Προς το περιεχόμενο

πανος παπαζογλου των broken seals


Προτεινόμενες αναρτήσεις

τον εν λογω κιθαριστα τον ειδα live μαζι με εναν βιολιστη στο μπαρακι "carpe diem" στην θεσσαλονικη και ειλικρινα επαθα ζημιαα!

με αποσβόλωσε το παιξιμο του. οτι πεταλι εχει στα ποδια του ειναι και ενα οργανο, ιδιαιτερα αυτο που χρησιμοποιει για να φτιαχνει λουπες(νομιζω το digitech digidelay). υπαρχουν στιγμες που χρησιμοποιει και γω δεν ξερω ποσες λουπες φτιαχνοντας ενα ηχητικο αποτελεσμα που πολλες ευρωπαικες μπαντες του Post rock δεν εχουν φτιαξει ουτε στον υπνο τους..

για την τεχνικη του δεν εχω να σχολιασω κατι, αφου παιζει τοσο περιεργα που αδυνατω να τον κρινω(χαζεψα οταν προσπαθησα να παρακολουθησω τα χερiα του!).

βεβαια πρεπει να αναφερθω και στον βιολιστη, ο οποιος με ενα κλασσικο βιολι και μερικα πεταλακια στα ποδια του εφτιαχνε πανεμορφα ηχοχρωματα και εδενε αψογα με ενα τρομερο αποτελεσμα.

 

οποιος μενει θεσσαλονικη ας τους ψαξει και θα καταλαβει. βεβαια να τονισω οτι ο ηχος τους απεχει χιλιομετρα απο την μουσικη των broken seals(απ οτι τουλαχιστον εχω ακουσει εγω) και γενικοτερα απο τον κλασσικο rock ακομα και alternative ηχο που κυριαρχει αυτην την στιγμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαλλον ειμαι ο μονος που τον ξερω!!!!
Φίλε μου, από την περιγραφή σου για τη δουλειά αυτού του ανθρώπου, μου κίνησες το ενδιαφέρον. Αλλά... δεν μένω Θεσσαλονίκη και όπως ξέρεις η τηλεόραση του Αντ1 δεν δείχνει τέτοιους μουσικούς. Μήπως πρέπεις να πεις στο συγκεκριμένο άνθρωπο να κάνει ένα site ώστε να έχουν την ευκαιρία να τον ακούσουν περισσότεροι; Αν δεν χρησιμοποιήσουμε και το ίντερνετ για τέτοιες δουλειές, τότε από που να περιμένουμε οτιδήποτε;

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το συγκροτημα στο οποιο παιζει, οι broken seals, εχουν site, αλλα ο ηχος τους δεν θα σε εκπληξει. ειναι σε ενα tindersticks στυλακι. αυτο που ακουσα εγω live ομως δεν εχει καμια σχεση με το group του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου