Προς το περιεχόμενο

RD700GX ή Kurzweil PC3X?


SkyHok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Αν ρώταγες τι φαγητό να φάω σήμερα, τι να σου απαντήσουμε? Πρέπει να τα βρεις και τα δύο, να τα δοκιμάσεις (ήχους, κλαβιέ, εφφέ, έχτρα, κλπ) και να αποφασίσεις για τον εαυτό σου. Αν στηριχτείς σε "τυφλές" γνώμες τρίτων, μάλλον θα σε πάρουν στο λαιμό τους. Πάντως και τα δύο, έρχονται με καλές προδιαγραφές, από καλές εταιρίες.

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δεν σκέφτεσαι και το YAMAHA S90 XS που είναι φρέσκο; Θεωρείται top καθώς καλύπτει τόσο το πιανιστικό σκέλος αλλά προσφέρει και πολλούς άλλους ήχους. Βέβαια εγώ περιμένω να μου έρθει το PC3 που και αυτό έχει πολύ καλό πιάνο όπως έχω διαβάσει, αλλά έχει και μια τεράστια (VAST:)) μηχανή ήχων από πίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

 

Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν άπειροι που μπορούν να βοηθήσουν τον συνφορουμίτη στην απόφασή του, αλλιώς δεν θα είχαν και λόγο ύπαρξης φόρουμ όπως πχ. το παρόν. Μιας και δεν υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στην ερώτηση μέχρι στιγμής, μια βόλτα από το ψαχτήρι με το μεγεθυντικό φακούλη πάνω δεξιά θα εξυπηρετήσει τα μάλα.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασφαλώς και μπορούμε να βοηθήσουμε με πολλές πληροφορίες, αλλά τι μπορούμε να πούμε για το ποιό από τα 2 έχει καλύτερο ήχο πιάνου? Το PC3X ξέρω ανθρώπους που το μισούνε θανάσιμα γιατί τους φαίνεται "μουντό" σε όλα, ενώ άλλοι πίνουν νερό στο όνομα του. Έχω πιανίστα που δέχεται να παίξει μόνο σε ηλεκτρικό πιάνο Yamaha. Κι όσο για την αίσθηση του κλαβιε και την βαρύτητα του, αυτό είναι θέμα συνήθειας, γούστου και προσαρμογής. Μπορώ όμως να δώσω μία κρίσιμη συμβουλή. Αν δοκιμάσεις κάποιο ηλεκτρικό πιάνο, κάνε το εξής τέστ : Χτύπα με το αριστερό μία πολύ χαμηλή/μπάσσα νότα και κράτα την πατημένη συνέχεια. Αμέσως μετά, πάτα το sustain pedal και κρατώντας το πατημένο, με το δεξί παίξε πολλές και διάφορες νότες. Παρατήρησε τον ήχο της μπάσσας νότας, πόση διάρκεια έχει, αν παίζοντας με το δεξί χέρι και έχοντας πατημένο το sustain σταματήσει απότομα κάποια στιγμή το μπάσο να ακούγεται, αυτό σημαίνει μικρή πολυφωνία, πράγμα το οποίο θα σου δημιουργήσει προβλήματα, αν σε ενδιαφέρει σοβαρή εφαρμογή του οργάνου

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου