Προς το περιεχόμενο

Sans amp GT-2


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι ναι ναι ναι!!!είναι θεωρώ το πιο all arount distortion που μπορεις να πάρεις.προσωπικά με το συγκεκριμένο αλλάζω από Clapton σε Porcupine tree με 2 απλές ρυθμίσεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά πολύ καλό MODERN πετάλι. Και όταν λέω modern εννοώ απλώς να μην περιμένεις και τον πιο "ζεστό" ήχο αν είσαι "καμμένος" vintage τύπος. Εξαρτάται πάντα και από την κιθάρα σου βέβαια.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί παίζει πραγματικά τα πάντα και είναι πολύ καλό σε κατασκευή με αρκετά "ευαίσθητα" (ακούνε καλά δηλαδή) ρυθμιστικά...

..there's too much panic in this town...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θελω να το χρησιμοποιησω για μπασο!Εγω δει ντεμο του σε μπασο και μου αρεσε πολυ ο ηχος του παροτι χανει πολλες μπασες συχνοτητες γεγονος που δεν με ενοχλει ιδιαιτερα..Ασε που το χρησιμοποιει και ο μεγαλος Justin Chancelor των tool!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν έχω παίξει μαζί του, ξέρω ότι είναι αρκετά καλό. Έχει σχεδιαστεί σαν μια μικρογραφία ενισχυτή, δλδ. με το pregain stage, poweramp stage και με speaker emulation που σου επιτρέπει να στείλεις το σήμα κατευθείαν σε κονσόλα (καθώς προσομοιώνει την αλλαγή του ήχου μέσα από τα ηχεία). Ενδιαφέρουσα και η προσομοίωση αλλαγής της θέσης του υποθετικού μικροφώνου. Αυτό λογικά θα τό'χεις δει:

http://www.tech21nyc.com/gt2.html

και μια παλιά συζήτηση του φόρουμ που την πέτυχα τυχαία χθες:

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=457

 

Όμως, όπως όλα τα πετάλια με πολλές επιλογές, επειδή ακριβώς είναι υπερβολικά παραμετροποιήσιμα σε κάποια στιγμή χάνεσαι μέσα στις ρυθμίσεις (χμ, εδώ τα μπάσα είναι καλά, βάλε και λίγο gain, κόψε λίγα πρίμα τώρα, μια τρίχα παραπάνω μεσαία, και τώρα πάλι λίγο gain, τώρα όμως θόλωσε, μείωσε το volume, πάνω τα πρίμα στον ενισχυτή, κάτω το volume στην κιθάρα, τώρα βάλτο στο Marshall emulation, πολύ ξύνει, κόψε κι άλλα πρίμα, τώρα δεν θα ακούγεται στο mix, κι άλλο λίγο gain, βάλτο στον bridge μαγνήτη... OYΦ!)

 

Τα παραλέω κάπως αλλά έχω βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και τότε εκτιμώ τα απλά πετάλια που εξ αρχής έχουν φτιαχτεί με θαυμάσιο ήχο χωρίς πολλές επιλογές.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όμως' date=' όπως όλα τα πετάλια με πολλές επιλογές, επειδή ακριβώς είναι υπερβολικά παραμετροποιήσιμα σε κάποια στιγμή χάνεσαι μέσα στις ρυθμίσεις (χμ, εδώ τα μπάσα είναι καλά, βάλε και λίγο gain, κόψε λίγα πρίμα τώρα, μια τρίχα παραπάνω μεσαία, και τώρα πάλι λίγο gain, τώρα όμως θόλωσε, μείωσε το volume, πάνω τα πρίμα στον ενισχυτή, κάτω το volume στην κιθάρα, τώρα βάλτο στο Marshall emulation, πολύ ξύνει, κόψε κι άλλα πρίμα, τώρα δεν θα ακούγεται στο mix, κι άλλο λίγο gain, βάλτο στον bridge μαγνήτη... OYΦ!)

[/quote']

 

Τα αγαθά κόποις κτώνται, άλλωστε αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. ¶σε που καμμιά φορά τα πράγματα είναι πιο απλά απ'ό,τι τα φαανταζόμαστε....Όλα για τον ήχο....

..there's too much panic in this town...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου