Προς το περιεχόμενο

On/Off


MPal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα μία firewire κάρτα ήχου και monitors. Θα ήθελα να ρωτήσω αν πειράζει που αφήνω για μέρες ανοιχτή τη κάρτα ήχου, όπως επίσης αν είναι απαραίτητο να κλείνω τα monitors όταν δεν τα χρησιμοποιώ.

 

..και κάτι ψιλοάσχετο, είχε κανείς ποτέ το πρόβλημα να μη μπορεί να κάνει shut down τον υπολογιστή του; Όταν δηλαδή έκανε shut down, μετά από ένα δύο δευτερόλεπτα να γινόταν αυτόματως restart. Έχω αυτό το πρόβλημα με καινούργιο pc και δεν μπορώ να βρώ τι συμβαίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες πες μας ένα λόγο για τον οποίο δεν θες να τα κλείνεις. Για να καταλάβουμε και τον προβληματισμό σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks Saitek.

 

Τα monitors τα κλείνω πάντα, πληροφοριακά ρώτησα. Η κάρτα ήχου είναι που μένει ανοιχτή για μέρες, επειδή έχω αυτό το πρόβλημα με τον υπολογιστή που δε σβήνει σχεδόν ποτέ. Τη κλείνω σπάνια από το κουμπί της. Δεν είναι κάποιος ιδιαίτερος προβληματισμός, απλά δεν εχώ εμπειρία με τα δύο αυτά είδη συσκεύων και ήθελα να μάθω αν επιρρεάζεται αρνητικά η διάρκεια "ζωής" τους.

 

Με τη κάρτα ήχου υπάρχει πρόβλημα να μένει ανοιχτή?

 

Για το πρόβλημα του pc μου έχει κανείς κάποια γνώμη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο πιο πολύ δουλεύει κάτι τόσο πιο γρήγορα φθείρεται και τόσο πιο πολύ ρεύμα καταναλώνει.

Όσο για το πρόβλημα με το pc σου μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Μπορεί να έχουν συνδεθεί λάθος τα καλώδια τροφοδοσίας στην motherboard. Μπορεί να μην έχει κουμπώσει καλά κάποια pci. Μπορεί.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατάφερα να διορθώσω το πρόβλημα με το shutdown του pc. Πληροφοριακά, εάν αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα.... μετά από πολλές δοκιμές και πολλά restart, βρήκα πως ο usb midi controller "Hercules Dj Control MP3" έκανε κάποιο conflict και το σύστημα έκανε restart. Ίσως να φταίνε και οι drivers του controller, αλλά δε θα το ψάξω γιατί όταν τον αποσυνδέω όλα είναι ok!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου