Προς το περιεχόμενο

Deep Trip Kryptone Fuzz!!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ρίξτε μια ματιά σ αυτο εδω...Το βρήκα σήμερα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση σαν πετάλι(ειδικά η εξωτερική εμφάνηση) ;D ;D

 

http://www.youtube.com/watch?v=N33e2mYLVhk&feature=channel

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eννοείται πως αν και μεγάλος φαν των φαζ δεν μπορώ να σου πω πως το έχω ακούσει από κοντά επειδή (α) είναι φρεσκότατο, (β) επειδή το PGS είναι ο αποκλειστικός dealer τους μέχρι στιγμής. Mπορώ να σου πω όμως δυο τινά:

 

1. Mην περιμένεις να σχηματίσεις άποψη από τον ήχο του βίντεο μιας και το recording setup του μαγαζιού συνήθως κάνει τα βρωμοπέταλα να ακούγονται διαφορετικά (χειρότερα) από έναν μέσο όρο της πραγματικότητας. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία ακούγονται όμοια (είτε είναι φαζ είτε od είτε κάτι άλλο), και ενοχλητικά πριμάτα. Γενικά στα modulation εφφέ έχουν ωραίο ήχο αλλά στις βρωμιές τα πάνε από το κακό στο χειρότερο (κατά τη γνώμη μου, αν και έχουν δεχτεί επανειλημμένα κριτική για αυτό). Τα μηχανήματά τους δεν φταίνε βέβαια... ένας Deluxe Reverb reissue με ένα Royer 121 και (νομίζω) έναν προενισχυτή UΑ μπορούν να βγάλουν τρομερά αποτελέσματα, αλλά μόνο σε έμπειρα χέρια. Και δεν αναφέρω καν αυτούς που πιστεύουν πως ορισμένα φαζ σε λαμπερούς Fender κι όχι πχ. Plexis είναι ένα έγκλημα που θα έπρεπε να τιμωρηθεί με έξτρα σπέσιαλ βασανιστήρια της Ιεράς Εξέτασης.

 

2. Στο βίντεο ενός εκ των φαζ αυτών της Deep Trip eίχα κάνει μια ερώτηση προς το μαγαζί στα σχόλια αν θεωρούν πως τα μικρά toggle switches είναι υπερβολικά κοντά στο footswitch, και αν όντως είναι έτσι αν πιστεύουν πως θα χαλάσουν από το πάτημα του ποδιού, και πώς οι σχεδιαστές μπόρεσαν να κάνουν τέτοια κουτσουκέλα (δεν ήταν στο ανωτέρω πετάλι μιας και τα διακοπτάκια τα βλέπω πιο απομακρυσμένα από τα άλλα δυο μοντέλα). Το σχόλιο ποτέ δεν εγκρίθηκε από το μαγαζί, και δεν εμφανίστηκε στη σελίδα του βίντεο. Αν και πάμπολλες φορές τους έχω γράψει κολακευτικά σχόλια (με ευχαριστίες δικές τους), ήταν η τρίτη φορά που δεν "εγκρίνουν" ερώτηση ή σχόλιο δικό μου που διαφέρει έστω και λίγο από τις κραυγές αγαλλίασης που εμφανίζονται στην εκάστοτε σελίδα του ΥouTube.

 

Τεσπα, λίγο περιττά όλα αυτά... να έχεις υπόψη σου πως από τα βρωμοπέταλα, τα φαζ είναι τα πιο ιδιοσυγκρασιακά, και πως ο ήχος τους εξαρτάται κατά ένα πραγματικά εξωφρενικό βαθμό από την κιθάρα σου, τον ενισχυτή σου, ακόμη και την δεξιοτεχνία του παιξίματός σου. Βάλε στην εξίσωση και τους πενήντα χιλιάδες διαφορετικούς παράγοντες μιας ηχογράφησης και καταλαβαίνεις πως αυτό που ακούς στο ανωτέρω βίντεο μπορεί να έχει ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα του δικού σου σετάπ, όπως έχω διαπιστώσει άπειρες φορές με τα περισσότερα από τα βρωμοπέταλα που διαφημίζουν στα βίντεό τους.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ οτι ο ηχος του βίντεο δεν βοηθάει να καταλλαβουμε και πολλα για τι χροιά του πεταλιού...Μαλλον πρέπει να περιμένουμε λίγο να οριμάσει στην αγορά μήπως και καταφέρουμε να πάρουμε μια γεύση...Θα ήθελα όμως να το έχω μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε η εμφάνηση του!Έτσι κ αλλιώς κ εγώ ο ίδιος πιστέυω οτι οι διαφορές του με τα υπόλοιπα εξαρτονται απο τον οργανοπαίχτη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου