Προς το περιεχόμενο

Το σιδέρωμα ενός... Roland MC-505


ex-OurDarkness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα θέμα με την οθόνη του MC-505, μετά από 16 περίπου χρόνια παρουσίας στο στούδιο, άρχισαν να εξαφανίζονται ολόκληρες κάθετες γραμμές από pixels. Για μία και δύο, δεν τίθεται θέμα αλλά έφτασε στο σημείο που απλά δεν καταλάβαινα τίποτε.

 

Οπότε επικοινώνησα με Ρόλανδ στην Θεσσαλονίκη και μου είπανε ότι το τμήμα service είναι πλέον μόνο στας Πάτρας. Επικοινώνησα με Πάτρας όπου ένας πολύ ευγενικός κύριος μου είπε part number, τιμές κλπ.. αλλά επειδή έπρεπε να το στείλω με κάποια μεταφορική (και επειδή ψιλοβαριόμουν και λίγο.. ;D) είπα να το αφήσω για λίγο.

 

Σε ανυποψίαστο χρόνο βρήκα κάτι βίδεο στο YouTube με οδηγίες - κατευθύνσεις για το πως να... ξεκοιλιάσετε ένα MC-505 για να αλλάξετε την οθόνη.

 

Σε έναν άλλο ανυποψίαστο χρόνο βρήκα ένα άλλο βίδεο:

 

 

το οποίο προτείνει το... σιδέρωμα της οθόνης. ;D Όπερ και εγένετο. Και όπως κάθε σιδέρωμα έτσι και αυτό χρειάζεται κάποια προσοχή. Όλες οι γραμμές επανεμφανίστηκαν και είναι πάλι σαν καινούριο. 8)

 

Δυστυχώς δεν έχω βρει αντίστοιχο βίδεο για την οθόνη του JP-8000. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια τέτοια ανορθόδοξη τακτική, ψαλίδια, βελόνια, σιδέρωμα, άπλωμα... ας την μοιραστεί. ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κρτάει όμως ή φτιάχνεται προσωρινά και ξαναχαλάει...?

Αν γινει με τον σωστο εξοπλισμο, κραταει. Με σιδερωμα δε ξερω. Θα ρωτησω τη μαμα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου