Προς το περιεχόμενο

toneport ux2-laptop


giwrgos_sd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδιά,έχω το toneport ux2 και έχω ηχογραφήσει άπειρα πράγματα και το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και με τον σταθερό υπολογιστή δεν είχα κανένα πρόβλημα.πρόβλημα έχω με το laptop το οποίο έιναι καινούριο με 3gb ram στα 2,26gh διπύρινο.όταν συνδέω το toneport αρχίζουν να ψιλοκολάν τα πάντα,το winamp δε παίζει και γενικά όποιο άλλο πρόγραμμα να ανοίξω για να ακούσω καποιο κομμάτι κολλάει.στο nuendo μπορώ να ηχογραφίσω αλλά αμα πετάξω κάποιο κομμάτι μεσα στο nuendo αρχιζει και μου κάνει κατι παράσιτα δεν ακούω καν το κομμάτι.αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και εγω καποια στιγμη.Οποτε δεν εισαι ο μονος που του προεκυψε.Δεν θυμαμαι ομως ακριβως πως το διορθωσα.Στο μεταξυ πηρα αλλο laptop και δεν ειχα ξανα προβλημα ποτε οποτε δεν ασχοληθηκα παλι με το κολημα αυτο και δεν το θυμαμαι.Αν θυμηθω τι εκανα θα επανελθω να σου πω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν φταινε τα vista γιατι στον υπολογιστη που εχω τωρα (toshiba qosmio G50-11R) εχω δουλεψει το toneport και σε vista και σε windows 7 που εχω τωρα χωρις κανενα προβλημα.Απλα τωρα εχω φαει κολημα και δεν θυμαμαι τι εκανα τοτε και το εφτιαξα.

Εκτος αν εκανα format καποια στιγμη και εφτιαξαν ολα ;)

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω αλλο αυτη τη στιγμη. :-\

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου το προβλημα σου ειναι το latency.πρεπει να πειραξεις το buffer για να μην εχει προβλημα το cpu σου.Oυσιαστικα πρεπει να αυξησεις το latency για να εχει χρονο να επεξεργαζεται το σημα ο επεξεργαστης σου.καντο και θα σου φτιαξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου