Προς το περιεχόμενο

Περι καρματος και αλλων δαιμονιων


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα

Θα θελα να δωσω το στιγμα μου ακομα μια φορα αναφεροντας σε ολους  τους συμφορουμιτες κ συμφορουμιτισες κατι που εγινε χτες απο τους admin κ με εξοργισε. Εδω κ αρκετο καιρο, για καποιο παλιο θεμα επιτεθικα σε καποιους πανω σε διαφωνια μας και δικαιοτατα κ οπως οριζει ο κανισμος μου μειωθηκε το καρμα. Επαναλαμβανω, ανεξαρτητως αν ειχα δικιο, το εχασα με το να καφριζω κ να εκφραζομαι αναρμοστα κ να επιτιθεμαι προσωπικα. Χτες λοιπον καποιο αλλο μελος απο εδω εκανε το ιδιο αναφεροντας οτι ο χρηστης "x" εκανε αυτο κ αυτο .... Κ μετα στο ιδιο θεμα εγω εγραψα τη παρατηρηση μου οτι απαγορευτοντε προσωπικες επιθεσεις κλπ κλπ. Ε λοιπον οι κυριοι admin απλα διεγραψαν την προσωπικη επιθεση κ τα σχολια μου μαζι. Κ ουτε μειωσαν το καρμα του κυριου. Κ μαλιστα τους εστειλα πμ να εκφρασω τα παραπονα μου κ απαντηση δεν ελαβα  κ γι αυτο αποφασισα να το γραψω αυτη τη διαμαρτυρια μου δημοσιως,( για οσο παει ωσπου να το δουν κ να το διαγραψουν).

 

Να ξεκαθαρισω, δεν εχω κατι προσωπικο με τον κυριο x,ψ,ω εδω μεσα. Ελικρεινα. Απλα το παραπονο μου ειναι η ανιση μεταχειριση απο τους admin σε προσωπα. Κυριοι οι κανονες νομιζω ισχυουν για ολους οπως εγω συμπεριφερθηκα αναρμοστα κ ειχα κυρωσεις, νομιζω θα ηταν ορθο ο καθε ενας που συμπεριφερεται ετσι να εχει κ αυτος τις αναλογες κυρωσεις. Επισης εαν διαγραψετε αυτο το τοπικ θα ειναι αδικια. Γιατι ακομα κ οι admin δεν ειναι στο απυροβολητο, κανουν λαθη γιατι ανθρωποι ειναι κ η κριτικη γραμμενη με κοσμιο λογο κ σχολια παντα ειναι εποικοδομιτικη. Με λιγα λογια κυριοι, σας παρακαλω να ειστε ισοι απεναντι σε ολους κ δικαιοι.

 

Αυτα τα ολιγα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου