Προς το περιεχόμενο

new demo


shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερες,

καταρχας να συστηθουμε,

δεν ειμαι μουσικος και δεν εχω ιδεα απο μουσικη παραγωγη κτλ.Οι γνωσεις μου περιοριζονται στο 1ο κεφαλαιο

του βιβλιου της μουσικης του γυμνασιου.Μανιακος ακροατης ειμαι ομως αρκετα χρονια και παντα ειχα την επιθυμια να κανω κατι αλλα οποτε ειχα κιθαρα πχ στα χερια μου ημουν (και ειμαι) τελειως κουλος!Ετσι αποφασισα να παρω αλλο δρομο,και αφου την μουσικη κονσερβα (βλεπε μπλιμπλικια) την απεχθανομαι ειπα να χρησιμοποιησω οτι ειχα διαθεσιμο στο σπιτι,το pc για ηχογραφηση και ενα φτηνιαρικο mic.Ο ηχος το ξερω ειναι χαλια,και το αποτελεσμα αρκετα μακρια απο τα γουστα πολλων αλλα αν δεν σας κανει κοπο ριχτε μια αυτια και δωστε μια γνωμη.Προτιμουνται οι ασχημες για να διορθωνομαι.

 

http://www.archive.org/details/Schizokinesis-NotEnoughLightToSeeTheDarknessep_857

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επενδύεις άνετα ψυχοθρίλερ,πειραματικά βίντεο,φεστιβαλικα βίντεο,μικρού μηκους.Στο πολύ άνετο και με τέλειο ήχο.Μουσικός μπορεί να μην είσαι που λές και αυτό να μην είναι μουσική(με την έννοια που της δίνουμε) αλλά είσαι απίστευτος στο να στήνεις τέλεια το background.

 

Επίσης θα λεγα οτι είναι και τελείως αυτοσχεδιαστικό το θέμα σου με οτιδίποτε υπάρχει γύρω σου.Κάτι τέτοια μαθήματα έκανα στο Πανεπιστήμιο.Απλά απίστευτο, δεν περίμενα τέτοιο πράμα απο έλληνα.Ψάξε να το αξιοποιήσεις το ταλέντο σου.(ελεύθερος αυτοσχεδιασμός,εγω διδάχτηκα τη χρήση του σε νηπιαγωγείο,δημοτικό).ΤΕΛΕΙΟΣΣΣ

 

 

Υ.Γ.Μπορώ να σου προτείνω και ένα βιβλίο?Είναι του John Howard(Cambidge University Press)-Μαθήματα σύνθεσης(Learning to compose)-Εκδόσεις Σύγχρονη Μουσική.

 

Εδώ δεν μαθαίνεις τη μουσική του ωδείου και ότι συνεπάγεται αυτό αλλά χεχ βλέπεις τη μουσική σαν οτιδίποτε ήχος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοβηθηκα λιγο οσο ακουγα.Δεν τα ακουσα ολα,ισως να επιστρεψω καποια στιγμη να συνεχισω.Υπαρχει ενα ενδιαφερον-οσο υπαρχει ενδιαφερον σε μια ταινια που δεν σου αρεσει αλλα θελεις να δεις που το παει ο καλλιτεχνης-αλλα αυτο τελειωνει ταυτοχρονα με το τελος της ακροασης.Αφου ακουγα πχ ενα κομματι,ακομα κ οταν το εβρισκα ενδιαφερον,δεν μπορω να φανταστω μια κατασταση κατα την οποια θα το ξανακουγα.

 

Δε συμφωνω οτι μπορει να επενδυσει πειραματικη ταινια,μαλλον το αντιστροφο...μια ταινια θα μπορουσε να επενδυσει αυτο...

 

Φυσικα δεν ειναι ο,τι πιο δυσνοητο μπορει να συναντησει κανεις στην πειραματικη(αν ειναι πειραματισμος ή οχι δεν το ξερω, αλλα κ να ηξερα δεν θα ημουν αυτος που θα το εκρινε).Αν απο όσα καταλαβα εχεις κατσει κ εχεις ηχογραφησει εναν προς εναν τους ηχους με ενα σχετικο προσχέδιο για το που θελεις να καταληξεις κ δεν τα εκανες στην τυχη ολα αυτα,μπραβο σου.Αλλά τα cello-like πραματα κ τη σοπρανο που τα βρηκες στο in flames?

 

Eπειδη εισαι φανατικος ακροατης οπως λες κ εχεις διαθεση να ασχολεισαι οπως φαινεται,θα σου συνιστουσα να κανεις καποιο οργανο.Δεν ειναι απαραιτητο να το εισαγεις αμεσα σε αυτο που κανεις,ξεκινα απο τα βασικα,δεν μπορει να παει χαμενη μια τετοια γνωση ουτως ή αλλως κ η γνωμη μου ειναι οτι θα το χρησιμοποιησεις αργοτερα με αποτελεσμα πολυ ενδιαφερον.Λειπει μια μελωδία (πρωτοτυπη, οχι προ-ηχογραφημενη)  για να φερει το project σε μια κατασταση  που να στεκει σαν μουσικη.

 

Φιλικοτατα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ intriguing... μουσική που σε κάνει να σκέφτεσαι, χωρίς να την απολαμβάνεις, ούτε να την ακούς μασώντας τσιχλόφουσκα και κάνοντας πατίνια στην παραλία του Μαϊάμι, ούτε να μπορείς να την παρατήσεις όμως (αν έχεις ανοιχτά αυτιά τουλάχιστον). Μπορεί και να μην είναι καν μουσική, και πάλι δεν με απασχολεί... γι'αυτό και διαφωνώ με αυτό:

 

Λειπει μια μελωδία (πρωτοτυπη, οχι προ-ηχογραφημενη)  για να φερει το project σε μια κατασταση  που να στεκει σαν μουσικη.

 

Aπό ταμπέλες κι απόπειρες κατηγοριοποίησης τέτοιων προσπαθειών άλλο τίποτα... abstract electronica, avant garde (τι μπλιεαχ όρος...) Τhumbs up από εμένα. Επίσης μπράβο για την χρήση του archive.org, ενός εξαιρετικού και ψιλοάγνωστου σάιτ με δεκάδες πρόσωπα που για να το δεις όλο χρειάζεσαι βδομάδες.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρεπιπτόντως, δεν βλέπω κάποια στοιχεία που να θέλουν βελτίωση... διαλέγεις έναν μοναχικό μουσικό (?) δρόμο και θα πρέπει να συμβαδίσεις με την επιλογή σου...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καταρχας να σας ευχαριστησω ολους για την επικοδομητικη κριτικη σας.Χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι διαβασα τα παραπανω την ιδια μερα το πρωι πραγματικα το σκεφτομουν αν τελικα αξιζει τον κοπο.Φιλοι που το ακουσαν περα απο "καλο ειναι" δεν ειχαν να πουν τιποτα,και τι αλλο θα ελεγαν?Σε αλλα 3 φορουμ που ασχολουνται με μουσικη ,δεν μπηκε κανεις στον κοπο να πει εστω "τι χαλι ειναι αυτο,με ενοχλησε..."οτιδηποτε.Και φυσικα εγω δεν μπορω να γινω κριτης του εαυτου μου.

 

trigga :ευχαριστω για τα καλα σου λογια,και τις προτασεις ,ιδιαιτερα το βιβλιο θα του ριξω μια ματια.Μακαρι να γινοταν κατι απο ολα αυτα θα το γουσταρα τρελα,αλλα χωρις τα καταλληλα κονε χλωμο ....Λες

πανεπιστημιο,αληθεια σε ποιο κανουν τετοια μαθηματα?Οντως δεν θα μπορουσα να μαθω μουσικη (οπως διδασκεται) γιατι εχω μια αρνηση στους μουσικους κανονες και την θεωρια.Θα τσακωνομουν με τον καθηγητη παρα να μαθαινω."Μουσικη" οντως πιστευω οτι μπορει να ειναι καθε ηχος. (Luigi Russolo - The Art Of Noise)

 

blue : ευχαριστω πολυ για την εκτεταμενη κριτικη και τον χρονο σου.Να σου πω την αληθεια χαιρομαι για το συναισθημα που ανεφερες οτι ενοιωσες και αυτο γιατι μπορει να μην το ξανακουσεις αλλα δεν σε αφησε αδιαφορο οπως μια μουσικη ασανσερ.Σοπρανο (βασικα mezzo) ειναι η κοπελα μου,ο μονος ανθρωπος με μουσικη καταρτηση.Αν ακουσεις και τα υπολοιπα,τραγουδα και σε αλλα.Το cello like ειναι ακουστικη κιθαρα με δοξαρι οπως και στο Haunt αλλα περασμενο απο εφε (ριξε μια ματια στο εξωφυλλο).Ο καημος μου ειναι το τσελλο αλλα ακριβο το σπορ.Και να το αγορασω και να το μαθω και στο τελευταιο θα ειχα μια καποια (μεγαλη)δυσκολια.Βασικα ειμαι στην διαδικασια να μετασκευασω την κιθαρα σε cello-something.

Για να γραψω  βασικα ξεκιναω απο εναν ηχο που μου καθεται καλα σαν βαση και αναπτυσω τα υπολοιπα πανω του.Ειμαι σε νηπιακο σταδιο για να στησω προσχεδιο και πρεπει να βρω και τη δικη μου σημειολογια,αυτο προσπαθω τωρα.

 

bloody_sunday : Thumps up και απο μενα για το avatar σου,και πανω απο ολα για τα καλα σου λογια.Οι ταμπελες ουτε εμενα μου αρεσουν,και αν κατι με ευχαριστει ειναι οτι δεν θυμιζει το...ταδε και το ταδε.Ειναι δεν ειναι καλο,ειναι δεν ειναι μουσικη.To archive το εκτιμω ιδιαιτερα αν θες σαν φιλοσοφια και τροπο σκεψης.Αντιπαθω ιδιαιτερα τον τροπο λειτουργιας του Myspace,soundclick κτλ

Ο δρομος ειναι σιγουρα μοναχικος,αλλα εχει και αυτο την χαρη του.

 

Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους.Μακρι να μπορουσα να συμετασχω και στο υπολοιπο φορουμ αλλα δεν...Περιοριζομαι στο να διαβαζω.Ολο και κατι μαθαινω.Βασικα μου εχει εκατσει να βαλω to noiz overdrive σε mic ταυτοχρονα με αλλο ενα mic καθαρο.Ειδωμεν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Shadow αυτά τα γεγονότα πραγματοποιούνται στο Βόλο στις σχολες Παιδαγωγικών Δημοτικής,Νηπιαγωγειου.Ο συγκεκριμένος καθήγητης εδρεύει στο νηπιαγωγών αλλά κάποιοι που ψάχνανε για μαθήματα μουσικής τον εντοπίσαμε και παρακολουθήσαμε για 2 εξάμηνα τα μαθήματα.

 

Ο ανθρωπος είναι απίστευτος και καταρτησμένος σ'αυτο που διδάσκει.Δεν μπορείς να φανταστείς το mood πόσο αληθηνό είναι εκεί μέσα.Όλοι το κάνουν γιατι το αγαπούν και νιώθουν πράματα.Κάθε φορά εφευγα "μαστουρωμένος" απο μέσα.Είχαμε κάποιες φορές και παιδάκια μικρής ηλικίας και προσπαθούσαμε να κάνουμε πράξη την θεωρία.Ότι και να σου πώ είναι λίγο.

 

Απο τα βιβλία δυστυχώς εκδόσεις έχει αυτό που σου πρότεινα που είναι πιο πολύ πρακτικό-συνθετικό πάνω σ' αυτόν τον τομέα μουσικής δραστηριότητας.Τα υπόλοιπα ήταν αγγλικές και ελληνικές σημειώσεις σε πακέτα εκδόσεων του πανεπιστημίου και δεν μπορώ να στα δώσω.Αν βάζεις το σκάν ευχαρίστως :P Ίσως αν ενδιαφέρεσαι και με βοηθήσεις να σου σκανάρω κάποια κομμάτια ή να σου δώσω την βιβλιογραφία που στηρίζονται οι σημειώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου