly off balanced, το ξερω οτι δεν συνηθιζεται απλα ηθελα να κανω μια αυθαιρεσια-καινοτομια...εχεις δικιο για το ping-pong στην αρχη αλλα ουτε αυτο ηξερα τοτε(προχθες) πως να το κανω :oops: (ε ρε ασχετοσυνη!)..ευχαριστω για την ακροαση......@zephyrous,ευχαριστω για την κριτικη, δεν εχω βεβαια βλεψεις να μπω σ'αυτο το ειδος, ηλεκτρικος κιθαριστας ειμαι και το συγκεκριμενο το ειδα σαν πειραμα.....@λαμπρουκο αγορι μου, δεν εβαλα καθολου κιθαρα γιατι αυτη που ειχα προχειρη κοντα μου ηταν fender και το κομματι ηχητικα θα πηγαινε κατα διαολου! :wink:.............συμερασμα:ο Κ.Βητα σαν πιτσιρικας πρεπει να επαιζε πολλα video games! ! :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου