Προς το περιεχόμενο

Boss BD-2-Ibanez TS808-Ibanez TS9 διαφορες?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον η ερωτηση σε οσους εχουν την εμπειρια

εχω ενα Boss BD-2 απο το οποιο επερνα αυτο που ηθελα οικανοποιητηκα με τον μεχρι τωρα τραντζιστορατο marshall που ειχα τον οποιο εδωσα και εχω παραγγηλει ενα laney vc-15 http://www.dv247.com/invt/31308/ ( -70 ευρω )  ;D

τωρα να πω οτι μου αρεσει ο ηχος του SRV και οτι στην strat μου εχω ενα set texas special.γνωριζοντας οτι ο SRV χρησημοποιουσε το  Ibanez TS9 και οτι ηταν ενα στοιχειο του ηχου του,αν το επερνα και σε συναρτηση με τον νεο μου λαμπατο θα εφτανα ας πουμε αυτο το ηχο? ή τζαμπα τα εξωδα?

και κατι ακομη,ξερω οτι γηνονται διαφορες μοντες με τα πεταλακια μηπω γινετε και με το BD-2 που εχω κατι για αυτο το αποτελεσμα??

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

για ηχο SRV δεν χρειαζεσε μονο ενα TS9 μια Strat εναν καλο λαμπατο κ νομιζω οτι το γνωριζεις καλα αυτο  ;)

 

Το TS9 το εχω 8χρονια κ για μενα ειναι ενα απο τα καλυτερα Overdrive που υπαρχουν. Το εχω χρησιμοποιησει σε blues, rock, funk ακομα κ 70s prog.

 

To BD2 πιστευω οτι ειναι μια χαρα πεταλακι αλλα θα σου προτεινα να το βαλεις διπλα με το TS9 αλλα κ το TS808 για να ακουσεις οποιες διαφορες υπαρχουν

κ να επιλεξεις αυτο που σου ταιριαζει.

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Yπάρχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ του ΤS9 και του TS808, και εστιάζονται κυρίως στο τσιπάκι που φοράνε: το TS808 είχε το διάσημο JRC 4558D, το ΤS9 διάφορα υποδεέστερα, ειδικά το JRC 2043DD. Τσέκαρε αυτήν την κλασσική πια σελίδα - αφιέρωμα στα Tubescreamers: http://www.analogman.com/tshist.htm

 

Eπίσης, από http://www.analogman.com/ts9.htm:

 

What is the difference in sound between an TS-9 and a TS-808???

The TS-808 is a smoother, richer sound with less harshness in the high end. It is more transparent and allows more of the guitar's true tone and your playing to come through. The tonal spectrum is wider and more natural. It is a subtle difference but it's enough that TS-808s are going for $450+ and I can sell as many TS-808s as I can get.

 

To ΒD2 έχει μια κάποια συγγένεια, αλλά με λιγότερα μπάσα και μεσαία από τα Tubescreamers, και αφήνει περισσότερο τον χαρακτήρα της εκάστοτε κιθάρας να φανεί. Αλλά για να δείξει τις πλήρεις δυνατότητές του ίσως θα σε ενδιέφερε να το στείλεις για αναβάθμιση στο www.analogman.com ή στο www.robertkeeley.com (ή να την κάνεις μόνος σου με κιτ που είναι διαθέσιμα στο ίντερνετ).

 

Αν παραβλέψουμε δάχτυλα κλπ., ο ήχος SRV είναι υπόθεση στρατ+πεντακάθαρος φεντερικός ενισχυτής (πχ Τwin) με κτηνώδη ηχεία, με το TS σε πολύ ήπιες ρυθμίσεις gain και vol.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οσο αφορα το θεμα αναβαθμησης θα πρωτιμουσατε αυτο το kit για το BD-2?δεν την βρησκω και ακριβη!

 

http://cgi.ebay.com/BOSS-BD-2-BLUES-DRIVER-TWEED-AMP-CLONE-OD-PEDAL-MOD-KIT_W0QQitemZ220167622633QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item220167622633&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

 

 

 

 

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν παραβλέψουμε δάχτυλα κλπ., ο ήχος SRV είναι υπόθεση στρατ+πεντακάθαρος φεντερικός ενισχυτής (πχ Τwin) με κτηνώδη ηχεία,

 

κτηνωδη ΜΕΓΑΦΩΝΑ θες να πεις και εχεις απολυτο δικιο,ηχος SRV χωρις Electro Voice EVM12L (η EMINENCE Delta Pro απλα δεν νοειται)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Δες το κιτάκι της Monteallums που λέει ο Άγγελος πιο πάνω. Από τα δύο θα προτιμούσα άνετα το Boss, το Tubescreamer και οι κλώνοι του δεν μου έκατσαν ποτέ καλά... Και με τον κίνδυνο να γίνω αιρετικός, το TS είναι υπερτιμημένο κατά τη γνώμη μου, και όχι μόνο λόγω SRV. Εμπιστεύσου τα αυτιά και τα δάκτυλά σου.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας μαζέψουμε τα TS να τα κάνουμε τεστ ρε παιδιά....

Ένα TS808 κι ένα TS7 (modded) έχω να διαθέσω εγώ.....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

αυτο θα δοκιμασω μου αρεσε αρκετα εως πολυ http://www.monteallums.com/mp3s/H2O_Groove.mp3

 

ε τωρα για τα θηριωδη ηχεια ισως τα δοκιμασω οταν παω στην ιδιωτικη μου επαυλη ??? ??? ;D ;D

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου