Προς το περιεχόμενο

Orchestration and Music Creation - SAE Athens


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Η SAE Athens είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη ενός ακόμα σεμιναριακού  προγράμματος σπουδών.

 

Πρόκειται για το «Orchestration and Music Creation». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών απευθύνεται σε επαγγελματίες μουσικούς, καθηγητές μουσικής, σπουδαστές ωδείων και μουσικών σχολών, οι οποίοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη σύγχρονη τεχνολογία συνδυάζοντάς την με τις μουσικές τους γνώσεις.

 

Παράλληλα με τη θεωρητική κατάρτιση, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο κομμάτι της δημιουργίας και επεξεργασίας μουσικού κειμένου με υπολογιστή και στη δημιουργική χρήση προγραμμάτων sequencer και audio editor, προκειμένου να αποκομισθούν οι απαραίτητες γνώσεις μέχρι το στάδιο της τελικής παραγωγής από τον ίδιο το μουσικό.

 

Αναλύεται διεξοδικά όλος ο εξοπλισμός που  απαιτείται, τόσο σε επίπεδο hardware, όσο  και σε software.

Παράλληλα, εξετάζονται τεχνικές χρήσης ηχητικών δειγμάτων (samples) για τη δημιουργία της εικονικής ορχήστρας καθώς επίσης και βασικές αρχές ηχοληψίας.

 

Ενδεικτικά  πακέτα λογισμικού που διδάσκονται είναι: Sibelius 6 , Cubase 5, Reason 4, Wavelab 6 και άλλα.

 

Η διάρκεια  παρακολούθησης του συγκεκριμένου  προγράμματος είναι 3 μήνες, με δύο τρίωρες διαλέξεις την εβδομάδα και ξεκινάει στις 19 Οκτωβρίου 2009.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το 210 3217661 και να κλείσετε με τη γραμματεία μας κάποιο ραντεβού προκειμένου να γίνει η απαραίτητη  ενημέρωση ή να περάσετε από τη σχολή, Ηλία Ηλιού 9 & Νικομάχου, Νέος Κόσμος. Εναλλακτικά, επισκεφθείτε το site μας, www.sae.edu.gr

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου