Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ride


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το τρισάθλιο στρογγυλό μεταλλικό κομμάτι 20'' που βρίσκεται στα δεξιά του σετ μου και γράφει Powerbeat απάνω (για αυτούς που δν κατάλαβαν μιλάμε για ότι πιο τραγικό υπάρχει στην αγορά πιατινιών) με ένα ride. Δυστηχώς δεν έχω πολλά λεφτά να διαθέσω [γύρω στα 200ε]. Παίζω γενικά rock - metal. Τί έχετε να προτείνετε? Αν κοιτάξω για μεταχειρισμένο τι να ψάξω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβώς το ίδιο με σένα είχα μέχρι πριν μερικούς μήνες.Σε καταλαβαίνω! ;D

Γνώμη μου είναι να μαζέψεις όσο αντέχεις λίγα χρήματα ακόμα και να πάρεις κάτι αξιόλογο που θα αντέξει στο χρόνο,θα έχει αξία για μεταπώληση αν μετανοιώσεις που εύχομαι να μην το μετανοιώσεις και ίσως να αποτελέσει ένα πιατίνι που θα σε συνοδέψει για αρκετά χρόνια αν η αγορά είναι πετυχημένη και βασισμένη σε αυτό που σου αρέσει.Με λίγα λόγια άκου όσα περισσότερα ride μπορείς να ακούσεις.Πάρε σβάρνα όλα τα μουσικά καταστήματα που ξέρεις και χτύπα τα ride τους.

Εγώ προσωπικά αγόρασα το 21'' ping ride A custom της Zildjian το όποιο-γνώμη μου-είναι καταπληκτικό!(η καλύτερη καμπάνα που έχω ακούσει :D) ειδικά για rock - metal - punk καταστάσεις.Πολύ ωραίο και τα Sabian AA rides και AAX rides.Επίσης πάρα πολύ ωραία rides αυτά της MEINL σειρές Mb20 και Byzance.Ακριβούτσικα αλλά .... ΠΩΡΩΣΗ!

Όπως σού είπα όμως άκουσε τα Α από Zildjian.

Αυτά από εμένα.Οπωσδήποτε άκουσε τα πριν πάρεις κάτι...και αν αντέχεις και έχεις υπομονή μάζεψε λίγα χρήματα ακόμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ απόλυτα αλλά τώρα για να κοπανιέμαι μόνος μ στο σπίτι δν αξίζει να πάρω κ κάτι πολύ ακριβό ε? Εξ άλλου είμαι ακόμα καινούριος στο χώρο (παίζω 1 χρόνο). Κάτι σε Bosphorus Gold ας πούμε δεν θα μπορούσε να αποτελέσει λύση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η καλύτερη λύση είναι αυτή πυ ταιρίάζει στο αυτί σου. Απλά και εφόσον κάνεις μια σημαντική αναβάθμιση-το ride είναι μαζί με hihat και snare τα κυριότερα σημεία του σετ-καλύτερα να΄πάρεις κάτι καλό που θα σου μείνει και δεν θα μετανιώσεις λίγο αργότερα για την επιλογή σου. Πάρε ότι καλύτερο αντέχει η τσέπη σου. Ειδικά στα πιατίνια και αφού δεν είναι το πρώτο σου ride μην κάνεις συμβιβασμούς..... 8) ::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και γω με τη σειρα μου εχω να σου πω τα ιδια. παρε ολα τα καταστηματα με τη σειρα και χτυπα τα ολα. γραφω για να σου πω την εμπειρια μου στο ping ride που πρωτοαναφερθηκε, της σειρας Α των zildjian, σε 20 ομως ιντσες. ειναι ενα εξαιρετικο ride. αλλα εξαρταται πως παιζεις.δηλαδη το ping εχει πολυ καλη καμπανα και εχει και το χτυπημα με το κεφαλακι της μπακετας στη μεση περιπου του πιατου δινοντας τον ηχο "πινγκ". αν παιζεις τη ride σαν crash σε καποιους ρυθμους, (που θες να ακουγεται πολυ) γνωμη μου θα ηταν να κινηθεις σε σειρα τυπου Κ της zildjian σε μεγεθη 21-22 και τυπου dark. αυτα και απο μενα. αλλα οτι και να λεμε εμεις, το αυτι σου θα την βρει την ακρη! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εψαχνά και εγώ ενα ride εδώ και καίρο φίλε μου ippex.Ηθελα να μήν ανοίγει καθόλου και να έχει δυνατή bright καμπάνα.Πριν μερικούς μήνες καταστάλαξα στο Ride της sabian AA Rock Ride 21 ιντσες.Για μένα είναι ένα απο τα καλύτερα ride για metal απο sabian αλλα πρώτο έρχεται το rock της σειρας hand hammered.Αν είσαι και εσύ metallas πήγαινε τσεκαρε το στο site της sabian ειναι περίπου στα 240 τόσο το πήρα απο τον Νακα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου