Stinky Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Παιδες, επεσε στην αντιληψη μου το boss hr-2 harmonist. Πραγματικα εψαχνα καιρο ενα πεταλι που να κανει αυτη τη δουλεια, αλλα δεν ηξερα αν υπαρχει και πως λεγεται. Πεζει ενα στις αγγελιες, αλλα δεν εχω τα χρηματα αυτη τη στιγμη. Οποτε υποθετω οτι οταν θα τα χω θα χει πεταξει το πουλακι :P Απο'τι ειδα ειναι discontinued και λιγο σπανιο πεταλακι, οποτε ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο σας ξερει κατι παρομοιο με αυτο, απο οποιαδηποτε εταιρια. Το θελω κυριως για την μπαντα στα λαιβ, οπου αν και 2 κιθαριστες, στις δισολιες υπαρχει ενα κενο λογω ελειψης ρυθμικης κιθαρας. Υποθετω οτι κατι τετοιο θα μου λυσει τα χερια. Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mace Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Κωστα τσεκαρε και το HarmonyMan της Digitech που κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο και πιο εύχρηστο...και δυστυχως και πιο ακριβο... http://www.digitech.com/products/pedals/harmonyman.php http://www.thomann.de/gr/digitech_harmonyman.htm ...we care a lot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω αν κάνει αυτό που θες, αλλά μια απλή λύση είναι το Super Shifter της Boss: Bγάζει και η Μπλιάχριγκερ ένα παρόμοιο. Aν θες πολύ περίπλοκες λειτουργίες και γενικά είσαι απαιτητικός, πάμε σε λύσεις σε πολύ υψηλότερα βαλάντια (πχ. Eventide Pitchfactor). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Ωπα! Σωστο το shifter! Ποια ειναι η διαφορα του με το hr-2? Το ιδιο πραγμα δεν κανουν??? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Δεν το έχω δει ποτέ το ΗR2... λογικά, αφού έχει ιδιότητες για harmonising πρέπει να το καλύπτει. Το Μπλιάχριγκερ είναι επίσης πολύ φτηνότερο, αλλά μην με ρωτάς τι συμβαίνει από αξιοπιστία γιατί δεν το είχα ποτέ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Κάπου είχα διαβάσει ότι το μπέχρινγκερ δεν σταυρώνει νότα και κάνει ό,τι θέλει. Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eMoRdReD Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Bγάζει και η Μπλιάχριγκερ ένα παρόμοιο. Είχα πάρει το συγκεκριμένο πεταλάκι/πολυεφφέ και έχει τη πλάκα του, είναι καλό για να πειραματιστεί κανείς αλλά ώς εκεί. Συμπαθητικό, αλλά o ήχος του harmonizer -στα αυτιά μου τουλάχιστον- είναι κάπως "άδειος" και κάπως "τσιριχτός". Όποιος επιθυμεί μπορώ να γράψω clipάκι για να καταλάβει τι εννοώ. Επίσης χρήση μπαταρίας συνεπάγεται με ταχύτατη εξάντλησή της Θετικό είναι το splitάρισμα του κιθαριστικού σήματος (καθώς είναι stereo pedal) και η δρομολόγησή του π.χ. σε 2 ενισχυτές. Προσωπική γνώμη: Αν ήξερα από την αρχή πώς είναι/ακούγεται, δε νομίζω να το αγόραζα. Κάπου είχα διαβάσει ότι το μπέχρινγκερ δεν σταυρώνει νότα και κάνει ό,τι θέλει. Θα έλεγα περισσότερο οτι τις σταυρώνει..στην κυριολεξία!!! Δε παίζω γρήγορα solo's αλλά ακόμη και έτσι πολλές φορές δυσκολεύεται να ακολουθήσει τα πατήματά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theBox Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Παιδια επαναφερω το θεμα, για να μην ανοιγω καινουριο...θελω να κανω μια πολυ συγκεκριμενη ερωτηση: Υπαρχει ΠΕΤΑΛΙ harmonizer (οχι rack) που να "διαχειριζεται" αρμονικη και μελωδικη μινορε (οποτε προφανως και τα παραγωγα modes αυτων των δυο)? Να εχει δλδ την ικανοτητα να καταλαβαινει οτι πρεπει να "παιξει" #7 στην πρωτη και #6, #7 στην δευτερη περιπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Εσυ ρε δικε μου δε θες πεταλακι!! εσυ θες τον.. Μπετοβεν!!! :P Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theBox Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Γιατι ρε συ? δεν ειναι και κατι το πολυ εξεζητημενο...αλλωστε σχεδον παντα η φυσικη μινορε κλιμακα "παντρευεται" με καποιεσ απο τις αλλες δυο. Αν το πεταλι σου δινει την δυνατοτητα να παιξεις ΜΟΝΟ στα διαστηματα της φυσικης μινορε, τοτε 9 στις 10 φορες ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση