Προς το περιεχόμενο

Telecaster Lite Ash


elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 77
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ο μονος λογος να μας λυθουν ολες οι αποριες ειναι να ξεκινησει το πρωτο "noiz workshop" με θεμα την καταστευη "the first kontra plake partcaster project"..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χθες νομίζω ότι το παρακάνατε' date=' και μάλιστα τη στιγμή που έγραψα το "ΕΛΕΟΣ" διέκρινα ότι ο Superfunk (που γενικώς έχω παρατηρήσει από παλιά ότι είναι Τέρας ψυχραιμίας) άρχισε να τσιμπάει και να παίζει το "παιχνίδι" σου.

Εσύ του την έλεγες ή τον πείραζες και αυτός το συνέχιζε ενώ συνήθως, όταν κάποιος του τη λέει, πετάει ένα αστειάκι (συνήθως αυτοσαρκαστικό) και η συζήτηση σταματάει εκεί.

 

Anyway, δεν είμαι εγώ αυτός που θα σας υποδείξω πότε να σταματήσετε, αλλά από την άλλη, νομίζω ότι απλά επαναλαμβάνεστε από ένα σημείο και μετά, οπότε δεν έχει ενδιαφέρον!

[/quote']

 

βασικα εχεις απολυτο δικιο.αλλα εγω οπως πιστευω και ο superfunk κουβεντα καναμε και για μενα ηταν και ενδιαφερουσα.απο προηγουμενες.."διαμαχες" μας :lol: μου ειχαν μεινει καποιες αποριες αλλα τωρα μου λυθηκαν ΟΛΕΣ.και κατα 99% δεν νομιζω να "ξανααρπαχτουμε" :lol: γιαυτο το θεμα.γιατι πολυ απλα καταληξαμε και οι δυο οτι ειμαστε αγυριστα κεφαλια και δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε σε αυτο το θεμα :lol:

αλλα και ας σου φαινεται παραξενο(και δεν ειναι γλυψιμο whitenoise :lol: :wink: πλακα σου κανω..),τον superfunk παρολα αυτα που λεμε μεταξυ μας τον εχω συμπαθησει ρε γαμωτο τον παππουλη :lol:

 

Υ.Γ.ηλια με το...ελεος που ειπες για να ειμαι ειλικρινεις με τσαντισες οπως το ειπες γιατι η συζητηση παρολο που "μαλωναμε" με τον super με ενδιεφερε και ενω .."τα βρηκαμε" και πεταξαμε δυο αστειακια για να φτιαξει το κλιμα, τοτε εσυ ειπες το ελεος...που πιο πριν ισως να κολλουσε αλλα οχι εκεινη την στιγμη.

αλλα επειδη σε ξερω καταλαβα ποσο αγανακτησες για να το γραψεις και δεν σου ειπα τιποτα... :lol: :lol: :D

αααα..και δεν παιζω καποιο παιχνιδι ρε ηλια...απλα το σκαλισα το θεμα γιατι με ενδιέφερε :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:lol: :lol: :lol:

oντως πολλες φορες με παιρνανε ή για ανωμαλο ή για μαλακα ή για οτι μπορεις να φανταστεις :lol: :lol:

αλλα μονο ετσι θα "οδηγηθω" στα.."ΕΡΓΑΛΕΙΑ" τα καλα...... :lol: :lol:

 

Όπως αυτά της ομάδας βόλευ έτσι takis :?: :wink:

 

ολα τα θυμασαι ρε μπαμπη... :lol: :lol: αντε τωρα απο χειμωνα θα ξαναοργανωθουμε :lol:

(για να μην αφηνουμε αποριες στο ..κοινο με τον janick μιλαμε για την γυναικεια ομαδα βολευ του παοκ που κανει προπονηση ακριβως 10 μετρα διπλα απο το σπιτι μου και πεφτουν "καρφωματα" απο το μπαλκονι μου οταν αυτες περνανε απο κατω απο το σπιτι μου.

αα!και μου ειπαν οτι καποια μερα θα ανεβουν ολες να κανουμε κανα παρτακι εμεις με αυτες.τα κοριτσια ειναι ηλικιας 15-18 αλλα ειναι "ετοιμα" :lol: )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τάκη, μπορεί να φάνηκα ο ξενέρωτος της υπόθεσης και ζητώ συγνώμη αν σας την έσπασα, απλά εκείνη τη στιγμή (όπως ξαναέγραψα) είχατε μονοπωλήσει όλο το forum οι 2 σας, λέγοντάς την ο ένας στον άλλον και ένιωσα ότι έπρεπε να πω κάτι.

Το "ΕΛΕΟΣ" δεν αναφερόταν επομένως στο τελευταίο post που είχες κάνει (σχετικά με τα πιπίνια-ααααχ θυμήθηκα την Κέρκυρα τώρα :)) αλλά στα γενικότερα posts που "έπαιζαν" μεταξύ σας εκείνη την ώρα...

Anyway, ας βάλουμε εδώ μια τελεία σε αυτό το θέμα και ας μιλήσουμε επιτέλους λίγο σοβαρά:

Θα μου πει κανείς τη γνώμη του τελικά για την επίδραση της ζώνης στον ήχο της κιθάρας?? :D:D:D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

em.icon.bigsmile.png&εγώ προτιμώ τις δερμάτινες ζώνες που έχουν εσωτερική επένδυση από αφρώδη υλικό για να μην συμμετέχει το κόκκαλο του ώμου μας και επιρεάζει την πυκνότητα και το κούρδισμα του ξύλου.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά που υποστιρίζει το ακατέργαστο δέρμα σκέτο χωρίς μαξιλαράκι, για να αισθάνονται την ακουστικότητα και τις δονήσης της κιθάρας

ως το κόκαλο.em.icon.bigsmile.png

φυσικά πολλοί επιστήμονες προσανατολίζονται στο κούρδισμα!! του δέρματος για καλύτερο αποτέλεσμα, μα μην ξεχνάμε και την επιροή του δέρματος στα κρουστά.

όλα αυτά από επιστημονικής απόψεως και έρευνας από την

ζώνη του λυκόφως.

&

τα σέβη μου με επιστημονικούς!! χαιρετισμούς

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& brain&

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ παρατήρησα ότι όταν ρυθμίσω τη ζώνη έτσι ώστε η κιθάρα να ακουμπά σε όλη την επιφάνεια του σκεμπέ (φανταστείτε ότι ο αφαλός είναι στο κέντρο του σώματος της κιθάρας), έχω πιο twangy μπάσα και στα drive έχω μεγάλο sustain...

:D

Μάλιστα, αν έχω πει μπύρα πιο πριν (κατά προτίμηση Pilsner) νιώθω ότι γίνεται μια ενίσχυση της τάξης των 2dB γύρω στα 2KHz!

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου