Προς το περιεχόμενο

Άσχετο...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το περασμένο Σάββατο (3/11) όπως κάθε Σάββατο (και κάποιες Κυριακές ενίοτε) ήμουν για μπάσκετ με κάτι παιδιά σε ένα γήπεδο. Απ 'όξω είχα αράξει το παπί (ένα glx στο οποίο πρόσφατα είχα βάλει μια Motor Sport εξάτμιση η οποία φυσικά δεν κάνει τον κωλοθόρυβο των Sebring). Eκεί που παίζαμε σκάει μύτη ένα περιπολικό και ο ένας εκ των δύο μπάτσων που ήταν μέσα, ρωτάει ποιανού είναι το παπί. Ε, λέω "δικό μου".....Ζητάει όνομα και μου λέει τη Δευτέρα το αργότερο να πάω να βάλω την εργοστασιακή εξάτμιση ή σιγαστήρα αλλιώς άμα με ξαναπετύχει θα έκοβε κλήση.

 

και ερωτώ: πώς, χωρίς το μηχανάκι να είναι εν κινήσει ή τέλος πάντων να το έχω ανάψει έρχεται και μου λέει "ξέρεις η εξάτμιση κάνει θόρυβο, πήγαινε να την αλλάξεις"; Μάντεψε ο τύπος ότι υπερβαίνει το όριο χωρίς να την ακούσει (και στο κάτω κάτω η συγκεκριμένη δεν υπερέβαινε το όριο απ όσο μου είχαν πει). Είναι σα να πίνεις τον καφέ σου και να έχεις αράξει τη μηχανή και να έρχεται να σου λέει "άλλαξε την εξάτμιση αλλιώς θα φας πρότιμο"

 

έχω δίκιο ή λέω πίπες τόση ώρα; ::)

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αντί να κόψουν κλήσεις στους κάγκουρες που κόβουν σούζες και μαρσάρουν σα βρωμύλοι που είναι, ασχολούνται με εσενα και με τον καθε εσένα που δεν φταις και σε τίποτα....ΕΛΕΟΣ.. ::)...ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ.... >:( >:( >:( ;D ;D 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά ο μπάτσος μπορεί να ισχυριστεί ότι το γνωρίζει αυτό το μοντέλο (για την εξάτμιση μιλάω), και να σου πει ότι υπερβαίνει το όριο. Εσύ, όμως με τη σειρά σου μπορείς να ισχυριστείς, ότι της έχεις κάνει μόντες, για να μην υπερβαίνει το όριο. Κανονικά, δηλαδή, αν το μηχανάκι είναι σβηστό, και ο μπάτσος δεν έχει ντεσιμπελόμετρο, δεν έχει δικαίωμα, ούε να σου κόψει κλήση, ούε να σε απειλήσει... Ε, επειδή σε είδε νεαρό, μάλλον...

 

Από κει και πέρα, τι να σου πω, Χρόνια Πολλά! Να τα εκατοστήσεις!!! :D :D :D

 

birthday-cake2.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιός μπάτσος και σιγά μη σου κλείσει και ραντεβού να σου κόψει κλίση.

 

Από τη στιγμή που δε στην έκοψε εκείνη την ώρα ήθελε να το παίξει λιγάκι γ@#@ω.

 

Αύριο είναι μια νέα ημέρα όπως λέει και το όσα παίρνει ο άνεμος...  ;)

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν έχει δικαίωμα να σου κόψει κλήση για όχημα που ΔΕΝ κινείται (με την ίδια λογική θα έκοβε κλήση και σε ένα όχημα σε μουσείο επειδή δεν έχει τα τέλη κυκλοφορίας). Αν εσύ το πάρεις και πας σπίτι σου (το κινήσεις δλδ) έχει δικαίωμα να σου ζητήσει άδεια, δίπλωμα κλπ. αλλά και πάλι ΟΧΙ κλήση χωρίς ντεσιμπελόμετρο. Αν σου κόψει όντως κλήση πηγαίνεις εντός ολίγων ημερών (τριων, νομίζω) στην Τροχαία και αμφισβητείς την κλήση για τους λόγους αυτούς (έλλειψη έκθεσης μέτρησης ντεσιμπελόμετρου). Αν σου πουν ότι δεν στη σβήνουν, να τους πεις ότι θα κάνεις αναφορά στον αστυνομικό που σου έδωσε την κλήση, από τον οποίο θα ζητήσεις όνομα και αριθμό, δίνοντάς του να καταλάβεις ότι δεν αστειεύεσαι και ότι νταηλίκια αυθαιρεσίας δεν περνάνε. Να φροντίσεις να έχεις μερικούς φίλους σου παρόντες κατά τη στιγμή που το όργανο (να μην πω ακριβώς τι όργανο) θα σου κόβει την κλήση, οι οποίοι να του επισημάνεις ότι θα χρησιμοποιηθούν σαν μάρτυρες αν χρειαστεί, μαζί με την αναφορά που βεβαίως θα του κάνεις.

 

Την κλήση αν δεν σβηστεί, φυσικά ΔΕΝ θα την πληρώσεις, κι αν όντως ξεθάψουν το περιστατικό και οριστεί δικάσιμος, θα πας και την αναφορά που έκανες (μην αγχώνεσαι, καμία σχέση με "δίκες", 3 λεπτά κρατάει κι αν δεν βρεις το δίκιο σου απλά πληρώνεις).

 

Αυτά στα λέω με κάθε επιφύλαξη ημιμάθειας από σκόρπια πράγματα που πιάνω από τα 2/5 της οικογένειάς μου που είναι δικηγόροι, αν θες να το συνεχίσεις πάρε μια δωρεάν νομική συμβουλή (ΟΧΙ μέσω φόρουμ...) 

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάζω στοίχημα για το διάλογο που πρηγήθηκε μεταξύ των φίλτατων μπάτσων

"-Πω πω ρε μ.... βαριέμαι ανελέητα,τι σπαρίλα έιναι αυτή;Άσε που πεινάω σαν π.....

-Μεγάλη γκαντεμιά θα τον γ..... τον π.... τον τάδε(συνάδελφος μπάτσος) που με έχωσε Σαββατιάτικα σε περιπολία!!!!!Να στρίψω εδώ δεξιά να πάμε στο Dunkin'Donuts;

-Όχι κάτσε περίμενε,(ο πριν λίγα sec βαριεστημένος μπάτσος αποκτά μια λάμψη στο βλέμμα του),κοίτα εκείνο το μαλλιά που παίζει μπάσκετ.Σε πάω στοίχημα τον επόμενο γύρο Donuts ότι θα τον κάνω να χεστεί πάνω του.....

-Έφυγε!!!!"

 

ο διάλογος μετά

"-Μ....,χέστηκε πάνω του,έχει πλάκα τελικά να είσαι ο γ.... της γειτονιάς.Μακάρι να έιχα και γκόμενα να της τα λέω όταν γυρνάω σπίτι..

-Όντως,έχω να γελάσω τόσο από τότε που κάναμε το ντού σε εκείνο το πάρτυ στους Αμπελόκηπους,κερνάς ε;"

 

 

 

Είναι λίγο κατινιά αλλά δε θα έβλαπτε και μια νύξη για τη δημοσίευση του θέματος στα ΜΜΕ(π.χ Τρανταφυλλόπουλος),τα media λατρεύουν ιστορίες ταλαιπωρημένων πολιτών που καταδυναστεύονται από τις εξουσιαστικές δυνάμεις του τόπου,πολιτών που βρέθηκαν απλά σε λάθος τόπο τη λάθος στιγμή!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η MotorSport σου είναι σαν αυτήν την σάπια που είχα γω στην πάπια μου, με την μεγάλη τρύπα, ελευθέρας φυσικά, τότε λογικά το γουρουνάκι θα την είδε και θα σκιάχτηκε.

Πάντως οι Sebring είναι για τον λούτσο ηχητικά, καλύτερα μαμίσια δηλαδή.

Επίσης, συμφωνώ με τον (άτριχο; ) bloody, κάντους χουνέρι και τράβα το όσο πάει.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΧΙ δεν είναι ελευθέρας! έχω μάθει να σέβομαι τους συμπολίτες μου....(πςςςς τι είπε το άτομο; 8) 8)) Είναι καινούρια -όπως προανέφερα- εξάτμιση η οποία δεν ξεπερνά το όριο σύμφωνα με τα λεγόμενα του τύπου που μου την έβαλε....(την εξάτμιση ρε αθεόφοβοι! ;D ;D α' στο καλό!)

και όντως δεν κάνει κανα τρελό θόρυβο....

 

εν τω μεταξύ μου την έδωσε που καταρχάς μου το έπαιζε εξουσία και έτσι ναουμ (μόνο ο διπλανός του ήταν πιο ευγενικός και κρατήθηκα) και επίσης ο τυπάς κυκλοφορεί με xt 660 ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ  όταν δεν είναι σε υπηρεσία..........

 

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαγκιά ήθελε να κάνει. Και να σε ξαναπετύχει, αν η εξάτμιση είναι με χαρτιά, που να λένε ότι είναι καθόλα νόμιμη (από θορύβους, καυσαέρια κτλ κτλ), τότε πες του στην κλήση (αν την κόψει) να γράψει τα στοιχεία του, αλλιώς μην υπογράψεις. Έπειτα τράβα στο δικαστήριο με όλα τα χαρτιά και τελικώς θα σε πληρώσει κι από πάνω.

Αν και αν του πεις αμέσως ότι έχει χαρτιά και να γράψει και τα στοιχεία του στην κλήση, το πολύ πολύ να αλλάξει 10 χρώματα, να μουρμουρίσει τπτ για το πόσο ωραία ξύπνησε και να σε αφήσει χωρίς να στην κόψει τελικά (και καλά τι χάρη σου έκανε κι έτσι)

 

Ντοντ γουορι ρε ψάρι.... ;D

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου