Tablet Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Χαίρεται ήρθε στα χέρια μου ένα τέρας UPS της APC αχρησιμοποίητο 3000VA που σηκωνει οχι απλά studio αλλά "ολόκληρο το κτήριο" που βρίσκεται το studio.Το θέμα είναι οτι εμένα προς το παρών μου είναι σίγουρα άχρηστο. Ζυγίζει περίπου 60kg και μπαίνει σε rack (3u) και δεν ξέρω αν αξίζει να το δώσω η αν όχι.Θα ενδιαφερθεί κανείς λέτε? Καινούργιο έχει 2000euro.Καλά αν είχα ένα επαγγελματικό studio σίγουρα θα το χρησιμοποιούσα και πιστεύω πως κάθε επαγγελματικό studio χρειάζεται κάτι τέτοιο.Αnyway ποια η γνώμη σας? Gaping the mind.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα είναι οτι εμένα προς το παρών μου είναι σίγουρα άχρηστο. Γιατί? Υπολογιστή δεν έχεις? :P ;D ;D Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Θα το μάθεις αν το βάλεις στις Αγγελίες. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Χαίρεται ήρθε στα χέρια μου ένα τέρας UPS της APC αχρησιμοποίητο 3000VA που σηκωνει οχι απλά studio αλλά "ολόκληρο το κτήριο" που βρίσκεται το studio.Το θέμα είναι οτι εμένα προς το παρών μου είναι σίγουρα άχρηστο. Ζυγίζει περίπου 60kg και μπαίνει σε rack (3u) και δεν ξέρω αν αξίζει να το δώσω η αν όχι.Θα ενδιαφερθεί κανείς λέτε? Καινούργιο έχει 2000euro.Καλά αν είχα ένα επαγγελματικό studio σίγουρα θα το χρησιμοποιούσα και πιστεύω πως κάθε επαγγελματικό studio χρειάζεται κάτι τέτοιο.Αnyway ποια η γνώμη σας? Mε αυτη τη φαινομενη ισχυ ....οχι δεν σηκωνει κτιριο .....μαλλον σε εντυπωσιαζει το μεγεθος του ........ ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tablet Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Mε αυτη τη φαινομενη ισχυ ....οχι δεν σηκωνει κτιριο .....μαλλον σε εντυπωσιαζει το μεγεθος του ........ ;) Καλα κτηριο δε σηκώνει ούτως η άλλως το έχω σε εισαγωγικά αν πρόσεξες.Το "κτήριο" αλλά studio και ενα χωρο 120 τ.μ το έχει για πλάκα.Και μιλάμε για αυτονομία πάνω από 5 ώρες.Δε θέλω να το βάλω για πούλημα ακόμα ήθελα την γνώμη σας. Gaping the mind.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 το χρόνο σου χάνεις κουβεντιάζοντας για το θέμα, δες τι παίζει στην αγορά και βάλτο αγγελία ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tablet Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Το εβαλα και βλεπω. ;) Gaping the mind.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση