Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή σε Midi σε Audio , ή δεν χρειάζεται?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά,

 

Μέχρι τώρα έχω γράψει κάποια τραγούδια πάντα σε midi, σε κάθε καναλι midi αναθέτω ενα VST Instrument και όλα τα κανάλια midi μαζί ..παιζουν μουσική. (βάζω audio effects σε καθε midi καναλι) Οταν είμαι ευχαριστημένος με το arrangement, κανω render to disk και γίνεται αρχειο wav. Ολα αυτα στο Live

 

 

Μήπως αυτός ειναι ο λάθος τρόπος?  Μήπως δηλαδή το κάθε midi καναλι πρέπει να το μετατρέπω σε audio καναλι και μετά να βάζω audio effects ?  Μήπως ακούγεται καλύτερα έτσι ή δεν υπάρχει διαφορά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που κάνεις είναι ο σωστός τρόπος. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με κάτι άλλο - εκτός αν αρχίσεις να ηχογραφείς πραγματικά όργανα ή φωνές.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(...) αναθέτω ενα VST Instrument και όλα τα κανάλια midi μαζί ..παιζουν μουσική. (βάζω audio effects σε καθε midi καναλι)

 

Audio Effects σε MIDI κανάλια δεν μπαίνουν. Αυτό που πραγματικά κάνεις με το παραπάνω είναι να βάζεις audio effects στα audio output του VST Instrument. Και το κάνεις σωστά. Αν έχεις άλλα λειτουργικά προβλήματα, τότε έχει νόημα να κοιτάξεις το rendering σε audio πρώτα ή το freezing. Αλλιώς είσαι ΟΚ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1 στον gerasimos.

Είναι καθαρά θέμα του τι θέλεις να επιβαρύνεις. Τη μνήμη σου ή τον δίσκο σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως καλό είναι να τα μετατρέψεις σε audio για να μη ζορίζεται η μνήμη σου που είναι σαφώς μικρότερη. Αν λόγου χάρη φορτώσεις 10 vst's και έχεις λιγότερο από 2Gb μνήμη τότε χλωμό το βλέπω το project.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλιώς κάνεις freeze κάθε φορά που πέτυχες 1 ήχο και unfreeze για να τον ψιλοπειράξεις στην πορεία και να τον κάνεις να κάτσει σωστά στη μείξη (ξέρεις τις διάφορες λεπτομέρειες που δεν φαίνονται σε κάθε όργανο ξεχωριστά παρά μόνο όταν παίξουν όλα μαζί)

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου