Προς το περιεχόμενο

EMG vs Seymour Duncan


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα!!! ρε παιδια ποιες ειναι η διαφορες μεταξυ emg και duncan? και ποια η διαφορα στους μαγνητες γενικα passive με active???

adrian smith....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι δυο εταιρείες που βγάζουν ένα σωρo μαγνήτες άρα ο κάθε μαγνήτης μια δικιά του ιστόρία. Active είναι οι μαγνήτες που σηκώνουν περισσότερο γκάζι γιατί έχουν μεγαλύτερο output. Αν μπορείς ακου οργανα με active και passive μαγνήτες για να δεις τις διαφορές και ο ίδιος. Δεν εξηγούνται εύκολα αυτες με το πληκτρολόγιο.

Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ αρχας δεν τιθεται θεμα απαντησης σε ενα τοσο γενιοκολογο ερωτημα οσον αφορα στις διαφορες μεταξυ Duncan και EMG. Βγαζουν απειρα μοντελλα η καθεμια τους οποτε δεν μπορει κανεις να σου πει η Duncan ειναι ετσι και η  emg αλλιως.

 

Αυτο που μπορει να απαντηθει εινια οτι οι active μαγνητες ειναι μαγνητες με πολυ λιγες περιτυλιξεις γυρω απο το πηνιο τους και οι οποιοι χρησιμοποιουν ενα εσωτερικο "προενισχυτη" (ο οποιος επιπλεον χρωματιζει εντονα τον ηχο τους) προκειμενου να δωσουν το απαιτουμενο σημα, γι αυτο και απαιτουν μπαταρια για να λειτουργησουν. Ειναι καλοι (λογω της low impedance) για περιπτωσεις που το σημα περανει μεσα απο πολλα πεταλια, rack systems κ.λ.π., και ειναι εντελως (οκ σχεδον)_ αθορυβοι, ακομα και οι μονοπηνιακοι. Οι διπλοπηνιακοι της emg εχουν οντως μεγαλη εξοδο. Καποιοι θεωρουν οτι εχουν καπως "πλαστικο", sterile ηχο.

 

Oi passive ειναι οι κλασσικοι παλιοι γνωστοι μαγνητες που χρησιμοποιουν απλα ενα πηνιο, και εναν μαγνητη για να δημιουργησουν σημα οταν η χορδη ταλαντωνεται μεσα στο μαγνητικο του πεδιο. Καποιοι τους θεωρουν πιο "οργανικους", και η γκαμα τους ξεκιναει απο vintage low output oriented μεχρι  και εξοδους εφαμιλλους των active

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δλδ αν καποιος θελει να βγαζει καποιον συγκεκριμενο ηχο οπως για παραδειγμα πιο πολυ βρωμα μπορει να διαλεξει καποιουσ συγκεκριμενους μαγνητες απο τις 2 αυτες μαρκες?βγαζουν και οι 2 εταιριες μαγνητες "για ολα τα γουστα" ας το πουμε ετσι με διαφορετικους ηχους ανα μοντελο μαγνητη,και εκει απλα υπαρχουν καποιες μικρες διαφορες μεταξυ αυτων των 2...?

adrian smith....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να βρεις αυτό που θες και στις 2 εταιρίες.Δυστυχώς δύσκολα μπορείς να "δοκιμάσεις" μαγνήτες στα καταστήματα παρα μόνο τους "κλασικούς" κάθε εταιρία που συνήθως τοποθετούνται στις κιθάρες.Το site της SD αλλά και της EMG πάντως έχει πολύ καλά demo που μπορείς να ακούσεις.

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου