Προς το περιεχόμενο

Trinity V3 και Trinity Plus


georgnik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας!

 

Εψαξα λιγακι αλλα δε μπορεσα να βρω ποιο απο τα 2 Trinity (V3 και Plus) ειναι αυτο που "μοιαζει" με τη Moss Board του Triton και ποιο ειναι το αλλο; Ποιο ειναι αυτο που εξοιμοιωνει με την αντιστοιχη καρτα το Prochecy και ποιο το Z1...

 

Σας ευχαριστω πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν απατώμαι, η έκδοση Trinity V3 παίρνει την επέκταση που είναι παρόμοια με την MOSS (Z1) του Triton. Η έκδοση Trinity Plus είναι αυτή που παίρνει την επέκταση SOLO (Prophecy).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχεδόν σωστά τα λέει ο cyclops και λέω σχεδόν γιατί οι δύο εκδόσεις των Trinity που αναφέρθηκαν δεν "παίρνουν" τις επεκτάσεις. Κυκλοφορούσαν στο εμπόριο έχοντας τις επεκτάσεις ήδη προεγκατεστημένες.

 

Αυτό είναι που τις διαφοροποιεί από το απλό Trinity το οποίο μπορεί να πάρει οποιάδηποτε από τις δύο επεκτάσεις και να αναβαθμιστεί (Μία όμως κάθε φορά, όχι και τις δύο μαζί).

 

Η έκδοση V3 έχει προεγκατεστημένη την moss board που -σε γενικές γραμμές- λειτουργικά και ηχητικά είναι ίδια με αυτή του Triton. Οι μικροδιαφορές εντοπίζονται στις σελίδες και παραμέτρους των menu των δύο καρτών όπου ενδεχομένως κάποια κοινά σημεία να αναγράφονται με διαφορετικές ονομασίες, επίσης, μην ξεχνάμε ότι Triton και Trinity έχουν διαφορετικά Effects και διαφορετικό αριθμό Insert Effects. Περιμένουμε λοιπόν λίγο διαφορετικό αποτέλεσμα άλλα είναι προφανές ότι αυτό δεν είναι θέμα κάρτων άλλα οργάνων.

 

Να σημειωθεί όμως ότι μια Trinity Moss (Moss-Tri στη γλώσσα της Korg) δεν αναγνωρίζεται από το λειτουργικό του Triton επομένως δεν μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και στα δύο όργανα. Αντίστοιχα και με αυτή του Triton.

 

H έκδοση Plus έχει προεγκατεστημένη την κάρτα Solo-Tri που εξομοιώνει ουσιαστικά το Prophecy. Η κάρτα αυτή εκτός από τα Preset Effects του οργάνου προσφέρει και άλλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν φυσικά μόνο στους ήχους που βασίζονται σε αυτήν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου