Προς το περιεχόμενο

Korg TR Πώς σώζεις ενα PSG ήχο?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χωρίς να αλλάξει η ΄συσταση του συστηματος και των ηδη υπαρχοντων σε αυτο ηχοι?

Εννοω πως εχω στην καρτα μνημης καποιους ηχους. Πως και που πρεπει να τους αποθηκευσω, για να τους ακουσω,να τους επεξεργαστω, χωρις να επηρεαστει η μνημη των ηδη υπαρχοντων ηχων στο συνθ.

Και δευτερον...σε τι αλλα format Μπορω να βρω ήχους για το tR?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά δεν υπάρχουν κενά user banks.Θα πρέπει να πάρεις μια sd κάρτα μνήμης , θα πας στο media mode στο save και πατώντας utility θα επιλέξεις "save PCG".Με αυτό το αρχείο θα μπορείς να επαναφέρεις αργότερα αυτούς τους ήχους.Μετά θα φορτώσεις τους ήχους που θέλεις ή θα πειράξεις αυτούς που υπάρχουν (οπότε θέλει και "write programm") και άμα θέλεις να πας στην προηγούμενη κατάσταση θα κάνεις load το αρχείο που έκανες στην αρχή.Μπορείς να φτιάχνεις πολλά τέτοια αρχεία με διάφορα πακέτα ήχων και μάλιστα επιλέγεις ποια banks θα σωθούν κάθε φορά γιατί άμα τα σώζεις όλα θέλει αρκετή μνήμη.

Και βέβαια από το global mode ανά πάσα στιγμή μπορείς να ξαναφορτώνεις τους εργοστασιακούς ήχους μεμονωμένα ή ανα banks.

Για το δεύτερο από ό,τι ξέρω δεν πρέπει να δέχεται άλλα φορμάτ.Μόνο άμα του βάλεις μνήμες θα μπορείς να φορτώνεις και άλλα multisamples για χρήση ως waveforms.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου