Προς το περιεχόμενο

man on the moon hoax


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικα ειμαι πολυ δυσπιστο ατομο.  Δεν πιστευω ουτε σε θεωρειες συνωμωσιας ουτε τiς επισημες εξηγησεις .

πχ δεν μπορω να δεχτω ετσι απλα και να πιστεψω τις επισημες εξηγησεις για την 11 σεπτ ουτε ομως και τις θεωριες που λενε οτι δεν επεσε αεροπλανο στο πενταγωνο κλπ κλπ οσο και αν με συναρπαζουν και με γοητευουν .Κρατω κριτικη σταση και στα δυο.

 

Η μοναδικη (ή εστω απο τις λιγες) ομως θεωρια συνωμωσιας που πραγματικα με εντυπωσιασε και τεινει να με πεισει το ομολογω ειναι αυτη για το αν πηγε ο ανθρωπος ή οχι στο φεγγαρι. Ειδα προσφατα ενα ντοκιμαντερ με το θεμα αυτο στον ΣΚΑΙ πριν λιγες εβδομαδες και ομολογω οτι μου κεντρισε το ενδιαφερον , και τεινω προς την αποψη τους.

 

Θα ηθελα να ακουω τις αποψεις σας και ειδικα επιχειρηματα που απαντουν στο ντοκιμαντερ , αφου το ιντερνετ , το youtube κλπ ειναι γεματο με αποψεις που υποστηριζουν οτι ποτε δεν πηγε ο ανθρωπος στην σεληνη.

 

ιχνηλατη παρολο που με αφησες αφωνο σε "παραδιπλανο" θεμα οπου και σου "την ειπα" μετα χαρας να ακουσω και τις αποψεις σου αφου οπως καταλαβαινω εχει σχεση με θεματα που συχνα ασχολεισαι στον ελευθερο χρονο και θα εχεις αρκετα να μας πεις  ;)

Οποιος δεν εχει ξανακουσει για το θεμα ας γραψει στο you tube ή στο google  "man on the moon hoax"

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε boody πρόκειται για μια καλοστημένη παπαρολογία και βασίζεται στο να κεντρίσει τη συζήτηση σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες αποπροσανατολίζοντας από τα αδιάσειστα γεγονότα.

 

Δηλαδή:

 

Θα πρέπει ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι σχετικοί επιστήμονες πάνω στη Γη που παρακολουθούσαν τα γεγονότα καθώς συνέβαιναν να ήταν μέσα στο κόλπο, συμπεριελαμβανομένων των Σοβιετικών.

 

Τόσο απλά...

 

 

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιστευεις οτι δεν χτυπησε αεροπλανο τους πυργους; :o

 

δηλαδη τα αεροπλανα που βλεπουμε να πεφτουν στους πυργους ειναι.. μονταζ;  ::)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιστευεις οτι δεν χτυπησε αεροπλανο τους πυργους; :o

 

δηλαδη τα αεροπλανα που βλεπουμε να πεφτουν στους πυργους ειναι.. μονταζ;  ::)

Το hoax σχετικά με τους Πύργους είναι στην κατάρρευση. Τέτοιου είδους κατάρρευση γίνεται μόνο σε κτήρια στα οποία έχουν μπει εκρηκτικά (όπως ας πούμε όταν κατεδαφίζουν ένα κτήριο με ελεγχόμενη έκρηξη). Έτσι λένε τουλάχιστον όσοι υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία συνομωσίας...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Orbital για το Πεντάγωνο μιλάει.  Όπου όντως υπάρχει κάτι περίεργο αφού δεν φαίνεται πουθενά κομμάτι αεροπλάνου ενώ η ζημιά είναι πολύ μικρή σε σχέση με το μέγεθος του αεροπλάνου και τα καύσιμα που κουβαλούσε.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://science.nasa.gov/headlines/y2001/ast23Feb_2.htm

 

εδω λεει καποια επιχειρηματα αντιλογο της νασα προς την "θεωρια"

 

orbital τροποποιησα λιγο την παραγραφο με την 11 σεπτεμβριου . ελπιζω να γινομαι κατανοητος  οτι δεν αμφισβητω αυτα που ειδα με τα ματια μου εγω και ολος ο κοσμος.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

no probl

 

jassemeister δεκτο αυτο που λες και ομολογω οτι νιωθω αμηχανα που πρεπει να κανω τον υπερασπιστη της περιεργης θεωριας , συνηθως ειμαι ο ζορικος της παρεας που την αμφισβητει, αλλα τι λες για τα θεματα της σημαιας που ανεμιζει (παραδεχομαι οτι αν ηταν σκηνοθετημενο δεν ειναι δυνατον να την πατησουν τοσο ευκολα), των φωτογραφιων , το οχημα που κανει μπαντιλικια , τις δυο φωτογραφιες που εχουν αποσταση 2 χιλιομετρα αλλα ολοιδιο φοντο, την ραδιενεργεια που θα ειχε σκοτωσει φυσιολογικα με αυτες τις στολες τους αστροναυτες(αυτο ελεγχεται για την ακριβεια του, δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ετσι) κλπ κλπ

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη νοιώθεις αμήχανα και γω όταν το είδα ομολογώ ότι ψάρωσα, παρ'όλο που έχω αρκετή γνώση πάνω στα τεχνικά του διαστημικού προγράμματος της ΝASA (σαν ερασιτέχνης εννοείται, δεν θα με δείτε σύντομα να ρίχνω σολιές πάνω στον Κόκκινο Πλανήτη  :D )

 

 

Έριξα μια πρόχειρη ματιά εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_Moon_Landing_hoax_accusations

 

και νομίζω ότι καλύπτει με εξαντλητική λεπτομέρεια τα πάντα  ;)

 

Πάντως καλά κάνεις γενικά και αμφισβητείς πράγματα, είναι η βάση της επιστημονικής προόδου, δηλ. το να απαιτείς αδιάσειστες αποδείξεις.

 

Για μένα τα πράγματα έχουν ως εξής:

 

Όπως όλες οι τυχάρπαστες θεωρίες, η συγκεκριμένη βασίζεται στο ότι αποπροσανατολίζει από τη γενική πραγματικότητα της εποχής και εστιάζει σε λεπτομέρειες οι οποίες φαίνονται αληθοφανείς στην κοινή λογική του ευρύτερου κοινού, που πολύ λογικά δεν μπορεί να κρίνει παρά με "γήινα" μέτρα και σταθμά. Επίσης παρουσιάζει τις λεπτομέρειες αυτές επιλεκτικά και όχι εξ'ολοκλήρου.

 

Παρόλο που ασχολούμαι αρκετά εδώ και χρόνια με την τεχνολογία του διαστήματος, ξέρω ότι οι γνώσεις μου φτάνουν μέχρι ένα σημείο. Οπότε το να εκφράσω άποψη για τα συγκεκριμένα ερωτήματα εκτός από επιπόλαιο είναι ίσως και επικίνδυνο, μιας και οι επιστημονικά τεκμηριωμένες εξηγήσεις υπάρχουν στο νετ. Βέβαια, απ'ότι θυμάμαι, δεν παραθέτουν οι κύριοι του "ντοκιμαντέρ" με τι περγαμηνές, γνώσεις και εμπειρία αμφισβητούν τα στοιχεία...και κακώς παιρνουμε τα ερωτήματά τους τοις μετρητοίς.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου