Προς το περιεχόμενο

Γιατί έχω latency;


ontheflow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λιπον για να εγκενιασω το θεμα με το latency εχω μια ενσωματομενη καρτα ηχου με την οποια κανω ηχογραφισης μεχρι να παρω κατι εξαρτιματα...

και εχω παρατιριση οτι ενω ηχογραφω και καταλαβενο οτι παταω στο μετρο οταν ακουο την ηχογραφιση που εχω κανει σαν να μου φενετε οτι προτρεχο και χανω το μετρο... (μιλαμε για ηχογραφιση φονης...) στην φονει ειναι τοσω εντονω οταν ειναι κακο το latency???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εαν βαλεις πολλα effect στο καναλι της φωνης, συν το ο,τι η καρτα ηχου ειναι ενσωματωμενη, μπορεις να καταλαβεις γιατι το latency σου ειναι τοσο εντονο. :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν μπορεις για αρχη να ελεγχεις 2 φορες το post σου. Για δυο λογους:

 

1) Επειδη δεινοπαθουμε. Αν και καταλαβαινω πως η μεταβαση απο τα λατινικα στα ελληνικα ειναι παντα επιπονη

2) Σιγουρα καποιοι καλοθελητες θα βρεθουν να το κοροϊδεψουν και να γινει η συζητηση off topic τελειως.

 

Νομιζω πως πας κατευθειαν στα βαθια ως προς την επιλογη προγραμματος. Ειναι αρκετα διαφορετικα τα 2 προγραμματα μεταξυ τους. Οχι πως θα ειχε διαφορα, αλλα σου προτεινω Cool Edit Pro που εχει και ενα υποτυπωδες mutlichannel utility.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν και δεν αναφέρεις ποιά κάρτα ήχου χρησιμοποιείς ΤΩΡΑ, υποθέτω ότι λειτουργείς την κάρτα του pc σου. Συνήθως αυτού του τύπου οι κάρτες δεν διαθέτουν asio drivers (οδηγοί που επιτρέπουν να ακούς το playback και να ηχογραφείς με χαμηλό latency).

 

To audacity δεν το έχω χρησιμοποιείσει ποτέ, αλλά όλα αυτά τα προγράμματα (τα οποία ονομάζονται sequencers παρεμπιπτόντως) έχουν κάποιο μενού στο οποίο μπορείς να επέμβεις στις ρυθμίσεις της κάρτας σου, να δεις το latency και πολλά άλλα.

 

Γενικότερα, θα ήταν καλό να ενεργοποιηθείς λίγο περισσότερο, διαβάζοντας τα manual του audacity και της κάρτας σου, να κάνεις ένα search στο noiz για το πρόβλημα που σε απασχολεί και μετά να επανέλθεις εξειδικεύοντας το πρόβλημα και παρέχοντας πληροφορίες απαραίτητες για να σε βοηθήσουμε.

 

Ενδεικτικά, κάνοντας ένα search για latency μου έβγαλε 14 σελίδες. Μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας αυτό:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=537.0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω παιδια!!! ε ναι ενσωματομενη ειναι... αλλα δεν θυμαμαι τι εταιρια μαλον ιντελ... το cool edit το εχω δουλεψει αλλα δεν μου κανει... το nuendo το audacity και το gold wave fl studio 8 δουλευω και μου κανουν... το cool edit δεν το παω... ευχαριστω παντως!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου