Προς το περιεχόμενο

muzart festival 2009 - Έκθεση Μουσικής


Muzart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Μεγαλύτερο Festival - Έκθεση Μουσικής και μουσικών οργάνων MUZART FESTIVAL, πρόκειται να διεξαχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά τον Δεκέμβριο 2009 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

 

Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν έως και το τέλος Μαϊου

 

Επίσημη ιστοσελίδα :www.fitisi.gr

 

 

Muzart Festival 2009

 

Διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο μουσικό χώρο και καθιερώνεται ως ένα τριήμερο θεσμικό γεγονός, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα ωδεία της Αττικής, τα μουσικά συγκροτήματα και τους επαγγελματίες του χώρου, να συναντηθούν σε ένα οργανωμένο πολυχώρο.

 

Αποτελεί μια πρωτοποριακή διοργάνωση καλύπτοντας τις ανάγκες για την προβολή και την παρουσία όλης της εγχώριας αγοράς μουσικών οργάνων και μουσικής τεχνολογίας, καθώς και των ιδιωτικών και δημοσίων μουσικών σχολών.

 

Στόχος του MUZART FESTIVAL είναι να αποτελέσει ένα κόμβο επικοινωνίας όλων των φίλων της μουσικής και να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους μουσικούς να προβληματιστούν, να ενημερωθούν από κοντά για τις εξελίξεις στο κλάδο της μουσικής τεχνολογίας και οργάνων καθώς και να γνωρίσουν όλα τα τελευταία μουσικά μοντέλα.

 

Παράλληλα αποτελεί ένα σημαντικό "βήμα" για νέα συγκροτήματα αφού τους δίνει την δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε πάνω απο 10.000 επισκέπτες μέσα απο 3 πλήρως εξοπλισμένες μουσικές σκηνές, αλλά και με stands.

 

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος πέρα απο συγκροτήματα και οδεία, δισκογραφικές εταιρείες, μουσικοί οίκοι, σχολές μουσικής τεχνολογίας, κατασκευαστές, καταστήματα μουσικών οργάνων, αντιπρόσωποι, μουσικά περιοδικά, software,studio κ.α.

 

 

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ LIVE

επικοινωνήστε στο : [email protected]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου