Προς το περιεχόμενο

Red Baron με τη London Jazz Orchestra


Haris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατόπιν δικαιολογημένων διαμαρτυριών από την τουμπανοκρουστική ομάδα του Noiz ότι δεν ανεβάζουμε κλιπς, και ότι οι κιθαρωδοί μας έχουν πάρει φαλάγγι:

Το Red Baron από το play-along για ντραμς, Conundrum του B. Cobham με τη τζαζ ορχήστρα του Λονδίνου (εξαιρετικό, το συνιστώ ανεπιφύλακτα).

Γραμμένο με ηλεκτρονικό σετ (δυστυχώς) και μιξαρισμένο σχετικά πρόχειρα, αλλά νομίζω ότι ακούγεται...

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πο πο φοβερό! Πολύ ωραίος ρυθμός! Πρέπει να έχεις μελετήσει πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί κάποια γυρίσματα μου φαίνονται εντελώς αντιχρονισμένα και δύσκολα για να βγουν έτσι αβίαστα.

www.travelforum.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αψογαααααααααααααααααααααας.

το αγαπημενο μου απο cobham.

Να το τζαμαρουμε καμια μερα μαζι ρε ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραίος!!... ;)

 

Και πολύ ουσιαστικός θα έλεγα...Κλείδωσες με τον ρυθμό και του έδωσες ένα στουντιακό approach χωρίς τίποτα το περιτό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχηγε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλο. Και παιζεις σαν drummer ρε παιδακι μου, δηλαδη Η ΒΑΣΗ του κομματιου οχι σαν ολους αυτους που πιο πολλα παιζει ο drummer στο ρυθμο του παρα ο κιθαριστας στο σολο του ;)

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θενκς μετά πολλών βερυματσίων για τα καλά σας λόγια.

 

Yameth, το σετ είναι Hart Dynamics ενός φίλου, και του ζήτησα ένα τεστ ντράιβ γιατί ετοιμάζεται να το πουλήσει. Οι ήχοι είναι από υπολογιστή. Δεν θυμάμαι ποιο sound set χρησιμοποίησε - αυτός επέλεγε ήχους και εγώ του έλεγα αν μου αρέσουν - θυμάμαι μόνο ότι δεν ήταν BFD.

 

Μαριάνα, η αλήθεια είναι ότι όσο καιρό έχω το Conundrum έχω παίξει πολλές φορές επάνω στο Red Baron (είναι από τα πιο εύκολα του CD…) και έχω αποκτήσει κάποια σχετική άνεση. Πάντως, η δομή του είναι περισσότερο "συμμετρική" από όσο ακούγεται με την πρώτη αυτιά, και αν παίζεις συνέχεια ένα straight τεσσάρι χωρίς πολλά-πολλά, είσαι μέσα.

 

Delta, μόλις γυρίσω από διακοπές, όποτε θέλεις!

 

Longshadow, ευχαριστώ. Αυτή είναι και η βασική πρόκληση με αυτό το κομμάτι. Να κάτσεις καλά πάνω το ρυθμό και να γκρουβάρεις όσο γίνεται, παρά το ότι είναι αργό και δεν έχεις και μετρονόμο να σε επαναφέρει στην τάξη. Δεν προσφέρεται ιδιαίτερα για επίδειξη chops, τα οποία ούτως ή άλλως δεν διαθέτω….

Ο Cobham φυσικά το κάνει απίστευτα (τα κομμάτια υπάρχουν και με ντραμς στο CD), και προσπαθώντας να το βγάλω τον εκτίμησα ακόμη περισσότερο.

 

Πάντως όσο το ξανακούω μου φαίνεται ότι παρά είναι "γυαλισμένο". Όσο καλό και αν είναι ένα ηλεκτρονικό σετ, και παρά τις ευκολίες του, δε συγκρίνεται με ένα ακουστικό, παρότι το δεύτερο θα σου βγάλει την ψυχή για να το ηχογραφήσεις…

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου