Προς το περιεχόμενο

συμβολαιο με δισκογραφικη: οδηγιες για αρχαριους παρακαλω!!!


darshan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 149
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εχεις προφανως μεινει αρκετα χρονια πισω ;)

 

σαφώς μιλάω για αρκετά χρόνια πίσω εξ' ου και παρελθοντικός χρόνος.

για τη συγκεκριμένη μπάντα, όλο το τρέξιμο το έριχνε για πολλά χρόνια ο βάμβουκας. οπότε.....................

άρα δεν έχω μείνει πίσω, απλώς μιλάω μιλάω για τότε που άλλος έτρεχε... ε! κάποια στιγμή το είδαν και έμαθαν να τρέχουν κι αυτοί...

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χρειάζεται πολύ "σαβουροδουλειά"

 

θα ήθελα να μας πείς λίγα πράματα για αυτή τη "σαβουροδουλειά"... Μου άρεσε πολύ όπως το παρέθεσε σαν ιστοριούλα ο manos_m.

 

την κουβέντα θα βοηθούσε ίσως μια λίστα με διαδικασίες/ενέργειες που πρέπει να κάνει κάποιος ή όπως τις έκανες εσύ aback πριν απογοητευτείς και το παρατήσεις...

 

φβ/snoozeloop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια πάντως είναι ότι για να τρέξεις πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, όπως το να έχεις χρόνο, ενέργεια κ συνεργάτες, γιατί όταν 8 ώρες τη μέρα (8 για εμάς τους τυχερούς) είσαι απασχολημένος αλλού κ 2-3 ώρες έχεις κ άλλου είδους υποχρεώσεις τότε τα περιθώρια στενεύουν αρκετά, οπότε η λύση της εταιρείας φαντάζει κάπως αναπόφευκτη, εκτός φυσικά αν πεις ότι τα παρατάς όλα κ γίνεσαι επαγγελματίας μουσικός/συνθέτης. Αυτά από έναν "κλασικό" τεμπέλη  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωστοί μου με μπάντα Reggae βγάλανε το πρώτο τους CD πριν 1 μήνα 100% DIY και ξεπούλησαν 2.000 αντίτυπα σε ένα μήνα, τα μισά μέσω myspace ;)

 

Είσαι σίγουρος; Το λέω διότι αν υπάρχει μπάντα που χωρίς επίσημο support πουλάει τόσους δίσκους, τότε θα έπρεπε να γινόταν διαδήλωση από ιθύνοντες εταιρειών κάτω από τη πόρτα τους...  ::)

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθε γκρουπ που σεβεται τον εαυτο του, θελει το REAL DEAL, ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, και δεν το ενδιαφερει ποσα σιντακια θα πουλησει απο το myspace...Kαλα τα γραφετε ολα τα παραπανω, αλλα εγω διαβασα μονο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, καμια ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ μουσικου γκρουπ δεν υπαρχει?...αισθανομαι οτι καποιος νεος και ταλαντουχος μουσικος μπορει να απαγοητευτει διαβαζοντας ολα τα παραπανω, ενω θα μπορουσε ενα γκρουπ απ την Ελλαδα να κανει μεγαλη επιτυχια στο εξωτερικο, εκει που συμβαινουν πραγματα, σαφως και οχι στην Ελλαδα, μιας και οι δισκογραφικες στην Ελλαδα ειναι μικρα παραρτηματα των μεγαλων στο εξωτερικο. Στο εξωτερικο τα συμβολαια με μεγαλες εταιριες μετρανε πολυ,ακομα,και ενα γκρουπ που σεβεται τον εαυτο του σαφως και θα απευθυνθει στο εξωτερικο, αφου σε ολους μας αρεσουν αυτα τα στυλ τα "ξενοφερτα",και θα απευθυνθει οχι μονο για μια ασυγκριτως απο την Ελλαδα καλυτερη παραγωγη, αλλα περισσοτερο για τη προβολη-προωθηση. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα, επειδη σε κανενα απο τα γκρουπ του noiz δεν εκατσε το REAL DEAL, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει τιποτα...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενω θα μπορουσε ενα γκρουπ απ την Ελλαδα να κανει μεγαλη επιτυχια στο εξωτερικο,

 

και γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ τοτε? ::)

 

(ρωταω τωρα εγω ο αφελης...)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ τοτε? ::)

 

(ρωταω τωρα εγω ο αφελης...)

 

 

Oι Ελληνες καλλιτεχνες, ειχαν μεγαλες επιτυχιες, στο χωρο της μουσικης, στο εξωτερικο, ειτε ως σολο καλλιτεχνες, ειτε συμμετεχωντας σε γκρουπ, ενα παραδειγμα που μου ρχεται τωρα στο μυαλο ειναι οι AFRODITE'S CHILD, οι οποιοι ολοι απο δω ξεκινησαν, και βρεθηκαν ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΠΟ, για τη μουσικη τους, και γιναν stars. Αλλα εστω και ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, και παλι δεν ειναι λογικη αυτη αισιοδοξη, κι αυτο ειναι κατι που βλεπω και κυκλοφορει πολυ εδω μεσα, οτι δηλαδη " επειδη δε μας εκατσε εμας, δεν υπαρχει τιποτα ". Οχι παιδια, θα μου επιτρεψετε νασ διαφωνησω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι σίγουρος; Το λέω διότι αν υπάρχει μπάντα που χωρίς επίσημο support πουλάει τόσους δίσκους, τότε θα έπρεπε να γινόταν διαδήλωση από ιθύνοντες εταιρειών κάτω από τη πόρτα τους...   ::)

 

Εδώ κάνουν live σε απόμερα χωριά και μαζεύουν 500 άτομα κόσμο από τις γύρω περιοχές στα 2000 cd θα κολλήσουν. Όσο νάνε η Regge σκηνή έχει κοινό που ακολουθεί στην Ελλάδα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου