vangelisorfas Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2005 Έχω έναν παλιό 486 σta 80 (!) ο οποίος δουλεύει μια χαρά! Έχει πάνω windows 95 αλλά για μουσ(ε)ι(α)κούς λόγους θέλω να του περάσω 3.1 (όπως όταν τον αγόρασα...) Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρώ? (¶σχετο θέμα για μουσικό forum, αλλά οι καλλιτέχνες κομπιουτεράδες σίγουρα είναι πιο ψαγμένοι οπότε ίσως με βοηθήσουν)[/b] www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2005 486???τι μου θυμισες φιλε... vintage υπολογιστης εντελος :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2005 Αχ αχ....486...DX2 66Hz και ετρεχα ενα midi προγραμμα του πωπου....και οταν κολλαγε, επεφτε και ξυλο... Windows 3.1 μπορεις κανονικα να το βρεις σε κανα δημοσιο κτιριο ( καλα καλα...κακια )..Μπορεις να το βρεις κατα πασα πιθανοτητα, σε καποιον "πειρατη"...Θα πας ομως με μαυρη κουκουλα, γιατι θα πεσει γελιο ετσι και το ζητησεις! Παντως σε μενα, που ειναι και πιο αργος ( με 64MB Ram ), τρεχει με ανεση τα Windows 95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2005 Βασικα παιζει να τα εχει ενας φιλος μου γαι συλλεκτικους λογους....θα ρωτησω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gfou Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2005 Στο emule έψαξες; Πού ξέρεις... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
opengrave Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2005 Πρέπει να τα έχω vangelisorfas..... Θα κοιτάξω και θα επανέλθω..... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2005 Thanx! Μη με ξεχάσεις... Στο emule έψαξα, βρήκα, αλλά δεν ξέρω γιατί, δεν κατέβαινε τίποτα... www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
opengrave Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά λάθος, δεν έχω τα Windows 3.1, έχω τα Windows 1.01 (MS-DOS 3.1). Αν τα θες να σου τα στείλω και συγνώμη για το false alarm. Btw, τί ακριβώς χρήση θες να κάνεις με τα Windows? Αν θες να κάνεις και δουλειά γιατί δεν προσανατολίζεσαι σε κάποιο ποιο robust λειτουργικό? Εκτός αν τα θες για ιστορικούς λόγους... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2005 Eυχαριστώ! Θέλω αποκλειστικά τα Windows 3.1 για ιστορικούς λόγους! Όταν τον αγόρασα ήταν Υπερμηχάνημα με 700 MB σκληρό και 16 Ram μνήμη!!!!! Ε και λέω να τον αποκαταστήσω, γιατί παλιότερα έκανα το λάθος και του πέρασα windows 95! Που να ξερα... www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση