Προς το περιεχόμενο

Tι πετάλια για British/Indie?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αχ Συμφορουμήτες...Είναι κάποιες φορές που τα έχεις ανάγκη...Και άλλες φορές που τα μισείς(Κλεμμένο Ok)...Έχοντας,μέσα σε αυτές τις ώρες,λύσει το θέμα του Compressor που τελικώς θα χρησιμοποιήσω,συνειδητοποιώ πως με περιμένει μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις εώς τώρα,η οποία είναι η εξής μια,ΠΟΙΑ θα χρησιμοποιήσω?

 

(Αναδρομή στο παρελθόν) Από μικρός είχα αγάπη για τα πετάλια!Στα 16 μου γνώρισα το Tubescreamer και με αυτό έμαθα την μουσική...Για να ακριβολογώ Εγώ και το Tubescreamer(Μουσική κατ' επέκταση) Παραγνωριστήκαμε...(Όχι αυτό που νομίζετε  ;D )

 

(Παρόν) 18άχρονος Συνειδητοποιημένος,πάνω από όλα,Έλληνας πολίτης με τρυφερά αισθήματα προς την British/Indie μουσική που να κυριαρχεί το κιθαριστικό στοιχείο(Smooth Leads και τέτοια ωραίααααααααα),επηρεασμένος έπειτα από Beatles,Dire Straits,Arctic Monkeys,Etc Έτσι,εάν και εσείς συμφωνείτε,ας αρχίσουμε να συζητούμε τι πετάλια χρειάζονται κατά πρώτο μέρος σε αυτό το είδος και αν υπάρχει όρεξη συνεχίζουμε και για όλα τα υπόλοιπα...Είμαι έτοιμος,ανά πάσα στιγμή να καταγράψω ότι πετάλι έχω στην κατοχή μου(Δεν το κάνω από τώρα για να μην τρομάξετε...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μήπως πήρε το μάτι σου κανένα Μ13 ή TL στο φόρουμ? ;D

 

υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που πρέπει να γίνεις πολύ πιο συγκεκριμένος απο το να αναφέρεις απλά το είδος της μουσικής.

 

για να πάρεις μια ιδέα των απόψεων, δες εδώ

http://www.noiz.gr/index.php?topic=166461.0

http://www.noiz.gr/index.php?topic=6310.0

 

όπως κατάλαβες, δεν είναι ο μόνος δρόμος τα πεταλάκια, πόσο μάλλον οταν πολλά απο αυτά έχουν συγκεκριμένη χροιά, εμποδίζοντας ή δυσκολεύοντας το φτιάξιμο ήχων "κοντά" σε αγαπημένα συγκροτήματα με διαφορετικό όμως ήχο.

 

ψάξε αρκετά στο φόρουμ, (ΛΙΩΣΕ δηλαδή) όπως θα καταλάβεις άπειρες πληροφοριών, και επέστρεψε δριμμύτερος με λίγο πιο συγκεκριμένες απορίες

 

εγώ πχ έχω ανοιχτη τουλάχιστον τις σελιδες του νοιζ, γιουτιουμπ, θωμα, harmony central όταν ψάχνω για κάτι που θέλω να αγοράσω :P

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου