Προς το περιεχόμενο

MAC OS se PC


Johnny

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το mac os x ειναι ηδη συμβατο σε επιπεδο testing. για την ακριβεια, πολυ συντομα, τα apple θα ειναι pc αντι για power pc που ειναι τωρα, δηλαδη θα εχουν επεξεργαστες intel αντι για g4-g5 των motorolla και ibm. το κατα ποσο θα τρεχει το mac os x σε ενα απλο pc ειναι μια αλλη ιστορια που προσωπικα δεν ξερω για να απαντησω.λογικα θα γινεται αν επιλεξεις πολυ συγκεκριμενο hardware.

 

http://apple.slashdot.org/apple/06/01/04/1340215.shtml?tid=3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ισχύει κάτι τέτοιο η Microsoft πρέπει να το σκεφθεί καλά πριν θεωρήσει το νέο της λειτουργικό (Windows Vista ή καπως έτσι...) έτοιμο και το βγάλει στην αγορά.

Θέλω να ελπίζω ότι η Apple θα διατηρήσει τα ίδια υψηλά standards και στην έκδοση του λειτουργικού της για PC και πως δεν πρόκειται για μια μεγάλη αρπαχτή!

 

Μακάρι ο ανταγωνισμός να οδηγήσει σε καλύτερα προιόντα λογισμικού...το ίδιο βέβαια ελπίζαμε και με την ραγδαία πριν 4-5 χρόνια ανάπτυξη των διάφορων Linux συστημάτων...αλλά το μονοπώλιο ζει και βασιλευει ακόμη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ίδιο βέβαια ελπίζαμε και με την ραγδαία πριν 4-5 χρόνια ανάπτυξη των διάφορων Linux συστημάτων...αλλά το μονοπώλιο ζει και βασιλευει ακόμη!

 

 

καλα,αυτο ειναι λογικοτατο...

 

 

αν πρεπει να μαθει καποιος κωδικα για να κανει 2 απλες δουλειες, sorry but no linux for me...

 

 

υστερα, οποιον ασχολειται με μουσικη, σιγουρα δεν πρεπει να τον ενδιαφερουν τα linux...παντελως αχρηστα για μουσικες εφαρμογες :lol:

 

 

οποτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ελπιζουμε :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το mac os x ειναι ηδη συμβατο σε επιπεδο testing. για την ακριβεια' date=' πολυ συντομα, τα apple θα ειναι pc αντι για power pc που ειναι τωρα, δηλαδη θα εχουν επεξεργαστες intel αντι για g4-g5 των motorolla και ibm. το κατα ποσο θα τρεχει το mac os x σε ενα απλο pc ειναι μια αλλη ιστορια που προσωπικα δεν ξερω για να απαντησω.λογικα θα γινεται αν επιλεξεις πολυ συγκεκριμενο hardware.

 

http://apple.slashdot.org/apple/06/01/04/1340215.shtml?tid=3[/quote']

Η έκδοση του λειτουργικού που έχει διαρεύσει τρέχει κανονικά και σε pc :)

www.pramnos.net

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν τρεχει κανονικα σε ολα τα pc.αν ψαξεις θα δεις οτι δεν ειναι ουτε ολοι οι επεξεργαστες συμβατοι ουτε μεγαλο μερος του hardware. και φυσικα δεν αναφερομαι σε αυτην που εχει διαρρευσει αλλα στην τελικη στην οποια δεν ξερουμε τι θα ισχυει τελικα. :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://osx86.theplaceforitall.com/howto/

 

HOWTO για να εγκαταστήσει κανείς το MacOS X που διέρευσε σε PC.

Είναι αρκετά picky όσον αφορά το hardware που πρέπει να διαθέτει κανείς.

 

Η Apple πάντως έχει ανακοινώσει στο παρελθόν πως δεν θα επιτρέψει το λειτουργικό της να τρέξει σε ο,τιδήποτε άλλο πέραν των Mac X86 που θα κατασκευάζει η ίδια. Δεν θα εμποδίζε όμως την MS αν προσπαθούσε να μετατρέψει τα Windows για να τρέξουν στην πλατφόρμα της.

 

Η αρχή με τους Mac X86 θα γίνει με τους νέους φορητούς της Apple, βασισμένους στους dualcore Yonah της μαμάς Intel. Θα είναι φτηνά μηχανήματα σε σχέση με την υπόλοιπη σειρά της Apple ώστε να προσελκύσει πελατεία και να δελεάσει τους λεγόμενους switchers. Σ'αυτόν τον τομέα όμως αντιμετωπίζει ανταγωνισμό απο εταιρίες όπως η DELL η οποία προσφέρει laptops σε τιμές που ξεκινάνε απο $500. Δεν τρέχουν MacOS X όμως :P

 

Αναφορικά με το GNU/Linux, και αυτό υπό προυποθέσεις μπορεί να προσφέρει αρκετά ! Νόμιμα και δωρεάν (όσον αφορά το χρηματικό) χρησιμοποιώντας κατάλληλα τον πυρήνα του σε συνδυασμό με Jack + Ardour μπορεί κανείς να κάνει άνετα multitracking :) Και τo Sweep είναι αρκετά καλός Wave Editor. Ένας ραδιοφωνικός σταθμός δηλαδή μπορεί να βασιστεί σε GNU εφαρμογές για τις inhouse δουλειές.

Ghen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναφορικά με το GNU/Linux' date=' και αυτό υπό προυποθέσεις μπορεί να προσφέρει αρκετά ! Νόμιμα και δωρεάν (όσον αφορά το χρηματικό) χρησιμοποιώντας κατάλληλα τον πυρήνα του σε συνδυασμό με Jack + Ardour μπορεί κανείς να κάνει άνετα multitracking :) Και τo Sweep είναι αρκετά καλός Wave Editor. Ένας ραδιοφωνικός σταθμός δηλαδή μπορεί να βασιστεί σε GNU εφαρμογές για τις inhouse δουλειές.[/quote']

 

Οχι μόνο αυτό αλλά αρκετά από τα audio devices της κατηγορίας 200-500¤ βασίζονται στο ίδιο chipset το οποίο έχει γίνει ήδη reverse engenered και υπάρχει έτοιμος driver.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου