Προς το περιεχόμενο

Δυσφήμιση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν πηγαίνω σε ενα εγχωριο μαγαζι και νομιζουν οτι πρεπει να κάνεις τεμενάδες για να πλησιάσεις κάτι που αλλού πουλιέται σα τοστιέρα ποιός δυσφημεί ποιόν;

 

Αλλά μέρος της εγχώριας γυφτιάς δεν είναι μόνο αυτοί που φαίνονται, αλλά κι εκείνοι που τους παίρνουν τηλέφωνο κάθε 3 και λίγο και τους κάνουν τεμενάδες για μία διαφήμιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Administrator

Αναφέρεται στο ποστ που έκανε πριν λίγο, με διαφημιστικό φωτό και βίντεο από τις αποθήκες του Thomman, το οποίο και έσβησα ειδοποιώντας τον με προσωπικό μήνυμα ως εξής:

"Ενδιαφέρον αλλά παραβαίνει τους κανονισμούς...
...Δυσφήμιση, διαφήμιση κλπ..."

Η απάντηση του ήταν:

Poion akrivws disfimw? Kanenan apo aftous pou perneis tilefono gia na diafimistoun?

Και η δική μου:

"'Οχι.
Διαφημίζεις Thomman που το Noiz ανέλαβε να το κάνει ήδη...
Καλό είναι να τηρούμε και κανα κανόνα ποτε - πότε.
Κι ας ζούμε στην Ελλάδα.
Εκτός κι αν διαφωνείς...
Οπότε μάλλον δεν ισχύουν τα περισσότερα που έχεις γράψει μέχρι τώρα στο φόρουμ σαν συνείδητοποιημένος πολίτης."

 

 

Προφανώς ενοχλήθηκε πολύ και μέσα από την ανωνυμία που του παρέχει το Noiz έκανε αυτό το post για να με... "αποκαλύψει"!

 

Υ.Γ. Μεταφέρω το θέμα στο "Περι ανέμων και υδάτων" που ανήκει και όχι στο Guitars κλπ.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που ισως δεν καταλαβαινεις εσυ ειναι οτι ο Yameth ειναι host & εσυ εισαι guest... :roll:

Kαι ενας guest δεν προκαλεί με λόγια του αερα ειδικα όταν στο δεξι μερος της "είσόδου" του site υπάρχει banner που οδηγεί ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στον THOMANN... :roll:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Επειδή το θέμα στο σύνολό του και σε όλες τις εκφάνσεις του είναι λεπτό αλλά και ενδιαφέρον, προτείνω την τακτική του ειδικού τύπου..Επιστολή ( στην περιπτωσή μας post ) καταγγελίας, να συνοδευεται με τα στοιχεία του συντάκτη στην διάθεση του διαχειριστή, αλλά και γνωστοποίηση στους θιγόμενους (αντιπροσωπειών ή απλών μεταπωλητών) του κειμένου, που φυσικά θα έχουν δικαίωμα απάντησης..Σε έναν τέτοιο "κύκλο πληροφορίας" μπορούν οι "παρατηρητές" να βγάζουν ασφαλή συμπεράσματα που τουλάχιστον προσωπικά τα θεωρώ χρήσιμα..

 

ΥΓ.Για τις όποιες φορές που έχω αναφέρει "κακώς κείμενα" αντιπροσωπειών ή απλών μεταπωλητών, τα στοιχεία μου ευχαρίστως στην διάθεση του yam..

ΥΓ2 Η γοητεία που ασκεί το "κρυφτούλι" στον άνθρωπο, αν δεν σβύσει μέσα στην πρώτη δεκαετία της ζωής του, μεταλλάσεται σε "βίτσιο" με ανεξέλεγκτες συνέπειες στην μετέπειτα πορεία της δικής του αλλά και των ανυποψίαστων αποδεκτών των μυνημάτων του..Οι όποιες καλές προθέσεις "καταπιέζονται" de facto κάτω από το ύποπτο ειδικό βάρος της ανωνυμίας..

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ φλίππερ, ρίχνωντας μια ματιά και στα προηγούμενα posts σου, υποψιάζομαι ότι διακατέχεσαι από ένα σοβαρό κόλλημα απέναντι στους εγχώριους προμηθευτές, που εκφράζεται ενίοτε υπερβολικά.

 

Ηρέμησε

 

Όλοι την έχουμε πατήσει στο παρελθόν, αφού δε σου κάνουν μην αγοράζεις απ'αυτούς και τελειώνει εκεί το θέμα.

 

Ηρέμησε

 

Τις αρχές αυτού εδώ του forum καλώς ή κακώς πρέπει να τις σέβεσαι και να μην ξεκινάς με την παραδοχή ότι ο άλλος είναι κακοπροαίρετος ή έχει κάτι να κρύψει. Από τη δική μου εμπειρία, οι άνθρωποι έχουν κάθε διάθεση να ακούσουν αν έχεις να προτείνεις κάτι

 

Τέλος...

 

... θυμήθηκα να σου πω να ηρεμήσεις; :P :wink: :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντίθετα, λόγια του αέρα είναι τα περί δυσφήμισης και ανωνυμίας. Αλλά έτσι είναι τα μικρά μαγαζάκια. Ζουν στην ψευδαίσθηση του μικρού κόσμου τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις καποιο συγκεκριμενο μαγαζι υποψιν σου?Τουλαχιστον αφου κραζεις πες μας για να ξερουμε και εμεις να μην την πατησουμε ρε αδερφακι μου...em.icon.tongue.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φλίππερ, κάνει ζέστη, μας ανεβάζεις και την πίεση, άντε να δούμε που θα πάει το πράγμα... Ξεκίνησες, κάνοντας ένα ποστ για το thomann στο ένα και μοναδικό ελληνικό site όπου το όνομα του thomann έχει αναφερθεί τόσες εκατοντάδες φορές, σχεδόν πάντα με κολακευτικά λόγια. Αυτό που έκανες ήταν από κάθε άποψη περιττό: οτιδήποτε υπάρχει να ειπωθεί για το συγκεκριμένο γερμανικό μαγαζί έχει ειπωθεί, το έχω μάθει ακόμη και εγώ που δεν είμαι πελάτης του.

 

Εκτός από περιττό και ακατανόητο, αντιτίθεται και στους κανόνες που λένε να μην υπάρχει άμεση διαφήμιση μέσα από δημοσιεύσεις μελών. Στο υπενθυμίζουν και αντί να καταλάβεις, ξεκινάς ένα κομπλεξοαριστεριστικό αχ-πόσο-μισώ τους εμπόρους μονόλογο που δεν αφορά κανέναν. Στο μεταξύ, όλοι όσοι σου απάντησαν, σου απάντησαν ευγενικά, δηλώνοντας και την κατανόησή τους για το ότι μπορεί να έχεις καεί από κάποια συνδιαλαγή με κάποιον έλληνα έμπορο, αλλά ούτε αυτό σου είναι αρκετό.

 

Έρχομαι λοιπόν στην ουσία: τι στην ευχή θέλεις καλοκαιριάτικα; Θέλεις να μας πεις ότι ο thomann είναι καλό μαγαζί; Θέλεις να μας πεις ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εξίσου καλά; Θέλεις να μας πεις ότι είσαι καλύτερός μας επειδή δεν έχουμε πάρει να σου ανάψουμε λαμπάδες που μας διαφώτισες; Θέλεις τούρτα επειδή κλείνεις τα 11; Τι ακριβώς γίνεται; Θέλεις να μπει το κόμα σου στη βουλή; Θέλεις να βγει από τη βουλή; Θέλεις γκόμενα; Δεν έχεις λεφτά να πας διακοπές;

 

Εντάξει, τα πήρες, ανθρώπινο είναι, συμβαίνει που και που... αλλά κόφτο ρε παιδί μου.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου