Προς το περιεχόμενο

Αυτοενισχυόμενα Monitors


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί τα αυτοενισχυόμενα monitors προτείνονται περισσότερο σε σύγγριση με αυτά που χρειάζονται ενισχυτή? Επίσης αξίζει η αγορά μεταχειρισμένων monitors?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σου φίλε,

 

Δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στο ζήτημα αλλά από πρόσφατη αναζήτηση έμαθα ότι σε σύκριση με τα παθητικα, σε γενικά πλαίσια, τα αυτοενισχυόμενα 1)είναι απόλυτα ταιριασμένα με τον ενισχυτή που φέρουν, 2)παρέχουν limiting για τα transients.

 

Τα αυτοενισχυόμενα είναι μία σαφώς καλύτερη λύση από παθητικά με ενισχυτή αλλά με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα μπορείς να πάρεις κάποια καλύτερα παθητικά και να τα ταιριάξεις με ένα ενισχυτή.

Το συγκριτικό αποτέλεσμα των δύο μπορεί και να είναι υπέρ της δεύτερης λύσης εάν κάνεις σωστές επιλογές και βρεις καλές τιμές. Πάνω σε αυτό κρατάω επιφυλάξεις γιατί, όπως σου ανέφερα, δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα.

 

Προσωπικά, δεν βλέπω τον λόγο να μην πάρεις μεταχειρισμένα εάν είναι σε καλή κατάσταση και αφού τα δεις και τα ακούσεις. Η καλύτερη επιλογή για μεταχειρισμένα είναι από κατάστημα μεταχειρισμένων.

 

Περισσότερα για τα monitors μπορείς να βρεις και στο άρθρο του yameth:

http://www.noiz.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=338

 

Κώστας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε kosta ευχαριστώ κατ'αρχάς για την ενημέρωση.

Μίλησες όμως για μαγαζιά με μεταχειρισμένα.

Πού μπορώ να βρω τέτοια μαγαζιά στην Αθήνα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς, στην Αθήνα δεν γνωρίζω κάποιο μαγαζί αλλά κάποιος άλλος θα μπορεί να σε κατατοπίσει. Ψάξε λίγο, σίγουρα κάτι θα υπάρχει, κάτι έχω ακούσει.

Εγώ αναφερόμουνα σε αμερικάνικα μαγαζιά, όπως το Rogue ή το Daddy's Junky music, που μάλιστα σου δίνουν και εγγύηση. Αυτά που σου ανέφερα είναι πολύ αξιόπιστα μαγαζιά και με πολύ καλή εξυπηρέτηση και φοβερές ομάδες για έλεγχο και επισκευή του εξοπλισμού πριν την μεταπώληση ή και μετά.

Παλιότερα είχα επικοινωνήσει με το rogue για μία κονσόλα και μου είχαν πει ότι, εκτός από το ότι έχουν τεστάρει το μηχάνημα κτλ., ήταν διατεθημένοι να αναλάβουν τα έξοδα επισκευών ή αντικατάστασης με κάτι αντίστοιχο σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Η αγορά δεν έγινε γιατί λόγω της περιπλοκότητας μίας κονσόλας δεν ήθελα να δικινδυνέψω να πληρώνω μεταφορικά και τελωνεία εις διπλούν...

Με τα monitors τα πράγματα είναι πιό απλά οπότε και το ρίσκο πολύ μικρότερο.

Τέτοια μαγαζιά σίγουρα υπάρχουν στην Ευρώπη, για να μην σε απασχολούν οι δασμοί κτλ.

Βέβαια, το ρίσκο το παίρνεις αφού δεν θα τα ακούσεις αλλά σου παρέχουν εγγύηση και, ίσως, εάν το διαπραγματευτείς να δεχτούν να καλύψουν και τα έξοδα μεταφοράς σε περίπτωση που δε θα μείνεις ικανοποιημένος.

Εγώ πάντως λογω τιμών θα προτιμήσω να πάρω μεγαλύτερα passive και ενισχυτή. (καινούρια, για λόγους που δεν έχουν σχέση με τα όσα λέμε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου