Προς το περιεχόμενο

Μεγάλη συλλογή ντέμο πεταλιών - ενισχυτών στο YouTube


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το κανάλι στο YouTube το παρακολουθώ από τη γέννησή του, και βεβαίως έχω γίνει συνδρομητής. Αποτελείται από εξαιρετικές, σύντομες, περιεκτικές και καλοπαιγμένες επιδείξεις, χωρίς περιττό εκνευριστικό μπλα μπλα (το ακριβώς αντίθετο δλδ από το Gearwire, σε όλους τους προηγούμενους χαρακτηρισμούς):

 

http://www.youtube.com/user/ProGuitarShopDemos

 

Αν και ανήκει σε ιντερνετομάγαζο στην Αμερική, αξίζει πραγματικά να το χαζέψετε μιας και η δουλειά που γίνεται με τις επιδείξεις είναι πάρα πολύ καλή. Αυτή τη στιγμή έχει 103 βίντεο, η ανανέωση με νέα γίνεται με ταχύτατους ρυθμούς και μόλις τελείωσαν (λένε) μια αναβάθμιση στον εξοπλισμό ηχογράφησής τους (αν και με τους sound codecs του YouTube η απώλεια ποιότητας είναι μεγάλη).

 

Αν και δεν είναι τέλειο (πχ αρκετά από τα ντέμο πεταλιών έχουν γίνει σε crunchy ενισχυτή κι όχι σε καθαρό), αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το γεγονός ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο τύπος που επιδεικνύει το κάθε πετάλι - ενισχυτή έχει εντρυφήσει εις βάθος στις ιδιοτροπίες του, και ότι κάθε βίντεο έχει πάντα μια συγκεκριμένη δομή (πχ. αρχικά δείχνει με λεπτομέρειες πώς ακούγεται με διαφορετικές ρυθμίσεις, και πάντα στο τέλος λέει το αγαπημένο του σέτινγκ).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σας ενδιαφέρει οτιδήποτε από αυτά που θα δείτε εκεί, ποστάρετέ το στο παρόν θρεντ για συζήτηση :) (για αυτό και δεν το'βαλα στα videos...) πχ οι 65 Amps του Peter Stroud που δεν έχω ακούσει ποτέ από κοντά φαίνονται εκπληκτικοί - αυτός είναι ο London 18ρης combo:

 

http://www.youtube.com/watch?v=4vqk9AOOjdg

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το συγκεκριμενο μαγαζι το τσεκαρω τον τελευταιο καιρο, ακομα δεν εχω δει ολα τα βιντεο :)

 

Μιας και μιλαμε για συλλογες, υπαρχει ενας ανθρωπος που εχει τη μεγαλυτερη συλλογη που εχω δει, τουλαχιστον απο μη επαγγελματιες μουσικους.

http://community.webshots.com/user/thegrooveking

http://www.hugeracksinc.com/forum/viewtopic.php?t=39996&highlight=

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eπιπλεον απο το συγκεκριμενο μαγαζι εχω αγορασει και μπορω να μιλησω με τα καλυτερα λογια......Ημουν ατυχος αρκετα ωστε οι Ταχυμεταφορες των Ελτα να μου χασουν το πακετο που περιειχε το MI audio tube zone που ειχα παρει απο αυτους:

 

http://www.noiz.gr/index.php?topic=7403.0

 

Μου εστειλαν παραυτα και χωρις πολλα ερωτηματα δευτερο πεταλι δωρεαν.....

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο... τι ωραίο δλδ, θαυμάσιο, αν ακούγεται έτσι και στην πραγματικότητα τρώει το Fulltone GT 500 για πρωινό (που όπως βλέπω από το layout το ανταγωνίζεται ευθέως).

 

Αν και επειδή χρησιμοποιούν τον 65 Amps Soho δεν καταλαβαίνω ακριβώς πού ξεκινάει το "χρώμα" του πεταλιού και πού του ενισχυτή. Αρκετό από το crunch που άκουσα στο ch. A είναι ακριβώς το μαρσαλλικό crunch που βγάζει ο Soho όταν πουσάρεται. Δλδ κάποιος ίσως το αγοράσει και θα νομίζει ότι θα βγάλει αυτούς τους ωραίους ήχους... κάτι μου λέει ότι για να τους ακούσει ακριβώς έτσι, θα χρειαστεί παρόμοιο ενισχυτή (που όταν πουσάρεται μαρσαλλίζει).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου