Προς το περιεχόμενο

Αξιολόγηση κλασσικής κιθάρας!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα φίλο που θέλει να μάθει την αξία μια χειροποίητης κλασσικής που μετράει 45 χρόνια ζωής και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ειναι διατηρημένη σε πολύ καλή κατάσταση.Την είχε πάρει λεέι ο πατέρας του απο ένα εργαστήρι στην Καμάρα (Θεσσαλονίκη...) που λέγεται DEKAVALAS.Ξέρει κανείς που μπορεί να πάει στη θεσσαλονίκη να του αξιολογήσουν την τιμή της;

never compromise tone for features....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O Δεκαβαλας ειναι γνωστο μαγαζι στη Θεσσαλονικη που πουλαει (κυριως) κλασσικες και ακουστικες κιθαρες. Φτιαχνουν και δικες τους χειροποιητες κιθαρες η οποιες θεωρουνται αρκετα καλα οργανα.

 

Τωρα τη συγκεκριμενη, 45 χρονων οργανο...δε ξερω σε ποσο καλη κατασταση οντως βρισκεται, αν δεν εχει σκεβρωσει πουθενα ή ποσο καλα κατασκευασμενη ειναι.

 

Ας περασει με την κιθαρα απο τον ιδιο το Δεκαβαλα και απο αλλους οργανοποιους στη Θεσσαλονικη (πχ ο Παναγιωτης Λαμπης) να της ριξουν μια ματια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου