Προς το περιεχόμενο

Τοnelab και λαμπατος


psycho969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηθελα να ρωτησω τους φιλους που εχουν συνδεσει την tonelab με λαμπατο ενισχυτη αν προτιμουν να την συνδεουν στο ιnput η στο FX return ωστε να παρακαμπτουν την προενισχυση και αν η επιλογη τους αλλαζει αναλογα με το αν θελουν καθαρο η high gain ηχο.Επισης εχετε προσπαθησει να παρετε gain απο ενισχυτη + Gain παο tonelab ειτε με πεταλι η προσωμοιωση ενισχυτων ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα σύνδεσης Tonelab+Λαμπάτος έχει συζητηθεί πολλάκις εδώ στο ΝΟΙΖ, αν θυμάμαι καλά το συμπέρασμα που βγήκε ήταν οτι είναι θέμα γούστου και όχι καλύτερης ή χειρότερης συνδεσμολογίας. Οπότε πειραματίζεσαι και οτί σου αρέσει κρατάς.

Στην δεύτερη ερώτηση σου, μπορεις να χρησιμοποιήσεις και τις δύο παραμορφώσεις (TL+ενισχυτής) αλλά σε level που ένα απο τα δύο θα πάιζει το ρόλο του κυρίως "γκαζιού" και το άλλο θα έχει το ρόλο του booster. Και πάλι είναι θέμα γούστου για το ποιό θα είναι ποιό.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου