Προς το περιεχόμενο

Dennis Chambers live


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

Κυριακή 14/3 στο Αθηνά, ελέω Yameth και του διαγωνισμού εξπρές κέρδισα μια διπλή πρόσκληση για τον Chambers. Δεν τον είχα δει live, τον θαυμάζω απεριόριστα και σαν μπασίστας που είμαι έχω μια αδυναμία στους… τομαροκρούστες (αγαπημένη μου έκφραση για τους ντράμερ).

Ο άνθρωπος ήταν ότι ήλπιζα να ακούσω: Μια καλοκουρδισμένη μηχανή ρυθμού, με τρομερή τεχνική κατάρτιση, απίστευτο λύσιμο και φοβερό attitude… Χαλαρός, χαμογελαστός, άνετος… χαιρόσουν να τον παρακολουθείς να παίζει. Στο play list υπήρξαν αρκετά νέα κομμάτια του Φακανά- που τα ηχογραφούν για τον καινούργιο του δίσκο- και ήταν ορατό ότι ο  Chambers δεν τα είχε απομνημονεύσει… Όμως ο «γάτος» έριχνε ένα βλέμμα στον πληκτρά ή στον Φακανά και ξεκινούσε το «γάζωμα».  Στα σόλα του ήταν καταιγίδα ρυθμών- με απίστευτες εναλλαγές ανάμεσα σε διάφορα στιλ, από δίκασα μέχρι… reggae και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Τον Chambers τον είχα παρακολουθήσει σε πολλά video, πάντα μου άρεσε, αλλά ζωντανά ήταν χάρμα ιδέσθαι!

Συνολικά ήταν ένα πολύ ωραίο βράδι, όλοι έπαιξαν εξαιρετικά και θα κάνω ιδιαίτερη μνεία στο παλικάρι που έπαιζε τρομπόνι: ήταν φοβερή η μεταδοτικότητα του και το πώς μπορούσε να μας «κουνήσει» με τον ήχο του.

Για την ιστορία 7 και 8 Μαΐου παίζει ο Scofield οπότε αναμένουμε εναγώνιος τον… επόμενο διαγωνισμό!  Ακούς Yameth;

 

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου