Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής

 1. Superfunk

  Superfunk

  Solist


  • Βαθμοί

   29

  • Αναρτήσεις

   43.385


 2. fusiongtr

  fusiongtr

  Solist


  • Βαθμοί

   28

  • Αναρτήσεις

   13.395


 3. gkourmoul1

  gkourmoul1

  Μέλος


  • Βαθμοί

   25

  • Αναρτήσεις

   5.405


 4. dimsonic

  dimsonic

  Μέλος


  • Βαθμοί

   19

  • Αναρτήσεις

   13.248


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου από 24/08/2021 σε όλα

 1. Το πρώτο που κάνεις, είναι να τυπώσεις αυτό το post και να βρεις έναν καλό ψυχοθεραπευτή. Μην με πάρεις στραβά, έχω περάσει από εκεί που είσαι, και σε καταλαβαίνω. Ο ψυχοθεραπευτής δεν είναι μόνο για "προβληματικούς" ανθρώπους, είναι για να βοηθάει να βρεις τις λύσεις σου εσύ, μέσα σου, ακούγοντας και κατανοώντας τον εαυτό σου. Είναι πολλά και τεράστια τα θέματα που ανοίγεις, και μακάρι να είχα χρόνο να τα συζητούσαμε από κοντά, ένα ένα. Θα έπαιρνε μήνες. Για αρχή θα πω μόνο ότι το αντιμετωπίζεις λάθος κατά την γνώμη μου. Είσαι "ευλογημένος", και λειτουργείς σαν "καταραμένος". Πόσους ανθρώπους ξέρεις που να έχουν αυτή την εσωτερική φωτιά για γνώση και δημιουργία? Από τα σαρβάιβορ στα μπάτσελορ είναι οι περισσότεροι. Το θέμα είναι να το βάλεις να δουλέψει για σένα, αντί να γίνεσαι έρμαιό του. Δεν είναι εύκολο, πάρε παράδειγμα την ζωή πολλών μεγάλων καλλιτεχνών, ζωγράφων, μουσικών, κλπ, πολλοί δεν τα κατάφεραν να την ελέγξουν και ξέφυγαν. Αλλά αυτό το κίνητρο για δημιουργία, εκτός από σπάνιο, είναι ευλογία και κατάρα μαζί. Πρέπει να βρεις τρόπο να το διαχειριστείς, γι' αυτό σου πρότεινα ψυχοθεραπευτή, όχι γιατί αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. Ένα άλλο θέμα είναι αυτό της προσωπικής ζωής, παρέας, σχέσης, κλπ, που επηρεάζει και επηρεάζεται από το εσωτερικό κυνήγι σου για γνώσεις και δημιουργία. Όταν όλα αυτά όμως επικαλύπτονται με τον μανδύα του περφεξιονισμού (το έχω σε υπερβολικό βαθμό κι εγώ), τότε τα πράγματα γίνονται πιο πολύπλοκα. Θα έλεγα λοιπόν να ψάξεις τον εαυτό σου εσωτερικά με την βοήθεια κάποιου έμπιστου (πολύ δύσκολο να βρεις, το ξέρω) ειδικού στον τομέα. Θα ανακαλύψεις απίστευτα πράγματα εκεί μέσα (στον εαυτό σου), που δεν τα φανταζόσουν καν, τα οποία θα σου δώσουν κατεύθυνση. Την δική σου κατεύθυνση. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο από τα όσα χαζά έγραψα. EDIT: Μυρίζομαι επίσης, ότι όταν κατανοήσεις τον μηχανισμό λειτουργίας κάποιου αντικειμένου που θέλεις να μάθεις, "βαριέσαι" (δεν βρίσκεις νόημα στο) να το τελειοποιήσεις, φτάνει που κατάλαβες πώς δουλεύει. "Για να γίνω master δεν υπάρχει περίπτωση, οπότε ..." και κατά κάποιον τρόπο σε κουράζει μετά. Φυσικά μπορεί να είμαι εντελώς λάθος.
  6 βαθμοί
 2. Φίλε μου, χωρίς να είμαι ειδικός θα σου πω μερικές σκόρπιες σκέψεις: Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η ευτυχία. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε φίλους και άσκηση. Όχι πολύ, ας πούμε 5-6 ώρες την εβδομάδα από το καθένα. Αυτά είναι που μας κρατάνε σε ισορροπία. Έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής και η σπιτική διασκέδαση έχει γίνει τόσο καλή που μας δίνει την ψευδαίσθηση πως το έξω δε χρειάζεται και πολύ. Είναι όμως απαραίτητο. Πιθανώς βιώνεις την "ελληνική κατάθλιψη" όπως τη λέω εγώ. Στη μεγαλούπολη ζεις μόνο για να τρέχεις ασταμάτητα πανικόβλητος και για να πληρώνεις μαμησιάτικα να συντηρείς το κράτος. Αν μπορείς φύγε για εξωτερικό ή γύρνα στην επαρχία. Ειδικά όταν κάνεις οικογένεια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα εδώ. Ήδη τα νοίκια και η ΔΕΗ έχουν εκτοξευτεί, και που'σαι ακόμα. Χέσε τους στόχους ως επιτεύγματα. 99,99% των ανθρώπων δεν πετυχαίνουν κανένα "σπουδαίο" επίτευγμα. Η ζωή είναι μικρή και φευγει γρήγορα. Είσαι 30 και νέος, πολύ σύντομα θα είσαι 50 και "όχι τόσο νέος". Βάλε στόχο μόνο την ψυχική σου ισορροπία και ευτυχία, όλα τα άλλα είναι μπούρδες. Να ξυπνάς το πρωί με όρεξη, και να κοιμάσαι εύκολα το βράδυ. Βρες χρόνο για σένα, έστω λίγο. Είσαι νέος και έχεις μόνο την ευθύνη του εαυτού σου. Αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Όλος ο κόσμος είναι στα πόδια σου.
  5 βαθμοί
 3. Εμβολιασου για να ξεμπερδέψεις (και να γλυτώσεις και τη ΜΕΘ)
  5 βαθμοί
 4. Το κίνητρο, νομίζω, θα προέλθει από μια αλλάγή κατάστασης, στην οποία βρίσκεσαι. Είτε η αλλαγή θα αφορά νέα ακούσματα, είτε νέος δάσκαλος, είτε ένταξη σε γκρούπ, είτε νεο βιβλίο, είτε νέος ενισχυτής, είτε νέο ερέθισμα, γενικότερα. Νομίζω ότι χρειάζεσαι έναν δάσκαλο για κάποιες ώρες, ώστε να σε κατευθύνει και να σε εμπνεύσει. Να βάλει σε μια σειρά αυτά που χρειάζεται να μάθεις, και να στα δείξει με τον σωστό και εύκολο τρόπο. Και δάσκαλο να μη βρεις, όπως σου είπα, σημαντική είναι κάθε αλλαγή κατάστασης που θα κάνεις.
  4 βαθμοί
 5. Δεν ανεβάζει συχνά ο jimmy, αλλά όταν το κάνει, κάθε του νότα έχει ξεχωριστό ήχο. Πρώτη φορά τον είχα ακούσει σε κάτι τεστ μαγνητών (ή χορδών) που έκανε και έπαθα (χοντρή) πλάκα με ήχο και παίξιμο. Σιγουρα απο τις καλύτερες πένες του φόρουμ.
  4 βαθμοί
 6. Πολύ δυνατό post, όντως "η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η ευτυχία". Ξέρω ότι στην Ελλάδα οι συνθήκες εργασίας για τους περισσότερους είναι δύσκολες, εγώ θα πω ζώντας στο εξωτερικό,ότι εκτιμάται απεριόριστα ο ελεύθερος χρόνος και όλοι πλέον προσπαθούν να εργάζονται λιγότερο παραμένοντας σε υψηλό επίπεδο αποδοχών. Εγώ την ίδια ημέρα που μονιμοποιήθηκα,κατέθεσα και αίτηση να εργάζομαι λιγότερο, μόνο από Δευτέρα έως Πέμπτη. Δε θα περιμένω να γίνω 67(αν γίνω) για να πάρω σύνταξη και να κάνω τον πουρέιτζερ, ούτε θα ξεσκιστώ τώρα στη δουλειά ώστε να προσπαθήσω να αγοράσω ακίνητο σε μια αγορά που πληρώνω νοίκι 28ευρώ/τ.μ. Και σαν άτομο που τις μουσικές μου σπουδές τις έκανα επάγγελμα,όντας δάσκαλος Μουσικής σε σχολείο και κιθάρας σε Ωδείο,θα σου πω ότι δεν είναι πάντα ρομαντικά τα πράγματα. Παλεύουμε απλά να αποσπάσουμε τη συγκέντρωση μιας γενιάς όπου πανευρωπαϊκά ακούει trap και λοιπά σκουπίδια,μια γενιά που την εγκλωβίσαμε στο τσιμέντο δίνοντάς της απλά ένα κινητό στο χέρι. Συν τους γονείς,που εκπροσωπούν μία γενιά που δεν μπορεί να κάνει καλά,ούτε τα 10χρονα παιδιά τους. Επίσης αυτό με τους στόχους και τις "καριέρες" είναι η κατάρα των δυτικών κοινωνιών.. Έχουν φάει και τη συγκεκριμένη παπάτζα οι γυναίκες,θυσιάζουν full time τα καλύτερά τους χρόνια στο βωμό μιας δήθεν επαγγελματικής ανέλιξης και καταλήγουν στα 35+ πανικόβλητες να πληρώνουν γιατρούς μπας και μείνουν έγκυες. Αν δεν είσαι ο ΤΟΠ μουσικός,συνθέτης,επιστήμονας,κ.λ.π. όλα αυτά περί καριέρας είναι μία ΠΑΠΑΤΖΑ και μισή,που φυτεύτηκε στο μυαλό του σύγχρονου ανθρώπου,κάνοντάς τον τελικά δυστυχισμένο..
  4 βαθμοί
 7. Ανοιχτές θα τις παίζεις μόνο? Γιατί και τέλειες να είναι ανοιχτές θα είναι αλλάΝταλλα στα υπόλοιπα ταστα μια και η κιθάρα δεν είναι πιάνο. Μη σκας λοιπόν. Το 99,9% της κιθαριστικης μουσικής με...ξεκουρδιστες κιθαρες έχει γραφτεί .
  4 βαθμοί
 8. Κατ'εμέ πάντως δεν είναι διαγωνισμός, αλλά μια ευκαιρία να περάσουμε ωραία κάνοντας τη φάση που αγαπάμε και το "κομμάτι" μας.
  3 βαθμοί
 9. Γιατί είναι παραπλανητικό; Δεν είχε στόχο να δείξει τις συνολικές πωλήσεις 50 ετών, αλλά τις ετήσιες τάσεις, και μάλιστα ανά τρίμηνο..
  3 βαθμοί
 10. Ωραίος! Κατα τη γνώμη μου, το πιό ενδιφέρον σόλο ως τώρα.
  3 βαθμοί
 11. Επιτέλους ένα ωραίο μπακιτράκι. Φόρεσα το κ(ω)λάν μου κι έριξα κι εγώ μια πενιά. Sg και Fractal Fm3 Noiz 80's jam.mp3
  3 βαθμοί
 12. Αυτά τα παραπάνω παλικάρι μου, φωνάζουν για κάποιον ειδικό. Έτσι όπως τα γράφεις ακριβώς. Να πας να μιλήσεις σε κάποιον καλό (συστημένο) ψυχοθεραπευτή (όχι ψυχολόγο). Γιατί πίσω από όλα αυτά (και άλλα προφανώς) υπάρχουν αιτίες που δεν γνωρίζεις/κατανοείς. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο, όλα αυτά που περιγράφεις έχουν λόγο ύπαρξης. Και οι αιτίες είναι μέσα σου, χρειάζεσαι σωστή καθοδήγηση να τις αντιληφθείς, να τις αποδεχτείς, και να "ελευθερωθείς" από αυτές.
  3 βαθμοί
 13. Αδικείς τον εαυτό σου. Το thread για τον θανατο του Παντελιδη πηγε 28 σελιδες ......εκ των οποιων στις 27,5 γινεται ,στα σοβαρα , συζητηση για το αν πρεπει να οδηγαμε οταν εχουμε πιει 2 μπουκαλια ουισκι ενω υπαρχουν και δεκαδες ποστ με τις συνηθισμενες κουραστικες συζητησεις περι σημειολογιας που διανθιζουν τον φορουμ μας. Πουθενα δε δεν αναφερεται ως "τεραστιο συνθετικο ταλεντο" Παντως σιγουρα θα πρεπει να εκτιμας το γεγονος οτι ,απο οτι ειδα στις ειδησεις,σκοτωθηκε την ιδια ημερα & ακριβως οπως ο Παντελιδης και ενας πασιγνωστος και διασημος Ελλην τραπερ (δεν γνωριζα καν την υπαρξη του προσωπικα αλλα πρεπει να τον ξερει πολυς κοσμος) και δεν ανοιχτηκε καν θεμα. Οσον αφορα τον Θεοδωρακη πιστευω οτι τα περισσοτερα μελη δεν γραφουν γιατι τους καλυπτουν πληρως αυτα που εχουν ηδη γραφτει. Εγω τουλαχιστον αυτο κανω.
  3 βαθμοί
 14. Υπάρχουν πολλοί στην πατρίδα μας που όταν θέλουν να κάνουν σκι, τένις ή ότι άλλο σπορ, αγοράζουν πρώτα όλο τον πανάκριβο εξοπλισμό, ντύνονται ανάλογα απο την κορφή ως τα νύχια και όταν βγουν στη πίστα δεν ξέρουν την τύφλα τους. Ούτε ένα βιβλίο - manual δεν διαβάζουν για τεχνική. Κάπως έτσι είναι και στα E-sports. Αντί να μάθουν να οδηγούν γρήγορα με σταθερούς χρόνους, τους τρώει η κατανάλωση και το τι θα πουν εκτός πίστας, στο cafe το βραδάκι. Λες και αγοράζεται η τέχνη και η πείρα. Πάντα έτσι ήταν. Στα 80'ς "δεν είχαν λεφτά για εξοπλισμό" και γι αυτό δεν έκαναν καλές ταινίες. Μια ζωή γκρίνια. Ξεχνούσαν πως ο ελληνικός κινηματογράφος βασίζεται σε ταινίες του 50 και 60 που έγιναν με πενιχρά μέσα. Τα ράσα όμως δεν κάνουν τον παπά.
  2 βαθμοί
 15. Μου αρέσει πολύ. Τελικά αυτά τα σαντουροειδή είναι ταμάμ για τέτοιο ύφος. Χρησιμοποίησα και εγώ μια φορά σε ένα κομμάτι.
  2 βαθμοί
 16. νέα ακρόαση με περισσότερη προσοχή. Το κομμάτι φαίνεται να έχει φτιαχτεί για να συνοδευει μια κιθάρα σόλο. Και μάλιστα μια κιθάρα που δεν έχει σαφές θέμα. Σχεδόν σολάρει σχεδόν παίζει ένα απροσδιόριστο θέμα. Οι ενστάσεις ξεκινάνε από τα τομ που είναι κατάξερα και χρειάζονται κάτι βαθυτερο. Θα πρέπει να ψάξεις κάτι τουλάχιστον που να είναι με υφασμάτινους κόπανους και όχι μπαγκέτες. Επίσης τα crash είναι πολύ έντονα. Γενικά τα εισαγωγικά τύμπανα ξενίζουν και χαλάνε την εικόνα. Τώρα στην λογική ότι το κομμάτι φαίνεται ότι συνοδεύει την κιθάρα, τα strings είναι πλαστικά και ψεύτικα. Είναι σαν σύνολο και δεν ξεχωρίζουν πχ τσέλα, μπάσα (αν έχει) πρώτα δεύτερα. Ακούγονται σαν μηχανή και μάλιστα μηχανή μαζί με ήχο αρμονίου. Εχουν βελτιωθεί λίγο οι ουρές αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ούτε ότι πας να ξεγελάσεις ότι υπάρχουν βιολιά. Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν. Εν τω μεταξύ παρατήρησα πολλά φάουλ (που μου ξέφυγαν πριν) στο σόλο της φαρφίσας, βοξ τι είναι....εκεί μεταξύ 3 και κάτι έως 3.30 γίνεται της αρκούδας. Εχει πράσινες νότες που φαίνεται ότι πάνε να πατήσουν επάνω σε κάποια ακόρντα, αλλά αυτό που βγαίνει είναι....καταδιωκτικό. Για άλλη μια φορά θα σε μαλώσω (διότι πλέον είσαι ενήλικας για μάλωμα) διότι έχεις την καλή ιδέα, τη στρώνεις και μετά βιάζεσαι να την τελειώσεις για να "παμε για άλλα". Και μένει η κιθαριστική άποψη, όπου πλέον είσαι από τα γερά χαρτιά στο νοιζ, ντυμένη με ό,τι διαλέξουμε από την ντουλάπα στο σκοτάδι. Ξέρω είναι νωρίς για σένα ακόμα τα strings, οπότε χρησιμοποίησέ τα με μέτρο μέχρι να μπεις στο πνεύμα. Το κομμάτι έχει δυνατότητες, και φαίνεται ότι το θάβω. Βασικά είπα με περισσότερα λόγια αυτά που είπα χτες. Αν ήμουν παραγωγός θα χαιρόμουν διότι θα είχα μια καλή βάση. Αλλά θα το βασάνιζα πολυ καιρό. Δεν σου έφτιαξα τη μέρα....μάλλον
  2 βαθμοί
 17. Γιάννη μου αν μπορείς ανέβασέ το πάλι, με την σόλο κιθάρα πιο χαμηλά (ή το backing πιο ψηλά). Είναι μεγάλη η διαφορά έντασης σε σχέση με το backing, και δεν είναι εύκολο το ταυτόχρονο άκουσμα.
  2 βαθμοί
 18. τα τραγούδια σου είναι από αυτά (τα λίγα) που τροφοδοτούν τις (λίγες) στιγμές που κάνω λυτρωτικά ταξίδια πίσω στην εφηβεία μου αφήνοντας με να ακούω καθαρή μουσική και όχι παραγωγή... υποκλίνομαι Γεώργιε...
  2 βαθμοί
 19. Ναι ,1100 ευρώ για μεξικάνικη bolt on κιθάρα. Έχει τρελαθεί ο κοΖμος
  2 βαθμοί
 20. Το παίξιμο επίσης (το ντύσιμο του κομματιού) καταπληκτικό. Έχω όμως μια ένσταση. Δεν μου άρεσε η αντιμετώπισή του στο σόλο του μπάσου. Ενώ αραίωσε τα χτυπήματα, νομίζω ότι θα μπορούσε να ρίξει και την ένταση, και ίσως να αλλάξει και κάποια μέρη του σετ που χρησιμοποιούσε (πιο πολλά πιάτα, σε αντίθεση με τομ και ταμπούρα).
  2 βαθμοί
 21. Μιλάμε για υπέρ πλανητικό drummer. Τα παιξίματά του στους Snarky Puppy και όχι μόνο, είναι εξωγήινα.
  2 βαθμοί
 22. Κόβει πωπούς, μπράβο!
  2 βαθμοί
 23. Για την ακροαση αυτο, ειναι οτι χειροτερο. Δεν αντεχεται.
  2 βαθμοί
 24. Άσε τα λαϊκ και βγάλε την κιθάρα από την θήκη....
  2 βαθμοί
 25. εντάξει... αλλά αυτή η μπάντα δεν θα προχωρούσε χωρίς οποιονδήποτε απο τους 3. Πες ότι ο Sting προχώρησε, αλλά ...σε λάθος κατεύθυνση. Αυτό το σύνολο μια φορά έγινε και ΔΕΝ ξαναγίνεται.
  2 βαθμοί
 26. από τα καλύτερα. Ωραίο το χαλί πίσω. Ίσως όντως το ρεφρεν να ήθελε λίγη δουλίτσα παραπάνω. Αλλά το βασικό θέμα με το χαλάκι είναι πολύ όμορφο.
  2 βαθμοί
 27. Νομίζω πάντως πως τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα συνήθως σε διαλέγουν και δεν τα διαλέγεις. Δηλαδή ή βρίσκεσαι ξαφνικά νέος με ταλέντο να βιοπορίζεσαι από αυτά και παίρνεις αυτό το δρόμο, ή όντας μεγαλύτερος κοιτάς να εξασφαλίσεις το βιοπορισμό με πιο "κανονικά" επαγγέλματα με αποτέλεσμα να χάνεις χρόνο από το καλλιτεχνικό κομμάτι. Χωρίς να θέλω να σου "κόψω τα φτερά", οφείλω να σου αναφέρω και αυτή την άποψη. Εάν έχεις οικονομικό background που να μπορεί να σε υποστηρίζει for life, εννοείται κυνήγα το. Εάν όχι, -το τονίζω, προσωπική μου άποψη-, βρες μία κανονική δουλειά με προοπτική (δηλ να μην είναι κάτι που θα σου δίνει 800-1000 ευρώ το μήνα για μια ζωή) και κάντο παράλληλα στον εναπομείναντα χρόνο σου και όπου σε βγάλει.
  2 βαθμοί
 28. Μια χαρά σε βρίσκω. Μόνο πρόσεχε αυτό με τα ποσοστά και τη μετριότητα γιατί καραδοκεί ο ελιτισμός κι αν σε πιάσει δε σ'αφήνει εύκολα.. (την έχω πατήσει κι εγώ στο παρελθόν, γιαυτό το λέω)
  2 βαθμοί
 29. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο αγαπητέ μου Alex. Και αν γίνει κάτι, το οποίο δεν έχει λόγο ύπαρξης, τότε δεν επιβιώνει, σταδιακά φθίνει και πεθαίνει. Όταν κάτι είναι εκεί και επιμένει, κάτι σημαίνει αυτό, από κάπου κρατιέται. Αλλά δεν είναι πολλές φορές δυνατό να το αντιληφθούμε, είτε γιατί είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μας, είτε γιατί .... είμαστε εμείς, και δεν μπορούμε να δούμε αντικειμενικά τον εαυτό μας και να τον αξιολογήσουμε "από μέσα" (κάτι ανάλογο με το να ακούς την φωνή σου ηχογραφημένη αν δεν είσαι τραγουδιστής). Όπως και να έχει, οι επιλογές είναι δικές σου.
  2 βαθμοί
 30. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο, τα έχεις όλα.
  2 βαθμοί
 31. Κατάθεση ψυχής πραγματικά.. Έχουν γραφτεί και από τους υπόλοιπους πολύ ωραία πράγματα, με τα οποία συμφωνώ απόλυτα και δεν έχει νόημα να επαναλάβω. Θα σταθώ σε κάτι,μιας και μένω αισίως 6 χρόνια έξω.. Αφού δεν έχεις ισχυρό δεσμό με τις ρίζες σου ή μεγάλο κοινωνικό κύκλο, γνωρίζεις να κάνεις πράγματα που αποτελούν "διεθνή γλώσσα",έχεις C2 και δεν σου ταιριάζουν οι Ελληνίδες,μήπως να σκεφτείς το εξωτερικό; Όσο αφορά τις γυναίκες,αν το πρόβλημα είναι η ιδιοσυγκρασία της μέσης Ελληνίδας, στην Αθήνα έχεις πολλούς τρόπους να γνωρίσεις γυναίκες από παντού. Υπάρχουν στέκια και τρόποι.
  2 βαθμοί
 32. Για το θέμα μπορώ να γράψω σελίδες μιας και το ποιος είμαι και τι κάνω με απασχολεί από την εφηβεία μου. Δε πιστεύω ότι μπορεί κάποιος από εμάς να σε κατευθύνει αλλά μπορείς να πάρεις ιδέες. Θα μπω στη θέση σου και θα πω ότι με τίποτα δε θα άφηνα τη Κρήτη αν είχα μεγαλώσει εκεί και είχα φίλους. Καταλαβαίνω τον ερχομό στην Αθήνα σε παλαιότερες δεκαετίες, όχι πια. Έχοντας γεννηθεί, μεγαλώσει και ζήσει 47 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας θα έφευγα χθες αν είχα έστω και μια μίζερη (όπως έχω εδώ) δουλειά. Δε θα άφηνα ούτε πατέρα ούτε μάνα ούτε κανένα να επηρεάσει την απόφαση μου, συγγενείς & φίλους που θα προσπαθούσαν να με επηρεάσουν/κατευθύνουν αρνητικά είτε θα τους ξέκοβα τελείως είτε θα είχα τυπικές σχέσεις και το έχω κάνει αυτό. Όταν πρόκειται για τη ζωή μου μετράω πρώτα εγώ μιας και είμαι ανύπαντρος χωρίς παιδιά σαν και σένα. Την εποχή του internet δε βλέπω κανένα λόγο να μένεις στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε λοιπές μεγάλες πόλεις, μόνο από επαγγελματική ανάγκη αν και αν είχα ρίζες εκτός Αθηνών θα άλλαζα ακόμα και δουλειά για να μείνω στον τόπο μου. Η δουλειά μου δε με καθορίζει, έχω αλλάξει τομέα εργασίας αρκετές φορές μέχρι τώρα. Αν είσαι από τους ανθρώπους (που πραγματικά ζηλεύω) που δε τους νοιάζει το αύριο μη διαβάσεις παρακάτω. Αλλιώς προτείνω να δεις που και πως βλέπεις τη ζωή σου τα επόμενα χρόνια, είτε σε ορίζοντα 5ετίας είτε περισσότερο. Είσαι στη καλή ηλικία που έχεις κάποιες εμπειρίες από τη ζωή και το σώμα ακόμα ακολουθεί το πνεύμα, πίστεψε με το τελευταίο δε θα ισχύει για πολύ. Αν θέλεις να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου να τη κάνεις όσο γρηγορότερα γίνεται και μην αφήσεις άλλους παράγοντες να την επρεάσουν, υπάρχουν βίντεο στο ΥΤ από ανθρώπους που μετακόμισαν σε άλλη χώρα τη περίοδο του κορονοϊού, αν το έκαναν αυτοί μπορείς κι εσύ. Για μένα οι ρίζες είναι σημαντικές, τό ίδιο και η καθημερινότητα. Δε θέλω να ζω για 20 μέρες διακοπών έστω και στο ομορφότερο μέρος της γης. Αν αυτά είναι σημαντικά και για σένα προτείνω να βρεις το μέρος που θες να ζήσεις, θα βοηθούσε αν είχες ταξιδεύσει εντός & εκτός Ελλάδας και είχες μια άποψη. Προσωπικά αν είχα τα επαγγελματικά εφόδια θα έφευγα μακριά από αυτή τη χώρα, από 'κει και πέρα είναι να βρεις τι ταιριάζει στη προσωπικότητα σου. Μια μεγαλούπολη με τους ρυθμούς της ή ένα πιο χαλαρό μέρος. Γενικά προτείνω ΠΡΩΤΑ να σκεφθείς τι θες εσύ σαν άνθρωπος, πως θες να είναι η καθημερινότητα σου, η ζωή σου δηλαδή. Μετά ασχολήσου με το επαγγελματικό μέρος. Μια άλλη πρόταση είναι να βγεις από το σπίτι και να κάνεις κάτι απλό εκτός τέχνης, π.χ. εμένα μου αρέσει να κολυμπάω και κάνω ποδήλατο, η φυσική άσκηση βοηθάει το μυαλό να εκτονώνεται και να χαλαρώνει. Οτιδήποτε έχει να κάνει με φύση και σε βγάζει εκτός οθόνης είναι καλό για τον άνθρωπο. Τέλος, χωρίς να γνωρίζω που μένεις και σε περίπτωση που βλέπεις το μέλλον σου στην Αθήνα να πω ότι η Αττική δεν είναι μόνο Αθήνα. Δεν έχεις το ίδιο επίπεδο ζωής στη Ραφήνα και το Λαύριο (τυχαία παραδείγματα) με τη Κυψέλη και τα Πατήσια (όχι τυχαία παραδείγματα).
  2 βαθμοί
 33. Πολυ θα το ηθελα και γω... Επεστρεψα στην πατριδα πριν 3 ωρες. Τελικα πιο ευκολα πας ευρωπη παρα Αθηνα. Παντως παρενθετικα το νοιζ εριξε τεραστιο boost στη δημιουργικοτητα μου. Οχι οτι δεν θα εφτιαχνα αυτα που ηδη έφτιαχνα. Ομως πήρα πολλές ιδεες και κατευθυνσεις και συνθετικα και παραγωγικα. Αυτο μόνο καλο ειναι
  2 βαθμοί
 34. Το κομμάτι, νομίζω, ότι υπηρετεί τον σκοπο του. Καλή επιτυχία!
  2 βαθμοί
 35. Ο κάθε λαός έχει τη διοίκηση που του αρμόζει.
  2 βαθμοί
 36. Δεν καταλαβαίνω πως κρίνουμε άλλους πολιτισμούς και ηθικούς κανόνες με δικά μας σημεία αναφοράς. Ασε δε που μετά θέλουμε να τους σώσουμε απο τους ίδιους τους εαυτούς τους. Who are you ρε...
  2 βαθμοί
 37. Αντιλαμβάνομαι ότι το λες σαρκαστικά αλλά δεν τίθεται θέμα πειθούς. Σύμφωνα με το νόμο της Σαρία, η μουσική απαγορεύεται (δημοσίως και ιδιωτικώς) με μόνη εξαίρεση τους θρησκευτικούς ύμνους που ακούγονται από μεγάφωνα. Παράβαση του νόμου της Σαρία σημαίνει θρησκευτικό δικαστήριο με ποινές που φυσικά μπορούν να φτάσουν και στη θανάτωση.
  2 βαθμοί
 38. Ακούγεται κάπως θλιβερό βέβαια... αλλά εγώ ανοίγω τον υπολογιστή πριν καν ξυπνήσω και κλείνει μετά που θα κοιμηθώ. Η κάρτα ήχου έχει μόνιμα το καλώδιο συνδεδεμένο, και απλά το κουμπώνω στην κιθάρα. Το amp sim τρέχει με ένα κλικ μιας και έχει standalone πρόγραμμα. Ρυθμίζω τις εντασεις με faders που είναι δίπλα μου, και φυσικά αν θέλω να ηχογραφήσω έχω template που όλα είναι έτοιμα με ένα-δυο παραπάνω κλικς. Συνήθως λοιπόν η κιθάρα μπαίνει στον υπολογιστή όταν ο χρήστης έχει τους υπολογιστές στην καθημερινότητά του και τον βολεύει η όλη διαδικασία. Υποθέτω. Αλλιώς είναι πολύ μπίζιλο το όλο θέμα και δεν αξίζει, εκτός αν όντως δε θέλει κάποιος να πάρει ενισχυτή για κάποιο λόγο.
  2 βαθμοί
 39. ε, ένα καλό monitor με VRR ή μια καλή τηλεόραση βοηθάει από πλευράς latency αλλά κυρίως από πλευράς άνεσης για τα μάτια. Έχει διαφορά ένα καλό μόνιτορ για πολύωρο gaming, εγώ προσωπικά το νιώθω. Για να έχεις uψηλό framerate και να βλέπεις και κάνα γραφικό καλό επίσης χρειάζεται ένα καλό pc τουλάχιστο σε κάποια από τα simulators, γιατί κάποια άλλα που το core τους φτάνει να κλείνει και δεκαετία και είναι δημοφιλή και ρεαλιστικά, παρόλα τα updates βελτίωσης τρέχουν και σε πιο φθηνά συστήματα κανονικά. Μια 'άλφα χρηματική επένδυση αναγκαστικά λοιπόν θα την κάνει κάποιος. Αλλά οι υπερβολές δεν θα παίξουν τόσο ρόλο, καλούς χρόνους πετυχαίνεις όπως και με τη μουσική καλό αποτέλεσμα αντίστοιχα με την εκπαίδευση και την εξάσκηση. Είναι ωραία όμως η φάση. Μου ανοίξατε την όρεξη να ρίξω μια οδήγηση, σήμερα δεν μπορώ αλλά θα μπω το σκ να παίξω κανα dirt ή κανα wrc και άμα λάχει θα βάλω ένα βιντεάκι με ανάβαση το pikes peak και θα προσπαθήσω να κάνω κάτι αξιοπρεπές, γιατί είμαι και απροπόνητος.
  1 βαθμός
 40. Ωωωωωωπωπωπωπωπω. Σαλεύει!!!!!! Καλόπαιχτη Ντιμ! Εύχομαι να σου χαρίσει μόνο στιγμές χαράς και απόλαυσης!!
  1 βαθμός
 41. Καλορίζικη! Ήμουν 100% σίγουρος πως θα την αγόραζες, με το που ξεμπέρδευες με τα ταξίδια και τις μετακομίσεις. Περιμένουμε κλιπ με όλους τους ήχους της...
  1 βαθμός
 42. από τα τραγούδια που ακούς και σου αρέσουνε, μάθε τα στην κιθάρα. Δες σε ποιά κλίμακα παίζονται και μάθε την. Ξαναπαίξε το κομμάτι, (βρες κάπου το backing track) και αυτοσχεδίασε. Επίσης αν κάνεις subscribe σε διάφορα κιθαριστικά κανάλια στο YouTube, νομίζω πως βοηθάει.
  1 βαθμός
 43. Για να γράψεις φωνή στο pc θέλεις μια κάρτα ηχου, και εγκατεστημένα το daw....
  1 βαθμός
 44. Μπραβο για τον δισκο. Ωραιος γνωριμος in your face καλοπαιγμενος ηλεκτρικος ηχος με ωραιες επιλογες στον εξοπλισμο. Επισης μπραβο για τα φωνητικα. Εχουν χαρακτηρα.
  1 βαθμός
 45. Όπως το βλέπω, το thin u μοιάζει πολύ με modern oval ή d shape. Τσεκαρε το σαν επιλογή.
  1 βαθμός
 46. Δοκίμασε να ανοίξεις το standby μετά από 1-2 λεπτά ώστε να έχουν ανάψει σίγουρα τα νήματα απο τις λάμπες επειδή είπες ότι το γδούπ ακούγεται μετά και από μόνο του ειναι πολύ πιθανό ο διπλός διακόπτης του standby να έχει θέμα και να ενεργοποιείται λίγο αργότερα οπότε ξαφνικά να ανοίγει και να έχεις ήχο
  1 βαθμός
 47. Καλά έκανες και το ανέβασες γιατί είναι πολύ καλό, μπράβο Γιώργο! Ο όλος ήχος είναι αυτό που "περίμενα" να έρθει, και ήρθε. Απόλυτα ικανοποιητικό για μένα.
  1 βαθμός
 48. Μπραβο ρε Παναη πολυ ωραιο.Η minimal ενορχηστρωση εδεσε πολυ ωραια με την ερμηνεια σου.
  1 βαθμός
 49. Πεστα Χρυσοστομε!!!+ 100000. Αυτο βεβαια ειναι το λιγοτερο που με ενοχλει.Οι ''φιλοι'' Αμερικανοι αφησαν σαν εγγυηση για την ασφαλη φυγη τους 85000 οχηματα παντος τυπου,600000 οπλα διαφορων τυπων ,200 ελικοπτερα Black Hawk !!!!!!!! Λογισμικα με τα βιομετρικα στοιχεια των Αφγανων συνεργατων τους και πολλα αλλα ενδιαφεροντα στοιχεια.εκτος απο το μη στρατιωτικο υλικο.Μπραβο τους ανοιξαν μια πληγη πριν 20 χρονια και επειδη τελειωνουν τα λεφτα (προφανως ) κουραστηκαν κιολας ,αντε να την κανουμε ειπανε.Απο κει πανε και οι αλλοι οπως θα ελεγε και η Γιαγια μας.Οπου πανε τα κανουνε μπαχαλο και μετα την κοπανανε .Καλα τα λες Νεστορα το ιδιο ισχυει και για τους Αμερικανους οπως και για μας εδω .
  1 βαθμός
 50. Δεν εχω δοκιμασει ποτε γνησιο RAT. Αλλα ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει… https://www.jampedals.com/rattler/
  1 βαθμός
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+03:00
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.