Προς το περιεχόμενο

Joe Satriani's Crushing Day cover


c_fanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά πρώτη απόπειρα ηχογράφησης και απο εμένα. Πρόσφατα συνηδητοποίηση ότι έχω την δυνατότητα να ηχογραφήσω μέσω της X3 live που έχω και έτσι έκανα μια προσπάθεια. Πρόγραμμα audacity (απλό γιατί βαριέμαι τα πολλά πολλά), κιθάρα η τέλεια JEM 7V-WH πρόσφατα αγορασμένη απο τον φίλο Al Pacino και φυσικά το εργαλείο Line6 X3 live που κάνει τα πάντα και συμφέρει. Ενδεικτικά η υπερκομματάρα του Joe με ένα απο τα καλύτερα solo του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίος φίλε  ;)

 

Ο ήχος σου δεν με τρέλανε όμως. Το όλο σύνολο πάσχει από μπάσσες συχνότητες κ η lead κιθάρα έχει μπόλικο reverb. Είπες ότι "βαρίεσαι" τα πολλά πολλά αλλα αδικείς τον ευατό σου με τέτοιο ήχο. Τεσπά.

 

Το παίξιμο πάντως είναι πολύ καλό. Κ ώραια επιλογή κομματιού  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου το παιξιμο ειναι καλο.

Στον ηχο ομως κατι με χαλασε και μου τραβουσε συνεχεια την προσοχη.Κατι ηταν υπερβολικο χωρις να μπορω να προσδιορθσω τι ακριβως.

Τα γρηγορα μερη δεν ηταν τοσο καθαρα.Πιο πολυ νομιζω εφταιγε ο ηχος παρα η τεχνικη σου.Ισως ολο το preset να ηθελε λιγο μαζεμα.

 

Αυτα απο εμενα.Συνεχισε ετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά λάβετε υπ'οψη σας ότι ασχολούμαι πλέον ελάχιστα με το άθλημα. Και μόνο ότι ασχολήθηκα να ηχογραφήσω κάτι είναι άθλος. Οπότε λογικό και ό ήχος να είναι ερασιτεχνικός. Σε κάποιο επόμενο κομμάτι θα διορθώσω κάποια πράγματα. Έπιφυλάσομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου