Προς το περιεχόμενο

Machine Head - The Blackening


AnubisTheGreat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

mini.jpg

 

Το άλμπουμ αυτό τα σπάει!!!!Προσωπικά δεν είχα ξανακούσει Machine Head και ειλικρινά ΠΩΡΩΘΗΚΑ!!!Ειδικά σε όσους αρέσουν οι thrashιές, αλλά και οι αλλαγές στον ρυθμό είναι must!

Το πως είναι ηχογραφημένα όλα όπως ακριβώς χρειαζόταν. Με τραγούδια μεγάλης διάρκειας,τα οποία όμως κάθε άλλο παρά κουραστηκά είναι.

 

 

ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!!

 

 

\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Moderator

Καλώς τον Ανούβη το μεγάλο.

Μάγκες να προσέχετε τώρα το καλοκαίρι, το blackening με μέτρο και πάντα με αντηλιακό. Αποφεύγετε την άσκοπη έκθεση στον ήλιο και ποτέ τις μεσημεριανές ώρες. Το τροπικό blackening θέλει τρόπο όχι κόπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 6 μήνες αργότερα...

είναι το καλύτερό τους σιντι 8)

και ίσως το καλύτερο σε αυτό το είδος για φέτος

 

Έχω απομακρυν8εί εδώ και πολυυυυυ καιρό από αυτη τη μουσική,αλλά σαν πολύ σίγουρος δεν είσαι??  :P  αυτό που 8έλω να πω είναι ότι απότι 8υμάμαι οι πρώτοι τους 3 δίσκοι 8εωρούνταν πολύ καλοί...μετά είχαν ψιλοπέσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι οι 3 θεωρούνται οι καλύτεροι αλλά επανήλθαν και ξανάβγαλαν δισκάρα όπως και το through the ashes είναι από τις καλύτερες heavy κυκλοφορίες των τελευταίων ετών. Έχουν πολλά ακόμα να δώσουν the spirit is alive! ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα περιμένω πάντως να πέσει λίγο ο θόρυβος και να καταλαγιάσει ο αρχικός ενθουσιασμός, ώστε μην γίνει το ίδιο σαν το violent revoluton των kreator, που μετά τους αποτυχημένους πειραματισμούς φάση endorama, φάνηκε σαν και καλά επιστροφή και δισκάρα και άλλα τέτοια. Τελικά μετά από 2 μήνες φάνηκε ότι ήταν κάτι σαν αποτυχημένη προσπάθεια να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν ακόμη 80βιιο Thrash, πράμα που δεν ήταν!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει ι Machine Head ανίκουν σε μια άλλη κατηγορία μουσικής και μην ξεχνάμε οτι το στύλ της μουσικής που παίζανε δεν ήτανε και απο τα ποιο συνιθησμένα με αποτέλεσμα να μην έχουν τους οπαδούς που έχουν σήμερα. + οτι το through the ashes of empire πούλησε τα περισσότερα δισκάκια ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ IMPERIUM όπως και Bite The Bullet πολύ καλά και γνωστά κομμάτια απλά παίξανε κάτι που άγγιξε τους οπαδούς και όσους δεν τους ήξεραν . Το Τhe Blackening θυμίζει κατι απο τα παλία ^^ αυτά απο μένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου