Προς το περιεχόμενο

1 εξωτερικη + 1 onboard καρτα ήχου και εναλλαγες


blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στο φόρουμ :)

 

Aντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Εχω εγκατεστημένη την Tascam US122L στο κυρίως pc μου και για διάφορους λόγους (για το οτι μένει ανοιχτή ακόμα κ όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής,για το οτι δεν μπορώ να την κάνω να παίξει με το band in a box,οτι δεν μπορω να ηχογραφησω με τη λογική του "what u hear" κλπ),σκεφτομαι να ενεργοποιήσω και την onboard

 

Ερώτηση: Μπορώ εγκαθιστώντας ΚΑΙ την onboard (μαζί με τους αντιστοιχους drivers) να κάνω enable τη μια και disable την αλλη χωρίς conflicts?

 

Την Τασκαμ θα την χρησιμοποιώ μόνο για ηχογραφήσεις στο cubase και για όλες τις αλλες εφαρμογές την onboard.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά αν είναι και οι δύο εγκατεστημένες θα πας στον πίνακα ελέγχου, ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής και θα επιλέξεις το interface που θέλεις ξεχωριστά για ηχογράφηση,  playback , Midi κλπ. Ίσως αν έβαζες την tascam μόνο στο cubase και από τον πίνακα ελέγχου την onboard? Δεν ξέρω αν από εκεί είναι global οι αλλαγές αλλά δοκίμασε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ για την απαντηση.

Ετυχε οταν δημοσιευσα το θεμα,να ειναι στο msn ενα μελος που χρησιμοποιει επισης 2 καρτες και με καθοδηγησε: δε χρειαζεται διαρκες enable/disable το οποιο με τη σειρα του απαιτει restart και απλα αλλάζω το deafult device για playback και recording  ,ανάλογα με το ποιά καρτα χρειαζομαι (αυτο που λες κ εσυ δλδ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου