Προς το περιεχόμενο

FoivoELEOS!


backys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι, εννοείται, καμιά καλή δουλειά δεν λέει κάτι για τις "προθέσεις", αλλά οτύε και μία (ή δύο ή τρεις) κακές, επίσης!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 177
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδιά, ας μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος βγάζει τρελλα λ7 απο αυτό που κάνει...

Για να πω την αλήθεια μου, τον καταλαβαίνω κι όλας.Αν είχαμε κι εμείς την ευκαιρία να κερδίζουμε τόσα φράγκα, να σου πω αν θα γράφαμε τέτοιες σάλτσες.. ::)

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Πιστεύεις ότι η άνοδος των αριστερών κομμάτων δεν οφείλεται έστω και σε μικρό ποσοστό στην εκπομπή του Λάκη? Οι εκπομπές που έκανε τότε με τους φοιτητές και γενικώς η αριστερή του στάση (όσο αριστερή του επιτρέπει η τηλεόραση και ο Alpha) πιστεύω ότι έπεισαν αρκετό κόσμο να σπάσει τον δικοματισμό.

Τι λεει ρε παιδια αυτος??? Τι νομιζεις οτι ειναι πολιτικη ρε Λαμπρο αρμονιο??? Ελεος...Κι αν ειναι ο Λαζοπουλος αριστερα τοτε εγω ειμαι ο Ενγκελς!!! Αριστερα δεν ειναι λογια... Και η αριστερα δυστυχως γι αυτην ανεβηκε για να μην ψηφισουμε τους μεγαλους!! Κανεις παραπανω δεν εγινε αριστερος απ τις εκλογες και μετα, ουτε χαριν του Λαζοπουλου!! Θυμησου οτι ολο αυτο το πληρωνουμε κιολας με τον Καρατζαφερη στη Βουλη!!! Που ηταν ο Λαζοπουλος και μας εγραψε στα π@π@ρ*& του στη συναυλια στο συνταγμα???Με αερα δε εγινε κανεις ιδεολογος... Αν ειναι ετσι και οι γεροι του Μαπετ Σοου ειναι επαναστατες!!!

Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δια να επιστρέψω με μια νέα θεωρία... Ξεχάσατε οτι η TIM ήταν χορηγός της Δ.Βανδή όταν μεσουρανούσε το clocks? Τα τελευταία διαφημιστικά σποτ της TIM είχαν μία και μοναδική λέξη να επαναλαμβάνεται... "Θέλω ...αυτο..." Θέλω...εκείνο..." και πάει λέγοντας.

Αυτο για το οποίο δεν είμαι σίγουρος ειναι εαν η Βανδή και η WIND έχουν τώρα κάποια σχέση. Πάντως η αλλαγή ονομασίας και του σλόγκαν σίγουρα τους χάλασε τα σχέδια τότε, αλλα για το comeback σίγουρα ο Foivos βρήκε έτοιμο λαχταριστό κομματάκι με την τυχαία ονομασία "Θέλω"!!! Τί νομίζατε? Μόνο ο Χατζηγιάννης θα γράφει κομμενα και ραμμενα για την Cosmote?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σκηνικό στην Ελλάδα δυστυχώς δεν είναι μουσική στο σύνολό του, αλλα ανάγκη για  lifestyle,λεφτά,γυναίκες,sex κτλ.Είναι απλώς μια κωμωδία τα πράγματα αυτά,τίποτα άλλο.

Θέλουν τον κόσμο κοιμισμένο με μεθύσια και καψούρα και αηδίες.Φτου τους! ;D ;D! ;D ;D!

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου