Προς το περιεχόμενο

FoivoELEOS!


backys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άς πω και γω κάτι παρήγορο (τουλάχιστον κατ'εμέ).

 

Μην νομίζετε ότι ακόμα και για Φοίβο -Βανδή είναι ρόδινα τα πράγματα. Βάσει ενός γεγονότος, αντιλήφθηκα ότι πρέπει να τραβάει ζόρι με την καριέρα της (δεν έχω στοιχεία αλλά λογικά δεν πρέπει να πουλάει) και με βάση αυτή την εκτίμηση αντιλήφθηκα διαφορετικά  ένα μίνι βομβαρδισμό τηλεοπτικών εμφανίσεων, από κει που το έπαιζε βασίλισσα του πάγου, άφθαστη ντίβα και τα λοιπά. Προς θεού, δε λέω ότι θα πεινάσει, απλά όλη αυτή η φούσκα με τις δισκογραφικές, οι δήθεν τρελλές πωλήσεις και η τρελή υποστήριξη από oλόκληρους ομίλους media δείχνει ευτυχώς να μετριάζεται.

Εμ, όταν απαρνείσαι το κοινό σου (easy-listening τσιχλοφουσκοπόπ και μπόμπα ουίσκι - καψούρα) και την ιδιότητα της διασκεδάστριας, το παίζεις untouchable, νομίζεις ότι είσαι πνευματικός ταγός και μου το γυρνάς στο ψευτορόκ, τρως τη χλαπάτσα σου και ησυχάζεις.

Η Βίσση; ήδη το γύρισε στην Πιτσαρία της και τις bussiness.

Κοκκίνου-Μαζώνάκης άπατοι.

 

Ρε λες να ξυπνάμε;  ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 177
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν όντως τον απολύσανε καλο θα του κάνει.

έλα όμως που φαίνεται οτι τον απελυσαν για τη συγκεκριμένη εκπομπή... αν έγινε έτσι ντροπή.

 

Μπορεις να μου πεις εμενα αυτος ο ανθρωπος γιατι να κανει εκπομπη? Σαν να το χε βιτσιο να την κανει μου  φανηκε εμενα. Υποτιθεται οτι βρισκεται σε μουσικο καναλι και ρωταει ποσες νοτες εχει η μουσικη, σα να παω εγω για χασαπης και να ρωταω ποια ειναι η μπριζολα και πιο  το μοσχαρι? Ασε που καποιος του σφυραει και λαθος απαντηση.

Σαν παρουσιαστης της εκπομπης λεει οτι μπορει να το κανε διασκευη η Βανδη, ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ... Εχουμε και ενημερωση εδω λοιπον. Δε χρειαζεται να μπει στον κοπο 2 ωρες πριν να το ψαξει, μουσικη εκπομπη κανουμε αλλωστε τι σημασια εχει....

Λεει ακομα οτι ηθελε να προωθησει η Βισση τους Coldplay γιατι δεν πανε καλα στην Ελλαδα

 

Και εγω λεω μηπως η τηλεοραση εχει γινει ετσι γιατι βγαινει το καθε σουργελο για εκπομπη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δεν καταλαβαίνω ακριβώς την έννοια του ξυπνήματος.... δηλαδή οι rock stars δεν πουλάνε κάπως τη μούρη τους; Οι rappers; Οι μεταλλάδες; Όλοι αυτό δεν κάνουν ο καθένας με τον τρόπο του; (όπου "όλοι" σημαίνει "η κάθε σκηνή στην πλειοψηφία της" και όχι "ο κάθε μουσικός" καθώς υπαρχουν φυσικά και εξαιρέσεις, οι οποίες όμως σίγουρα δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένες σκηνές) Παρεμπιπτόντως, πειράζει που εγώ τη Βανδή τη συμπαθώ; Άλλο που δε μου αρέσουν αυτά που τραγουδάει, αλλά τη συμπαθώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλο η κριτικη και αλλο η αποψη παιδια...

Αποψη μπορει να εχει ο καθενας μας για οτιδηποτε (δυστυχως η ευτυχως) ειτε ειναι σχετικος με το αντικειμενο ειτε ασχετος..

Για να κανεις ομως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ κριτικη (και οχι πληρωμενη απο καποιο media) χρειαζεται βαθεια γνωση αυτου που κριτικαρεις... Λιγοι την εχουν και για αυτο τους ονομαζουμε "κριτικους"..

 

My 2 cents..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειτε σας αρεσει ειτε οχι ο Φοίβος έκανε αισθηση στο χωρο του ελαφρολαϊκου τραγουδιου. Ποιος μπορει να ξεχασει τα τραγουδια που βγαιναν πριν κανει ΜΠΑΜ ο Φοιβος; Θυμάστε; Εισαγωγή 30 δευτερολέπτων και μετά το 1ο ρεφρέν έπαιζε ένα θεμα με την μελωδία του ρεφρεν. Για distortion στις φωνες βεβαια ουτε λογος. Πιστευω πως ο τυπος εκανε την δικη του μικρη "επανασταση" στον χωρο της σκυλαδικης μουσικης και γι' αυτο και ολοι προσπαθουν να αντιγραψουν τον ηχο του.

 

Sorry αλλά θα διαφωνήσω. Τα περισσότερα ελαφρολαϊκα τραγούδια του Φοίβου έχουν την ίδια δομή. Εισαγωγή με μπουζούκια και τη μελωδία του ρεφρέν, όταν μπαίνει το κουπλέ όλα τα όργανα χαμηλώνουν και μετά μπαίνει το ρεφρέν. Αυτό επαναλαμβάνεται 2 φορές σαν σύνολο και το ρεφρέν μπορεί να ειπωθεί και 6 φορές μέσα στο κομμάτι από μόνο του.

Αν μου λες οτι όταν βγήκε ο φοίβος έκανε επανάσταση γιατί άλλαξε τη μονοτονία στο ελαφρολαϊκό τραγούδι, είναι καιρός σιγά σιγά να σκέφτεται να κάνει λίγο επανάσταση στον εαυτό του για τη μονοτονία των τραγουδιών του.

 

Τώρα όσον αφορά το Greek CD Reviews σε ένα σημείο λέει τα παρακάτω:

"Όντως οι ομοιότητες με το τραγούδι "Clocks" των Coldplay (ή με το "Starlight" των Muse αν προτιμάτε) είναι αρκετές όσον αφορά την ενορχήστρωση (και μόνο εκεί), αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Πρώτον, για τους πολύ ωραίους στίχους και δεύτερων, γιατί πολύ απλά...δεν με απασχολεί το θέμα της ομοιότητας στην ενορχήστρωση."

 

ΟΚ μπορεί να μην τον απασχολεί τον φίλο μας το θέμα της ενορχήστρωσης αλλά σίγουρα απασχολεί τον ενορχηστρωτή. Αν είναι ρε παιδιά να αρχίσουμε όλοι να παίρνουμε την ενορχήστρωση ίσως και το στίχο από άλλα κομμάτια και να τα πουλάμε ως δικά μας. Νομίζω οτι έχουμε χάσει λίγο την έννοια του δημιουργού.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι μου λετε τωρα ολοι εσεις... ;D ;D

 

The guy is laughing all the way to the BANK... ;) ;) ;)

 

& εμεις χανουμε το χρονο μας κριτικαροντας τον... ;D

 

(παντως επιμενω οτι και ταλαντουχος και μια χαρα παιδι ειναι ο Φοιβος)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

*Η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική*  :P

 

η μ@λ@κι@ θα λεγα εγω.... :P ;D

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι και να λέμε τώρα ο τύπος είναι το ΝΟ1 στην Ελλάδα, και επιτυχίες φτιάχνει και τρελά λεφτά βγάζει.... Και από ότι φαίνεται όποιος τολμήσει να του κάνει τη παραμικρή αρνητική κριτική καταλήγει... άνεργος! Αυτό είναι που με τρελαίνει στην όλη ιστορία. Που κάποιος είπε τη γνώμη του και έφαγε πόρτα. Και ο Guy δεν είναι καθόλου τυχαίος. Το Mad και όσοι δουλεύουνε εκεί μέσα θα έπρεπε να ντρέπονται. Με την ίδια λογική όποιος παρουσιαστής σε Mega / Ant1 κλπ πει "η σειρά Γοργόνες μου θυμίζει μια παλιά ταινία..." ή το "φύλα το βάτραχο σου" θα πρέπει να χάνει τη δουλειά του.

 

Προσωπικά και τη κριτική μου έχω κάνει για Φοίβο, και δίσκους έχω παίξει ανάποδα και δόξα τω Θεό, κανείς δεν τόλμησε να μου κάνει το παραμικρό.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου