chembeast Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δεν χρησιμοποιώ τώρα MAC αλλά έχω δύο vintage MAcintosh Ed(1987) kai Macintosh SE(1989) μήπως γι'αυτό? Το΄τε δεν μιλάμε για spyware αλλά εισβολή στον χώρο του σπιτιού από τους τσάτσους του internet! ;D ;D :D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 @chembeast Βραδυνή, η εφημερίδα όλων των ελλήνων. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 @chembeast Βραδυνή, η εφημερίδα όλων των ελλήνων. Δεν σ'επιασα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά πήρα και άλλο παρασημο! Να στε καλά! Πάω να μάθω κιθάρα(ή μπάσο) γιατί εδώ το κάρμα το παίρνουν μόνο κιθαρίστες!Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον μπάσο λίγότερες χορδές λιγότερος μπελάς. :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Ε μα chembeast, εισουν προκλητικος! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Ε μα chembeast, εισουν προκλητικος! ;D lolz όχι ένα αλλά ΔΥΟ mac και μάλιστα vintage! Γρήγορα τάμα στην Τήνο να ανεβείς μπουσουλώντας και να φτιάξεις τέλε από τίμιο ξύλο! ;D ;D ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Eπειδή έχω macintosh ή είπα ελεύθερα την άποψή μου? Στο τέλος τέλος δεν προσέβαλε mod ή κάποιο μέλος. ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Ρε, αληθεια εχεις macindosh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Aκόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πήρα εδώ και καιρό -1. Αλλα δεν θα πεθάνω κιόλας! Το θεωρώ και σαν επιβράβευση διότι με λίγα-ελάχιστα ακόμα μέλη ποστάρω συστηματικά και προσπαθω να ανταλλάξω γνώση και εμπειρίες με νεότερους και παλαιότερους χρηστες στον τομέα drums&percussion . ??? 8) ;D ;D ;D ;D ;) To ένα - το έχεις επειδή παρά τις προειδοποιήσεις μου συνέχιζες να ποστάρεις την ίδια αγγελία ξανά και ξανά, έχει αρκετό καιρό πάντως. http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Με τους Mac μου δεν κάνω πλάκα.Ε,ναι το δηλώνω κατηγορηματικά έχω είμια και εγώ μέλος αυτής της τόσο κλειστής ομάδας από το 1992 αλλά τι να κάνουμε τότε ήταν ιερά τέρατα-θυμίσου dos εποχές,τι έινια το πντίκι οέο κτλ- ενώ τώρα είναι της μόδας συν ότι αποδείχθηκε ότι είναι τα καλύτερα εργαλεία. Απλά τα πληρώνεις,τουλάχιστον εδώ γιατί στην αμερική οι τιμές είναι συγκρίσιμες. :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις