Προς το περιεχόμενο

γρατζουνια σε μανικι μετα απο service


aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι βρε Marathon, αλλα εδω απ'οτι φαινεται ,δεν προκειται απλως για κακο η καλο μαστορα (υποκειμενικο αυτο ας πουμε!)  Εδω προκειται για ατζαμη! ;D ;D

Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 69
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εγω μια φορα εκανα το λαθος και ειπα το ονομα του μαστορα ο οποιος μου κατεστρεψε την κιθαρα και μαλιστα με αποδειξεις και φωτογραφιες αλλα ολοι οσοι εμπιστευονται αυτον τον μαστορα επεσαν να με φανε και μαλιστα σε αυτο εδω το φορουμ!

 

Το μονο καλο της υποθεσης ειναι πως πλεον μαθαινω μονος μου και μαλιστα σε λιγο καιρο θα ταξιδευσω Αμερικη να γινω luthier με διπλωμα και οχι πατεντιαρηδες επιπλοποιοι οπως εχουμε εδω που με κανα 2 βιντεοκασετες και βιβλια εκμαθησεις μου γιναν και κατασκευαστες μη χεσω! ΕΛΕΟΣ!!

 

Οποιος κανει search στο φορουμ θα βρει το τοτε topic που ειχα ανοιξει και για καλο μου δεν το συνεχισα γιατι θα βρισκα και τον μπελα μου!

 

Μάλλον δεν θυμάσαι, αλλά στις φωτογραφίες σου δεν φαινόταν και πολλά πράγματα, και προπάντων παραπονιόσουν για την ζημιά σου στο φόρουμ χωρίς να έχεις μιλήσει καν στον συγκεκριμένο τεχνίτη για το πρόβλημα!.Χώρια που παραδέχτηκες ότι ανακάλυψες την ζημιά μετά από κάνα μήνα!Εκείνη την περίοδο πήγα στον συγκεκριμένο για σετάπ και τον ρώτησα για την περίπτωσή σου.Μου είπε ότι τελικά βρεθήκατε, σου διόρθωσε το τάστο που πετούσε χωρίς χρέωση καθώς και ότι έφυγες από το μαγαζί του cool.

Το παράπονο του φίλου μας από ότι κατάλαβα είναι προτίστως η αντιεπαγγελματική και γουρουνίσια συμπεριφορά του "μάστορα" με την καθυστέρηση την κοροΪδία και το "πιάσιμο".Και σε αυτόν τον βασικό τομέα δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση... Καλή επιτυχία με τις σπουδές σου και ειλικρινά σου εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ σε τέτοια θέση διορθόνωντας κάποιο (ακριβό ή φτηνό) όργανο.Όπως ελπίζω να χρεώνεις ανθρώπινα αν ποτέ γυρίσεις και ανοίξεις εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mαγκες,στην Ελλαδα ωπου και να πας και δεν ξερεις σε γδερνουνε εκτος αν πας σε σωστο μαστορα που ειναι και ηθικος ταυτοχρονα.Ο λογος που σε γδερνουνε ειναι οτι εισαι κοροιδο.Οταν πας το αμαξι σου σε φαναρτζη για να σου φτιαξει ενα βαθουλωμα και αφου το παραλαβεις το βαθουλωμα παραμενει του λες "δεν σου δινω μια".Οταν συμφωνησεις με καποιον τιμη και μετα σου λεει "η τιμη ειναι χωρις αποδειξη" του λες "οχι δεν ειναι".Αν πας,ακομα και ας μην ξερεις.και οτι σου λεει του λες μαλιστα ειναι λογικο να του αφηνεις περιθωριο να σε κλεψει.Το σερβις ειναι κατι συγκεκριμενο,πληρωνεις γυρω στα 40 ευρω και αγοραζεις καινουριες χορδες,καθαρισμα ταστιερας,γυαλισμα σωματος,ρυθμιση truss rod,ρυθμιση action,ρυθμιση nut και ρυθμιση intonation.Αν με καποιο απο αυτα δεν εισαι ευχαριστημενος δεν πληρωνεις μεχρι να εισαι.Εχω τσακωθει με αρκετους μαστορες ετσι.Δεν τρεχει τιποτα υπαρχουν αλλοι τοσοι που θελουν να βγαλουν λεφτα και για να ληξει το θεμα αυτος τον οποιο εμπιστευομαι 100% ειναι ο Οικονομακης ο οποιος ειναι ειλικρινης και καλος μαστορας οχι σαν κατι Τζιμηδες που σου τριβουν ταστα και στα κανουν τετραγωνα.(δεν μιλαω ανωνυμα εχω την κιθαρα με τα τετραγωνα ταστα ακομα και το ονοματεπωνυμο ειναι στη διαθεση σας αν καποιος θεωρησει οτι ειμαι λασπολογος/ανωνυμος...).Κυριοι,εννοειται οτι στο νοιζ πρεπει να μιλαμε με ονοματα αλλιως τσαμπα καιει η λαμπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμέ από φλάουτα μέχρι κιθάρες... ;)

 

γιατί έχει κακό όνομα το service του Νάκα...ιδέα δεν έχω...

 

Eνδιαφέρον.

Ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ, γιατί ο Νάκας γενικά έχει κακό όνομα... ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να με συμπαθάς Άρη αλλά είσαι χαζός που δεν ζήτησες αποζημίωση... Βέβαια οι περισσότεροι το χουμε πάθει... και εγώ-όχι σε τέτοια ζημιά αλλά σε άλλες υποθέσεις...

Όμως καμάρι μου τώρα γίνεσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ κρύβοντας τον άνθρωπο που τόση ώρα κατηγορείς... γίνεσαι συνένοχος... Ακόμα και κάποιος γνωστός να ναι ανθρωπος είναι και έκανε λάθος (που δεν νομίζω)

Πάντως καλά θα κάνουν οι πολλοι να μην τρώνε όποιον λέει κάτι κόντρα στα δεδομένα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μπορω να πω ονομα γιατι πιο πανω οπως ειδες καποιος φιλος εγραψε οτι σε μια αλλη αντιστοιχη περιπτωση πηγε και ρωτησε την περιπτωση καποιου αλλου συμφορουμιτη. στην δικη μου περιπτωση τυγχανει να ειναι γνωστος πολλα χρονια και δεν θα ηθελα να τσακωθω αν μαθει οτι εκανα κουβεντα γιατι ολο και κατι αγοραζω απο εκει και εχω βολευτει απο αποψη αγορων οποτε.... νομιζω οτι αν θελετε να προστατευτειτε απο κακως κειμενα που αυτος ειναι και ο λογος που ρωτατε απλα προτιενω να πηγαινετε τις κιθαρες σας σε κανονικους Λuthiers που ασχολουνται αποκλειστικα και μονο με αυτο και οχι με πωλησεις γενικα οργανων και παρεπιπτωντως κανουν και σερβις...σε λιγες μερες θα παω στον οικονομακη 2 κιθαρες μου.... συντομα θα μαθετε τα αποτελεσματα... αν και νομιζω οτι ο ανθρωπος το κατεχει τοαθλημα... φενεται μονο και μονο απο αυτα που γραφει το σαιτ του... περιμενω να δω και την δουλεια του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή έγινε από πολλούς αναφορά στο θέμα, είναι νομίζω στη διακριτική ευχέρια του καθενός να κατονομάσει ή όχι τον οποιονδήποτε. 1st amendment κι έτσι! 8)

Προσωπικά έχω δει πολλά flames να ξεκινάνε ακριβώς με αυτόν τον τρόπο και δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να αντιπαρατεθώ με κανέναν εδώ. Όποιος ενδιαφέρεται ή έχει έστω την περιέργεια μπορεί να ρωτήσει με πμ όμορφα και ωραία και κυρίως χωρίς να εκτίθεται κανείς. Εξάλλου η ιστορία που παρέθεσα εγώ είναι πλέον αρχαιολογικής αξίας, που ξέρεις μπορεί οι άνθρωποι να έχουν αλλάξει από τότε. Άσε που πλέον έχουν παραγραφεί και τα αδικήματα! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισης ειναι και το αλλο

 

Ο οικονομακης που ειναι πραγματικα επαγγελματιας και σου εχει και τιμοκαταλογο και κοβει και δελτιο παροχης υπηρεσιων , εχει καταντησει να κλεινεις ραντεβου για να συνδεσεις ενα μαγνητη και να ειναι η κιθαρα ετοιμη μετα απο 4 μηνες λογω της μεγαλης λιστας αναμονης.

 

Αμα ολοι την κανουμε απο τους αλλους και παμε στους 2-3 που αξιζουν τοτε δεν κανουμε δουλεια.

Καλυτερα να χρηματοδοτησουμε μεσω Noiz κανενα σεμιναριο για τα βασικα ( σεταπ , ηλεκτρολογικα , τριψιμο ταστων )  :D

Recording is God's way of tellin you that you suck

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μπορω να πω ονομα γιατι πιο πανω οπως ειδες καποιος φιλος εγραψε οτι σε μια αλλη αντιστοιχη περιπτωση πηγε και ρωτησε την περιπτωση καποιου αλλου συμφορουμιτη. στην δικη μου περιπτωση τυγχανει να ειναι γνωστος πολλα χρονια και δεν θα ηθελα να τσακωθω αν μαθει οτι εκανα κουβεντα γιατι ολο και κατι αγοραζω απο εκει και εχω βολευτει απο αποψη αγορων οποτε....

 

φίλε θεωρώ το σκεπτικό σου ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

 

και δεν θα κάτσω καν να σου εξηγήσω το γιατί, σίγουρα αφού δεν το βλεπεις μόνος σου, δεν θα το δεις κι αν στο εξηγήσω

 

"δε σας λέω ποιός είναι και ΝΑ αν πάτε και πέσετε κι εσείς θύματα, με έχει βολέψει σε κάτι αγορές και είμαι εντάξει...  8) "

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου