Προς το περιεχόμενο

Εχω Keyboard, ηχους που βρισκω?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι ψιλοασχετος με το αθλημα. Εχω ενα keyboard με midi out, και λεω να παρω το cakewalk music creator 5 ή το sonar 7. Επειδη οι αναγκες μου ειναι τελειως απλες, λεω να παρω το creator 5.

 

Πως θα μπορεσω να ηχογραφησω με το keyboard? Απο καρτα ηχου εχω την onboard του pc οπου προφανως δεν μου κανουν οι ηχοι midi.

 

Παλια ειχα ενα wavetable yahama xg, που το ειχα καρφωσει την καρτα ηχου που ειχα οπου ειχε τετοια υποδοχη και εγραφα στα cakewalk 7 ή 8.

 

Τωρα τι μπορω να κανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι εχουν καποια δωρεαν soft synth ομως τα ποιοτικα ειναι ακριβα οσο και ενα synth. αλλα θα χρειαστεις μια καρτα ηχου που να υποστηριζει ASIO2 και πανω απ'ολα δυνατο επεξεργαστη και αφθονη μνημη ραμ στον υπολογιστη.ειναι γνωστο οτι τα εικονικα synth βασιζοντε σε sample δειγματα (θελει ραμ στον pc) η  σε αλγοριθμους και προσομιοση γενητριων ηχου που πιστεψε με θα πρεπει να εχεις καλο επεξεργαστη να σκεφτεται γρηγορα και ξεκουραστα.(τα εξηγω για καλυετερα)

οποτε παρε καρτα ηχου και ραμ μνημη. μια αλλη λυση ειναι να παρεις ενα synth..πολλοι λενε οτι τα synth ειναι η καλυτερη καρτα ηχου...

δες και το Cubase Essential 5... ειναι καλο προγραμα και οικονομικο (140€ περιπου) και εχει καλους ηχους το halion player που δινει δωρεαν(motif ηχους) kai to prologe που ειναι για πιο ηλεκτρονικη φαση... 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To SONAR εχει ενσωματωμενα απειρα keyboards,δεν νομιζω να χρειαστεις τιποτα αλλο.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστω πολυ. Εχω μια καρτα ηχου απο παλια που δεν την εβαλα ποτε στο pc γιατι οι Μ******ες στον Νακα μου την πουλησαν ως καρτα με wavetable, ενω ειναι απλα recoding. Ειναι μια phase 8 η κατι τετοιο της teratech με 8 εισοδους για ταυτοχρονη εγγραφη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου