Προς το περιεχόμενο

ηλεκτρακουστικη,παχος χορδών και feedback


santso 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρά παιδες..... σαν μικρη συνεχεια ενος προσφατου δικου μου thread(www.noiz.gr/index.php?topic=172670.msg385601#msg385601)θελω να κάνω αλλη μια πολυ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερώτηση..... Πιστευετε οτι το πάχος των χορδών επηρεάζει το feedback? και μιλάμε κατα βάσην στις μπάσες λα και μι.... δηλαδη με 12αρες μπασες παιζει να "αρπαζουν" συγκεκριμενες νοτες πιο ευκολα,ή δεν παιζει ρολο?thanks..... :) :)

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

ειναι θεμα εντασης. βαρυτερες χορδες δινουν περισσοτερη ενταση, οποτε με ιδιες ρυθμισεις σε κιθαρα και ενισχυτη ισως παρατηρησεις περισσοτερο feedback. επισης μια που οι μπασες χορδες ειναι αυτες με τη μεγαλυτερη διαφορα παχους, και οι μπασες νοτες ειναι κυριως οι υπευθυνες για feedback, ισως χρειαστει να κοψεις περισσοτερα μπασα. εγω παιζω με σετ 12 η 13 (αναλογα την κιθαρα), θα ελεγα οτι ολος ο ηχος αλλαζει οταν ανεβαινεις σετ χορδων, οποτε πρεπει να ξαναψαξεις τις ρυθμισεις παντου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου