Προς το περιεχόμενο

Ποντίκια μέσα στο LAPTOP


WAV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω εδώ και έναν μήνα περίπου ένα HP pavilion 17'' widescreen με επεξεργαστή στα 3Gh και Ram 1280mb.

 

Μέχρι στιγμής το μηχάνημα είναι Jet…… το μόνο πρόβλημα που μου εμφάνισε είναι κάτι περίεργοι ήχοι σαν κλιτς κλατς με έναν συνεχόμενο ηλεκτρικό θόρυβο που ακούγεται μέσα από το laptop και όχι από τα ηχεία. Όποτε τρέχω μια εφαρμογή, ακούγεται σαν το.....Soundtrack (με κλιτς κλατς σσσσς...) των λειτουργιών του υπολογιστή. Είναι διακριτικός αυτός ο....θόρυβος, αλλά σε απόλυτα ήρεμο περιβάλλον, ενοχλητικός. (Ο ήχος μοιάζει με αυτόν που κάνουν τα ποντικάκια στην σοφίτα....ο πνιχτός - συριστικός – αμφιταλαντευόμενος)

Είναι θέμα hardware και όχι κάποιο conflict drivers κλπ. Διότι έχω ξανά- περάσει τα πάντα, αλλά αυτό επιμένει να...σκούζει – πνιχτά.... (χεχε) πιθανώς το τροφοδοτικό; γείωση πρίζας η κάτι παρόμοιο δεν είναι σίγουρα μιας και το έχω λειτουργήσει σε διαφορετικούς χώρους. Μάλλον πάω για servise….ε;;

 

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα τα laptop που είχα μέχρι σήμερα (γύρω στα 4) είχαν πρόβλημα θορύβου. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί περίμενες ότι το δικό σου θα είχε άλλη συμπεριφορά. Από τη στιγμή που λειτουργεί κανονικά, δε νομίζω ότι τίθεται θέμα του να πάει σε service. Νομίζω ότι έχεις αναπτύξει μία υπερευαισθησία στους ήχους του, ίσως γιατί οι προσδοκίες σου ήταν διαφορετικές.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To ποιο πιθανόν ο θόρυβος που λες να είναι ο σκληρός δίσκος. Και εγώ στο laptop που είχα ο σκληρός έκανε αρκετό θόρυβο, όπως και στα desktop pc, πράγμα φυσιολογικό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ήχος που σας περιέγραψα, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τον ήχο του σκληρού. Τον ήχο του σκληρού τον γνωρίζω. Είναι σχεδόν αθόρυβος. Αυτόν τον θόρυβο δεν τον έκανε αρχικά. Δεν είναι κάτι φυσιολογικό, φίλος μου που έχει και ο ίδιος laptop εδώ και χρόνια και έχει αλλάξει και αυτός αρκετά...τον άκουσε πριν από λίγο και μου είπε πως όντως είναι περίεργο να συμβαίνει αυτό.

 

Επαναλαμβάνω πως δεν έχει να κάνει με μηχανικό ήχο, αλλά με ηλεκτρικό, σαν να υπάρχει κάποια κακή σύνδεση η κάτι τέτοιο.

 

Το μηχάνημα πάντως λειτουργεί άψογα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα το sampl-άρω και θα το κάνω λούπα, θα το ακούω στα ακουστικά του mp3 player στον δρόμο, έτσι δεν θα λυθεί το πρόβλημα, αλλά θα συνηθίσω να ζω με αυτό... :lol: άσε που με μία μουσική επένδυση στο background θα είναι και ποιο εύπεπτο....άσε που ίσως να γίνει και hit στους κόλπους της experimental σκηνής (με λίγο μπιτάκι από πίσω θα είναι μούρλια!! )

 

Τελικά αυτό το laptop θα με κάνει διάσιμο...... :twisted: 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φϊλε WAV,

 

Επειδή έχω συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα σε πελάτες μου με κάρτες ήχου, πες μου σε παρακαλώ κάτι. Όταν δουλεύεις το laptop με μπαταρία, στον κάνει αυτό το θόρυβο. Αν όχι, τότε 100% είναι θέμα γείωσης και με το να βάλεις το laptop σε κάποια άλλη πρίζα ή το πας σε ένα άλλο σπίτι δεν κάνεις τίποτα. Αν το πρόβλημα είναι αυτό τότε είναι βέβαιο ότι το φις του φορητού σου είναι σούκο και όχι το απλό το διπολικό.

Τέλος πάντων, η λύση σε αυτήν την περίπτωση είναι να καλύψεις με μία μονωτική ταινία το έλασμα της γείωσης πάνω στο φις του τροφοδοτικού σου και τα "ποντίκια" θα εξαφανισθούν ως δια μαγείας.

Ελπίζω να είναι αυτό για να ηχυχάσεις και εσύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς φίλτατε tonystar και με μπαταρία που το δουλεύω πάλι κάνει θόρυβο.....

ΓιΆαυτό σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με την τροφοδοσία, αλλά το πρόβλημα να εντοπίζεται μέσα στο μηχάνημα και όχι σε κάποια εξωτερική πηγή - σύνδεση.

 

**Χμ...όταν συνδέω τον φορτιστή όμως, ο θόρυβος γίνετε ποιό έντονος. Και λέω εγώ τώρα....''μήπως το πρόβλημα το είχε ο φορτιστής και δημιούργησε νέο, μέσα στο μηχάνημα;''

Μια υπόθεση είναι αυτή βέβαια... :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε WAV,

 

μάλλον δεν είναι αυτό που λέω, αν και είναι πρόβλημα που το αντιμετωπίζει πολύς κόσμος και φαίνεται μόνο όταν συνδέεις μία εξωτερική κάρτα ήχου. Με την ενσωματωμένη δεν το κάνει.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις αυτό που σου είπα με τη γείωση, αλιώς δοκίμασε να αγοράσεις καινούργιο τροφοδοτικό.

Ελπίζω να βγάλεις άκρη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου