Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με hercules dj control mp3!


stratigos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα!Σημερα αγορασα το hercules dj control mp3 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα!Το συνδεω πανο στο laptop και ενω αναβοσβινουν για μια στιγμη τα φωτακια του μετα ειναι σαν νεκρο!Το μονο που δουλευει ειναι το ποντεσιομετρο που εχει για να κινειται το mouse!Δε νομιζω να φταινε τα usb μου μιας και εχω για καρτα ηχου την native instruments audio kontrol 1 που δουλευει αψογα και ας ειναι η συνδεσμολογια της με usb!Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων!!!Να στε καλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να φανταστώ τι φταίει, αν και το ότι έχεις ενα audio interface δεν έχει να κάνει, ένας midi controller λειτουργεί και χωρίς κάρτα ήχου, θα κάνω μια χαζή ερώτηση, drivers έχεις εγκαταστήσει?  ::)

asign εχεις κάνει τα controls?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου , εχω κανει install τους drivers κανονικα και οσο αναφορα την καρτα ηχου την αναφερω για να πω πως ειναι αδυνατο μαλλον να φταινε οι usb θηρες μου.Δεν αναβουν καθολου τα φωτακια!Και ακομα το δοκιμασα και σε laptop φιλου μου!Και εκει τα ιδια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα το βρηκα παιδια!Επειδη εγω το ειχα το virtual dj και σε νεοτερη version απο αυτη που εδινε το προγραμμα μαζι δεν το ειχα κανει εγκατασταση αφου δεν θα το χρησιμοποιουσα!Αλλα τελικα πρεπει να το κανεις και αυτο install γιατι τοτε σου περναει κατι ωστε να λειτουργησει επιτελους ο controller!Kαι παιζει τωρα και με την δικη μου version κανονικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου