Προς το περιεχόμενο

πεταλι millenium


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενασ φιλος μου θελει να παρει ενα διπλο πεταλι για ντραμς. Δεν θελει κατι πολυ σοβαρο γιατι δεν ασχολειτε πολυ αλλα θελει ενα μετριο. ειδε αυτοhttp://www.thomann.de/gr/millenium_pd699.htm να το παρει η μπα???δεν το θελει για καποια σοβαρη δουλεια αλλα για να παιξει απλα.

επεισης ποια η γνομη σας γι αυτα τα δερματαhttp://www.thomann.de/gr/evans_g1_clear_fusion_drum_felle.htmθα μπορεσει α βγαλει ενα καλοθτσικο ηχο?α χρειαστει και αυτα τα δαχτιλιδια?(σορρυ δεν ξερω πος λεγονται κιθαρα παιζω κι δεν ξερω αο αυτα)

 

αυτα για αρχη  ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω παίξει με το Μιλένιουμ, αλλά δείχνει καλοφτιαγμένο, και σε αυτή την τιμή ο φίλος σου δεν ρισκάρει και τίποτα, ειδικά αφού δεν ασχολείται σοβαρά.

 

Τα G1 είναι μονά δέρματα με πολύ ανοιχτό ήχο. Αν θέλει κάτι σε πιο "ροκ", ίσως τα G2 που είναι διπλά να του ακουστούν καλύτερα. Κατά τη γνώμη μου τα δαχτυλίδια ("O-rings") δεν χρειάζονται, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To πετάλι το έχω κοντά στον έναν χρόνο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θεωρώ πως για τα λεφτά του είναι άψογο και εάν δεν πρόκειται όπως λες να το "ταλαιπωρήσει" ιδιαίτερα, δεν νομίζω να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου