Προς το περιεχόμενο

Ηχογράφηση στο FLSTUDIO7


nathanlyk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες του FL Studio έχουν πρόσβαση σε 30 συνολικά βίντεο που περιλαμβάνουν μαθήματα για τις απορίες που έχεις (και καμιά πενηνταριά άλλες). Δεν είναι κάτι που μπορεί να σου απαντηθεί με λέξεις μέσα από ένα φόρουμ.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαλέγεις ένα κανάλι στον mixer του FL, και πάνω δεξιά εκεί που γράφει "in" διαλέγεις το line in της κάρτας ήχου όπου έχεις συνδέσει την κιθάρα. Στη συνέχεια κλικ στο μικρό εικονίδιο "δισκέτα" κάτω που από το volume fader του mixer channel και ανοίγει dialog όπου επιλέγεις που θα αποθηκεύσεις την ηχογράφηση καθώς και τι όνομα θα έχει το wav αρχείο. Τέλος πας song mode, πατάς record και γράφεις. Μόλις πατήσεις stop θα δεις ότι το audio clip που ηχογράφησες έχει μπει στην playlist.

Κάνε και ένα search στο youtube (fl studio recording), υπάρχουν πάααρα πολλά tutorials που στο εξηγούν βήμα βήμα, η δοκίμασε το F1. To help file του FL τα εξηγεί όλα μια χαρά.

Τώρα αυτό που λες για midi controller, δεν μπορείς να ηχογραφήσεις - κάτι άλλο εννοείς μάλλον ...

Peace, Love, death metal

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοώ να ηχογραφήσω από midi cotroller με ήχο από κάποιο vsti μέσα στο fl. Λογικά, θα μου βγάλει ότι έπαιξα στο piano roll...

www.myspace.com/nathanlyk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρυθμίζεις το controller σου απο τα options να είναι ενεργό.Δηλ. Enable midi remote control kai στα midi settings δηλώνεις το input της κάρτας ήχου σου που έχει το μίντι συνδεμένο.

 

Μετά φορτώνεις το vst πατάς το record κουμπί και play και είσαι οκ.

 

Το help του προγράμματος τα λεέι καλύτερα και μην μας πείς οτι δεν ξέρεις τα στοιχειώδη αγγλικά που χρειάζονται στην περίπτωση.Δες το γιατί άν το χεις πειρατικό video στο ιντερνετ δεν έχει.Καλό κάνει να διαβάζουμε κ να μαθαίνουμε τι παίζει κ με όρους ηχοληπτικούς τπτ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου