Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή χώρου-γραφείου και μελέτη monitoring (club style!)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας.

Επειδή είμαι στη διαδικασία κατασκευής του γραφείου μου from scratch, θα χειαστώ τη βοήθεια των πιο έμπειρων σε αρκετά θεματάκια.

 

Αυτά θα αφορούν το χώρο και τη βελτίωσή του, καλωδιώσεις, τοποθέτηση ηχείων κλπ κλπ κλπ. Το αντικείμενο μου είναι εικόνα και ήχος γενικότερα (multimedia, video, filming, music, internet).

 

Η πρώτη μου ερώτηση:

 

Σκέφτομαι να στήσω ένα συστηματάκι ηχείων κλαμπίσιο για να έχω "εικόνα" ήχου στυλ club (η σκέψη μου ήταν να ακούω τον ήχο μου όπως θα έπαιζε πχ και σε ένα καφέ). Ο ενιαίος χώρος που έχω πιστεύω ότι το ευνοεί αυτό, είναι περίπου 10μέτρα μήκος - 4 πλάτος και λίγο περισσότερο από 4 μέτρα ταβάνι.

 

Απόψεις:

α) όσον αφορά τη σκέψη μου αυτή. Πιστεύετε ότι είναι ορθή;

β) όσον αφορά τα μηχανήματα που θα χρειαστώ για ένα μέσου όρου τέτοιο ηχοσύστημα. Δεν έχω ιδέα τι χρειάζεται...(ηχεία? ενισχυτής? limiter?) Γενικά μπορώ να διαθέσω κανα χιλιάρικο. Αν και δεν πιστεύω ότι τα περισσότερα καφέ δινουν και περισσότερα :)

γ) τοποθέτηση?

 

H κάρτα ήχου που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η TC Studio Konnekt 48.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου